اون 6 مگ کش مال L3 نه L2
اون 6 مگ کش مال L3 نه L2
واسه اینکه سرعت رو بالا ببریم چی؟؟
آخه مال من تو باز کردن برنامه ها مخصوصا 2010 Visual studio گیج میزنه ، دیر بازش میکنه!!
البته یه مقداریش هم ماله kaspersky 2011 هستش ، سنگینه!!
turbo boost رو از کجا میشه فعال کرد؟؟
اگه میشه کلا یه سری تنظیمات خوب از لپ تاپ بذارین
ممنون
دوستان من یه مشکلی دارم.
بیشتر بازیایی که روی خود لب تاب نصب هست غیر فعال هست و اونایی که فعال هست بعد چند بار بازی کردن غیر فعال میشه و میگه باید انلاین بشی ،این مشکل برای همه هست یا نه؟
باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه.
من برنامه cpu zو gpu z نصب کردم اما درجه حرارت نشون نمیده؟
کدوم قسمتش درجه حرارت cpu و کارت گرافیک رو نشون میده؟
دوستان یک سوال برای اپدیت درایور ها باید تک تک از سایت اچ پی دانلود شن و نسب یا همین اچ پی support assistant کافیه ؟ اگه اره که خیلی از دراور ها تو لیست اپدیت اش نیست با توجه به اینکه تو خود سایت هست و من دانلود نکردم برای نمونه دراور چیپست ها یا گرافیک..... اگه میشه کامل راهنمایی کنین ممنون![]()
من پارتیشن بندی کردم و اشتباها درایو ریکاوری رو پاک کردم
ولی وقتی لپ تاپ رو گرفتم توی 4 تا DVD بکاپ گرفتم مشکلی پیش نمیاد؟
وقتی ویندوز بالا میاد با زدن F11 نمیتونم برم توی ریکاوری اون پایین میبینم نوشته F11 بزنین برین توی ریکاوری ولی هرچی میزنم نمیره
میشه یه درایو به اندازه همون درایو ریکاوری درست کنم و از یکی که محتویاتش رو داره بگیرم بریزم توش ؟ اینجوری درست میشه ؟
چطوری میتونم بکاپ رو ریستور کنم؟
من دوتا درایو Primary دارم که یکیش C هست و اون یکی System هست درایو سیستم 199 مگابایته و 3 تا هم درایئ Logical درست کردم
.
توی بازی ها بعضی وقتا کم میاره الان فهمیدم وقتی دماش میره بالا کم میاره و تیک میزنه ، فکنم باید یه کول پد بگبرم ، چه مارکی خوبه و قیمتش چنده ؟
Last edited by mohsenking; 05-08-2011 at 19:16.
سلام
مشکل رو فهمیدم
چون 4 تا درایو primary بودن اجازه نمیداد پارتیشن جدید ایجاد کنم
![]()
واقعا خسته نباشین
شما باید بک درایو Primary داشته باشین و بقیه ظرفیت هارد رو به صورت Extented partition در بیارین و درایو Logical بسازین....
Last edited by em0fab0y; 05-08-2011 at 22:17.
دوستان من تصميم نهايي رو براي خريد اين لبتاب گرفتم
فقط مشكل هارد نداره؟؟؟
از كدوم گارانتي و فروشگاه بگيرم؟؟
این اطلاعات درسته
Pavilion dv6-6091
رم 8گیگ اپ میشه تا 16 گیگ ... کارت گرافیگش Ati 2gb اپ تو 4 گیگ DDr5
6090ee
رم 8گیگ توانایی اپ شدن رو نداره... کارت گرافیگش Ati 1gb اپ تو 4 گیگ DDr5
من چندتا سوال دارم.
1-این وایرلسی که لب تاب داره اگه بخوام اینترنت وایرلس بگیرم دیگه نیازی به مودم نداره؟
همه جا میشه استفاده کرد یا فقط زیر دکلهای وایرلس؟
دوستان من یه مشکلی دارم.
بیشتر بازیایی که روی خود لب تاب نصب هست غیر فعال هست و اونایی که فعال هست بعد چند بار بازی کردن غیر فعال میشه و میگه باید انلاین بشی ،این مشکل برای همه هست یا نه؟
باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه.
من برنامه cpu zو gpu z نصب کردم اما درجه حرارت نشون نمیده؟
کدوم قسمتش درجه حرارت cpu و کارت گرافیک رو نشون میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)