به جز ضبط میتونی از قابلیت تایم شیفت هم استفاده کنی
یعنی رو یه برنامه کهداره پخش میشه توصیر رو عقب جلو کنی
برا دانلود هم فکر کنم میشه ازش استفاده کرد
به جز ضبط میتونی از قابلیت تایم شیفت هم استفاده کنی
یعنی رو یه برنامه کهداره پخش میشه توصیر رو عقب جلو کنی
برا دانلود هم فکر کنم میشه ازش استفاده کرد
سلام دوست عزیز، تو صفحه ی دانلود از تارنت توضیح داده اما بازم توضیح میدم!
مراحل نصب:
1.برنامه رو نصب کنید ولی اجرا نکنید.
2.فولدر کرک رو باز کنید و فایل msvcr90.dll رو کپی کنید.
3.فایل کپی شده رو تو محل نصب نرم افزار بریزید.
4.برنامه رو اجرا کنید و تو قسمت تنظیمات از آپدیت نرم افزار جلوگیری کنید.
(البته ممکنه نرم افزار تو ویندوز 64 بیت مشکل داشته باشه ولی همیشه برای همه پیش نمیاد!)
مراحل کار:
1.در سمت چپ روی Blu-ray 3d ripper کلیک کنید و بالا از قسمت source فایل یا درایو مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد اگه میخواهید به فایل mkv تبدیل کنید رو mkv کلیک کنید.
2.روی فایل مورد نظر در قسمت اصلی نرم افزار کلیک کنید و روی Video effect settings کلیک کنید و سمت چپ در قسمت Split screen حالت 3بعدی رو انتخاب کنید و مطمئن باشید که Video frame size روی گزینه Half باشه چون تلویزیون Full SBS رو اجرا نمی کنه و حتما باید با کامپیوتر اجرا کنید و گزینه OK رو بزنید.
3.در قسمت Profile پسوند مورد علاقه رو انتخاب کنید و روی Edit کلیک کنید و رزولیشن رو حتما باید 1920x1080 باشه و بیتریت رو خودتون انتخاب کنید و اگه میخواین کانورتتون از کیفیت بهتری برخوردار باشه در قسمت Video format گزینه High quality encoding یا همون 2pass رو انتخاب کنید و در قسمت پایین فرمت صدا رو انتخاب کنید و OK رو بزنید و در آخر گزینه Start رو بزنید.
Last edited by Mr.Oo; 19-02-2012 at 23:25.
آقا محمد رضا این بلوری پلیر که شما داری می خری همه ی فرمتها رو پخش می کنه؟
مدل BD670 هست و با BD660 تنها فرقش تو وای فای داشتن و یه کم در ظاهر و ساپورت DTS 7.1 و اسمارت داشتن هست
وگرنه الباقیش همون 660 هستش
راستی فرمتهایی که هر دو پخش میکنن ایناس:
DivX®/DivX HD, MPEG4 AVC, HP@L4.1, MPEG2, HP@ML, SMPTE VC1, AP@L3, MPEG2, HP@ML, AVCHD, MKV
اینا هم فرمتهاییHome Link Playable Content Format isjkn:
DivX®/DivX HD, MPEG2 TS/PS, MPEG1 SS, XVID, MKV, AVI, WMA, MP3, AC3, AAC, JPEG, PNG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ئظا; 19-02-2012 at 23:57.
ایول خوبه قیمتش الان چنده؟
هارد هم ساپرت می کنه؟
پخش سه بعدی داره؟
محمد جان فرقشون فقط همون وای فای هست bd660 هم dts 7.1 باز می کنه هم اسمارت هست.
از نظر قیافه هم bd660 رنگ ریزیش مثل 57000 میمونه وجفتشون ست هستند رنگشون حالت چوب مانند داره
لینکش رو که دادم
هارد usb میخوره بهش
سه بعدی هم هست
قیمته 660 الان شده 220 تومن 670 هم که موجود نبود ولی اگه بیارن 50 بالاتره فک کنم یعنی 270
هارد تا 2 ترا.اصلا کارش سه بعدیه و مخصوص سه بعدی ساختنش.قیمتش بود200 شد 230 حالا نمیدونم چنده.
داداش من که 57000 ندارم آخهواسه همین ظاهر 670 رو بیشتر میپسندم
سایر تفاوتها رو هم از اینجا دیدم:
والله من موزیک ویدئو دیدم باهاش که تازه یارو پالتو سیاه پوشیده بود توئ اتاق سفید رنگش عالی بود هم سیاهش سیاه عمیق بود هم سفیدش.
شما اگه رنگ رو خاکستری میبینی چون روشنایی تصویر کمه.من تنظیماتم روی سینما هست و اینطوریه.روی حالت درخشان بزار تا سفیدی tv رو ببینی
من واسه کانال های خودمون گذاشتم روی سنسور هوشمند هم مصرف رو تنظیم می کنه هم رنگ رو نسبت به محیط
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)