تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 241 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نه این یکی مربوط به دایرکتس میشه. دایرکتس رو آپدیت کن . احتیاطاً گرافیکت رو هم از سایت رسمیش آپدیت کن .
    من تازه گرافیکم رو اپدیت کردم
    ولی از زمانی که ویندوز رو اپدیت کرده بودم دیگه صفحه ابی نمیدیدم تا امروز...
    توی پیغام که سریع میره(یه تایمر داره که تا 100 که میشه کامپیوتر ریاستارت میشه) چیزی در مورد دمپ مموری وجود داره؟!!
    به نظرتون ایراد از رم نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت Ehsan-8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من بلد نیستم ارور صفحه آبیمو براتون بنویسم !یعنی نمیدونم از کجا باید این پیغامو مجدد بیارم که چطور ذخیره کنم براتون بذارم!!!! اما این کارو کردم که از پرونده مینی دامپ فایلو جایی آپلود کنم و بذارم اینجا کمکم کنید که مشکل چیه ؟!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیستمم هم
    bit64 win7 ultimate SP1
    core(tm) i3-2100 3.10ghz
    ram 8.00 gb

چند بار تا بحال وقتی رفته توی استند بای این مشکل پیش اومده که صفحه آبی شده و....
    سیف مد هم میاد
    قبل از این ویندوزم 32 بیت بود اما همین 8 گیگ رمو داشتم منتها سه گیگش یوزیبل بود
    ویندوزم هم مال شرکت نوین پنداره و همچینم گوشش زده جنیوس که باور کنی اصله اما اکتیوه! من آپدیت ویندوزمم زدم تا بحال که ایمپورتنت هارو آپدیت کنم مشکلی پیش میاره؟
    ضمنا یه مشکال آی پی هم دارم . وقتی سیستم بالا میاد آنتی ویروسم یه آیپی رو ظاهرا جلوشو میگیره.77.238.178.122 !!! " برای همین موضوع هم اگر جاش اینجا نیست بفرمایید کدوم پیج برم و سوال کنم "اما میگن مال یاهو ئ این قضیه ها " آپدیت کردن و این ارور " ربطی به همین صفحه
    آبی داره؟ منو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    Last edited by Ehsan-8; 20-04-2013 at 16:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من تازه گرافیکم رو اپدیت کردم
    ولی از زمانی که ویندوز رو اپدیت کرده بودم دیگه صفحه ابی نمیدیدم تا امروز...
    توی پیغام که سریع میره(یه تایمر داره که تا 100 که میشه کامپیوتر ریاستارت میشه) چیزی در مورد دمپ مموری وجود داره؟!!
    به نظرتون ایراد از رم نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این ارور دیگه مربوط به ویروس و یا درایور کارت گرافیک نمیشه. خوشبختانه دیگه این دوتا مشکل حل شده ولی یه ارور مربوط به فایل win32k.sys وجود داره که مربوط به آپدیت ویندوز میشه! ظاهراً یکی از آپدیت های ویندوز مشکل داره و کاربرای زیادی هم توی خود سایت مایکروسافت از این قصیه شاکی بودن . توی چند تا پست قبلی هم یکی دیگه از کاربرا مشکل شما رو داشت، یعنی ویندوز رو آپدیت کرده بود و این مشکل براش ایجاد شده بود . یه نگاهی به این صفحه بنداز:

الان کاری که شما میتونی انجام بدی اینه که باید تمام آپدیت های ویندوز رو پاک کنی، چون کاربرای زیادی هم توی مایکروسافت گفتن که با این کار مشکلشون صد در صد حل شده . لینک تایپیک مایکروسافت:

حالا بنظر من شما اول با استفاده از system restore تاریخ بازگردانی رو به قبل از تاریخ آپدیت برگردون (یعنی اون زمانی که هنوز ویندوز رو آپدیت نکرده بودی، البته اگه restore point مربوط به اون تاریخ رو داری) و سیستم رو Restore کن ، شابد تأثیر داشت. اگه تأثیر نداشت دیگه متأسفانه باید همه آپدیت ها رو پاک کنی تا مشکل صد در صد حل بشه. یه لطفی کن خبرش رو بده . ممنون میشم.( ممکنه بازم کسانی باشن که مشکل شما رو داشته باشن)
    در ضمن مشکل از رم هم نیست .
    Last edited by mosayeb.heydari; 20-04-2013 at 18:09.

4. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من بلد نیستم ارور صفحه آبیمو براتون بنویسم !یعنی نمیدونم از کجا باید این پیغامو مجدد بیارم که چطور ذخیره کنم براتون بذارم!!!! اما این کارو کردم که از پرونده مینی دامپ فایلو جایی آپلود کنم و بذارم اینجا کمکم کنید که مشکل چیه ؟!!!

سیستمم هم
    bit64 win7 ultimate SP1
    core(tm) i3-2100 3.10ghz
    ram 8.00 gb

چند بار تا بحال وقتی رفته توی استند بای این مشکل پیش اومده که صفحه آبی شده و....
    سیف مد هم میاد
    قبل از این ویندوزم 32 بیت بود اما همین 8 گیگ رمو داشتم منتها سه گیگش یوزیبل بود
    ویندوزم هم مال شرکت نوین پنداره و همچینم گوشش زده جنیوس که باور کنی اصله اما اکتیوه! من آپدیت ویندوزمم زدم تا بحال که ایمپورتنت هارو آپدیت کنم مشکلی پیش میاره؟
    ضمنا یه مشکال آی پی هم دارم . وقتی سیستم بالا میاد آنتی ویروسم یه آیپی رو ظاهرا جلوشو میگیره.77.238.178.122 !!! " برای همین موضوع هم اگر جاش اینجا نیست بفرمایید کدوم پیج برم و سوال کنم "اما میگن مال یاهو ئ این قضیه ها " آپدیت کردن و این ارور " ربطی به همین صفحه
    آبی داره؟ منو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    از این کارتهای تلویزیون --- یو اس بی داری؟؟؟!
    اگه از اینا داری علت ارور درایور یا نرم افزار مربوط بهش میشه!

6. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این ارور دیگه مربوط به ویروس و یا درایور کارت گرافیک نمیشه. خوشبختانه دیگه این دوتا مشکل حل شده ولی یه ارور مربوط به فایل win32k.sys وجود داره که مربوط به آپدیت ویندوز میشه! ظاهراً یکی از آپدیت های ویندوز مشکل داره و کاربرای زیادی هم توی خود سایت مایکروسافت از این قصیه شاکی بودن . توی چند تا پست قبلی هم یکی دیگه از کاربرا مشکل شما رو داشت، یعنی ویندوز رو آپدیت کرده بود و این مشکل براش ایجاد شده بود . یه نگاهی به این صفحه بنداز:

الان کاری که شما میتونی انجام بدی اینه که باید تمام آپدیت های ویندوز رو پاک کنی، چون کاربرای زیادی هم توی مایکروسافت گفتن که با این کار مشکلشون صد در صد حل شده . لینک تایپیک مایکروسافت:

حالا بنظر من شما اول با استفاده از system restore تاریخ بازگردانی رو به قبل از تاریخ آپدیت برگردون (یعنی اون زمانی که هنوز ویندوز رو آپدیت نکرده بودی، البته اگه restore point مربوط به اون تاریخ رو داری) و سیستم رو Restore کن ، شابد تأثیر داشت. اگه تأثیر نداشت دیگه متأسفانه باید همه آپدیت ها رو پاک کنی تا مشکل صد در صد حل بشه. یه لطفی کن خبرش رو بده . ممنون میشم.( ممکنه بازم کسانی باشن که مشکل شما رو داشته باشن)
    در ضمن مشکل از رم هم نیست .
    ممنون مسیب جان.
    ریکوست پوینت ندارم.
    یه سوال دارم.چرا هر دفعه این پیغام صفحه ابی من عوض میشه.یک بار ویروس-یک بار گرافیک و الان هم اپدیت ویندوز؟!خودمم که فکر میکردم مشکل از رمه(من که دیگه گیج شدم)
    میگم بهتر نیست صبر کنم اگر یک مشکل دوبار تکرار شد اونوقت مشکل رو حل کنم؟!!

8. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ممنون مسیب جان.
    ریکوست پوینت ندارم.
    یه سوال دارم.چرا هر دفعه این پیغام صفحه ابی من عوض میشه.یک بار ویروس-یک بار گرافیک و الان هم اپدیت ویندوز؟!خودمم که فکر میکردم مشکل از رمه(من که دیگه گیج شدم)
    میگم بهتر نیست صبر کنم اگر یک مشکل دوبار تکرار شد اونوقت مشکل رو حل کنم؟!!
    خواهش میکنم.
    تصور شما اینه که کامپیوترتون یک مشکل داره و هر دفعه این مشکل بصورتهای مختلفی بروز میکنه و نمایان میشه ولی این تصور اشتباهه!
    ارور صفحه آبی هزار و یک دلیل داره! سیستم شما هم این چند تا مشکل رو داشت و اینطور نیست که همیشه یه دلیل مشخص داشته باشه. برطرف شدن این ارور هم به این معنی نیست که دیگه هیچ وقت این ارور بوجود نمیاد ممکنه شما مثلاً هفته دیگه یه نرم افزار نصب کنی و این نرم افزار باعث بوجود اومدن صفحه آبی بشه. اونوقت دوباره محتویات فایل دامپ هم تغییر میکنه.
    پیغام صفحه آبی فقط واسه شما عوض نمیشه واسه همه از جمله خودم هم ممکنه خیلی وقتا این اتفاق بیفته.
    Last edited by mosayeb.heydari; 21-04-2013 at 12:45.

10. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Ehsan-8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بله تلوزیون رو ستاپ کردم . اما هم درایوش رو نصب کردم هم ازش استفاده میکنم ! اینکه فرمودید رو از فایل ارسالی من متوجه شدید ؟!
    یعنی مساله خطر ناکی نیست ؟
    من توی دیوایس منیجر / در قسمت پرتابل دیوایس / دوتا گزینه داشتم شکل تلوزیون داشت و روش علامت تعجب زرد بود و بارها اونارو زدم آپدیت بشه و مینوشت آپدیت شده اما همچنان علامت تعجب رو داشت و وقتی کامپیوتر خودش سخت افزارهارو جستجو میکرد میگفت هنوز کامل نصب نشدن ! Microsoft WPD Enhanced strorage Password Driver
    آخر سر آنستالش کردم ولی هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد ! همه چیز بنظر من نصبه خوب . اصلا نمیدونم اونا چیبودن

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

سلام ...
    من در هنگامِ نصبِ Flash Player خطای صفحه آبی میگیرم .
    چکارش کنم ؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بله تلوزیون رو ستاپ کردم . اما هم درایوش رو نصب کردم هم ازش استفاده میکنم ! اینکه فرمودید رو از فایل ارسالی من متوجه شدید ؟!
    یعنی مساله خطر ناکی نیست ؟
    من توی دیوایس منیجر / در قسمت پرتابل دیوایس / دوتا گزینه داشتم شکل تلوزیون داشت و روش علامت تعجب زرد بود و بارها اونارو زدم آپدیت بشه و مینوشت آپدیت شده اما همچنان علامت تعجب رو داشت و وقتی کامپیوتر خودش سخت افزارهارو جستجو میکرد میگفت هنوز کامل نصب نشدن ! Microsoft WPD Enhanced strorage Password Driver
    آخر سر آنستالش کردم ولی هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد ! همه چیز بنظر من نصبه خوب . اصلا نمیدونم اونا چیبودن
    بله من از روی فایل دامپ ارسالی شما متوجه شدم ، چون که یه ارور مربوط به این فایل وجود داشت بنام : IT91335BDA.sys که وقتی این فایل رو توی گوگل سرچ زدم یه سایت مربوط به دی وی بی (تلویزیون) یو اس بی رو معرفی کرد ، شما هم یه سری به این سایت بزن و همه نرم افزارها و درایورهای قبلی رو پاک کن و جدیدترین درایور و نرم افزار رو از این سایت مخصوص ویندوز 7 ، 64 بیت و مخصوص مدل دستگاه گیرنده ت بگیر:

امیدوارم مشکل با این کار حل بشه وگرنه مجبوری یا بیخیال تلویزیون روی کامپیوتر بشی و یا ویندوز رو عوض کنی و باز امتحان کنی . شاید ویندوز 32 بیت جواب بده .

14. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام ...
    من در هنگامِ نصبِ Flash Player خطای صفحه آبی میگیرم .
    چکارش کنم ؟!
    اینکارها رو انجام بده(البته اگه ویندوزت 64 بیته!) :
    1-قایل install_flashplayer11x64_mssd_aih رو پاک کن .
    2-این نرم افزار رو دانلود کن:
    3- همه
    browser ها رو ببند .
    4- نرم افزاری که دانلود کردی رو نصب و بوسیله اون فلش رو پاک کن.
    5- ویندوز رو restart کن .
    6- همه فایلها و فولدرهای باقی مونده رو پاک کن ، از مسیرهای زیر:

• C:\Windows\system32\Macromed\Flash
    • C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash
    • %appdata%\Adobe\Flash Player
    • %appdata%\Macromedia\Flash Player

7- از مسیر C:\Windows\SysWOW64\ چک کن که فایل FlashPlayerCPLApp.cpl صد در صد پاک شده باشه .
    8- فلش مخصوص مرورگرت رو از لینکهای زیر دانلود کن.

9 - از اینترنت دی سی شو و فایل دانلود شده رو نصب کن .

لینکهای کمکی :

Last edited by mosayeb.heydari; 21-04-2013 at 18:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •