سایت استقلال تکذیب کرد/درگیری مظلومی و میداوودی دروغ است

سایت گل - باشگاه استقلال شایعه درگیری پرویزمظلومی و آرش برهانی را تکذیب کرد.
به نوشته سایت استقلال در جریان تمرین امروز آبی پوشان، مظلومی میلاد میداوودی را به رختکن فراخواند تا با او صحبت کند. سرمربی استقلال در گفت و گو با شاگردش گفت که به این بازیکن اعتقاد دارد و به همین دلیل ۸ ماه پای او ایستاده است و از او خواست باانگیزه به کار خودش ادامه دهد. میلاد نیز پس از شنیدن صحبتهای مربی اش قانع شد که بدون عجله و در زمانی کوتاه می تواند دوباره به روزهای اوجش در ترکیب استقلال بازگردد.
پرویز مظلومی سرمربی استقلال نیز با رد خبر منتشره در این باره گفت: به میداوودی اعتقاد دارم، او را برای بازی با ملوان می خواهم و همراه تیم به انزلی خواهم برد.به خودش هم گفته ام که برای بازی برابر ملوان آماده باشد.
میداوودی:با مظلومی دعوا نکردم/او گفت اجازه جدایی نمی دهد
سایت گل - جنجال بزرگ تمرین استقلال با تکذیب طرفین موقتا ختم به خیرشد.
به گزارش گل ، میلاد میداوودی مهاجم استقلال در مصاحبه ای کوتاه با سایت گل گفت: من امروز درتمرین شرکت کردم و بعد از تمرین آقای مظلومی مرا به اتاق مربیان دعوت کرد . در این جلسه به جز آقای مظلومی ، بهتاش فریبا و مترجم میشائیل هنکه حضور داشتند و من نمی دانم این ماجرا از کجا در آمده است.
میداوودی ادامه داد:آقای مظلومی با من درباره مسائل اخیر و بازی سایپا حرف زدو گفت به من اعتقاد دارد و بازی نکردن من در بازی سایپا تاکتیکی بوده است.برای من بحثهای مطرح بود اما اقای مظلومی تاکید کرد بیروننشستن من ربطی به دعوتم به تیم ملی نداشته....
او گفت: من در مورد این حرف ایشان که هر کس ناراضی است برود پرسیدم و ایشان هم جواب داداصلا منظورش به من نبوده و این مسئله را در جلسه با معاونین باشگاه هم گفته است.
گفته می شود میداوودی با یک پیشنهاد خوب اماراتی قصد جدایی از استقلال را داشته. اما او می گوید:آقای مظلومی گفتند که به هیچ وجهاجازخ نخواهند داد من از استقلال بروم.
bordobakht