تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 645 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

یه مشکل جدید از امروز صبح dell1500از لطف دوستان خاموش نمیشه ،دیروز لب تاب رو که خاموش کردم هنوز کامل خاموش نشده بود یکی در اون رو بست از همو موقع دیگه خاموش نمیشه چیکار کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان من یه تبدیل usb به سریال برای آپگرید گرفتم که با سیدی آنروی دل 1510 نصب کردم ولی وقتی برنامه آپگرید اجر ا میکنم پیغام خطا میده و پرت سریال رو نمیشناسه 14000 پول دادم کارمم بد گیره استفاده هم نتونستم بکنم...لطفا راهنایی کنید.
    والا بعضی از برنامه ها با پورت های مجازی کار نمی کنند ... باید از بچه های حرفه ای تر بپرسید توی سایت که چگونه میشه این پورت های محازی رو با Com1 و com2 سیستم set کرد

3. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

یه مشکل جدید از امروز صبح dell1500از لطف دوستان خاموش نمیشه ،دیروز لب تاب رو که خاموش کردم هنوز کامل خاموش نشده بود یکی در اون رو بست از همو موقع دیگه خاموش نمیشه چیکار کنم
    باتری رو در بیار در همون حالت روشن بودن و بعد 30 ثانیه دوباره جاش بزن و سیستم رو روشن کن

احتمالا به حالت hibernate رفته و مشکل آورده ... بهتره در power option گزینه Hibarnate رو در حالت بستن در (close lid) یا حالت فشردن کلید پاور سیستم (power key) غیر فعال کنید و روی حالات دیگری مثل sleep بزارید

5. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

[registered user جان دستت درد نکنه جواب داد یه دنیا ممنوم...شما واقعا برای این تاپیک مفـــــــــــــــــــــــ ـــید هستید بازهم متشکرم
    |

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.یه دو روزی هست که یه 1525 2 _ 3 _ 250 خریدم موقع خرید فروشنده گفت وایر لس + بلوتوث داره.اما دیروز هر کاری کردم فعال نشد.تماس گرفتم پرسیدم فروشنده گفت این مدل بلوتوث نداره.در صورتی که هم تویSET UP & bios گزینه فعال کردنش هست .وایر لس فعال میشه اما بلوتوث نه.بعد که به گارانتی زنگ زدم گفت که امکان داره چون WINنصب کردی یا برنامه ای بلو پریده باشه که دور از عقله.یه سری میگن داره یه سری میگن نداره.WIN خودش هم ویستا هست.چی کار میشه کرد؟راهنمایی کنید.ممنون.فقط سریعتر که اگر مشکل داره تویه مهلت تست ببرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان یه مشکلی برام به وجود امده
    ببینید لب تاپم اورجینال ویستا داره.یه ارور بلوتوث هی میرفت رو اعصابم منم گفتم بیشنم این سی دی نصب درایورها رو یه بار دیگه به کل نصب کنم.همین کار رو هم کردم تا اینکه الان میخواستم باهاش بیام نت.اما کانکت نمیشه
    مشکلم رو جز به جز میکنم تا دوستان بهتر بتونن کمکم کننبا تصویرهاش:
    1-مرحله ی کانکت شدن روی مرحله اول گیر میکنه..مرحله اول کانککت .منظور اینکه حتی شماره گیری هم نمیکنه چه برسه به چک کردن یوزر پسورد(خوب پس مشکل از مودم میتونه باشه و نصبش؟)

2حالا مشکل بدتر اینه که با زدن کانکت سی پی یو فعلا عادی هست اما هنگامی که کنسل میکنم.سی پی یو میره بالا.حتی دیدم لحظاتی جفت هسته هاش 100% شده!!این در حالی هست که هیچ و هیچ برنامه ایی باز نیست(تصحیح میکنم که توی این حالتی که سی پی یو بالا رفته هسته ی اول معمولا بالای 70 درصد میره و هسته دوم کمتر هست به شکلی که میانگین usage cpu ام تو این زمانها بالای 55% شده)
    3-alt+ctrl+del رو میگیرم تا ببینم این چیه که داره سی پی یوم رو اینجوری بالا میبره.خوب توی تسک منیجر.به سربرگ processes میرم.اینجاست که کاملا اشفته میشمو شاخ در میارم!!وقتی یکی یکی cpu ها رو چک میکنم شاید مجموعشون به 10% هم مجموعا نرسه.اما این در حالی هست که cpu usage من همچنان مثلا 57% هست.اینکه نمیتونم بفهمم چیه که داره سی پی یوم رو میخوره و نمیتونم کاری کنم کلافه ام میکنه.چه کار باید کنم؟
    عکسهاش:

4-لب تاپ من رم 3 داره.یعنی توی اجرای سنگین ترین برنامه ها که سی پی یو زیادی هم میگیره راحت صفحه های دیگه رو باز میکنه.اما از وقتی اینجوری شده.وقتی که کانکشن رو کنسل میکنم.بعد دیگه هر چی میرم تو استارت و صفحه کانکشن ام رو میزنم نمی یاد!!!
    یک کلام سیستم هنگ کرده منم هنگ کردهام!!!جز به جز مشکلم رو گفتم تا بهتر تفهمیم دوستان بشه
    از دوستان حرفه ایی تر تقاضای کمک دارم
    حداقل راهی اگه هست بگین تا من بفهمم اصلا این چیه که داره سی پی یوم رو میگیره بعد کنسل کردن کانکشنم در حالی که تسک منیجر هیچی نشون نمیده!!!
    خیلی ممنون

من پست بالا رو ابتدا تو قسمت ویندوز ویستا گذاشتم
    اما حالا هر چی که میگذره حس میکنم تمام دلایل بالا فقط از مودم هست
    هر قسمتی که مربوط به مودم باشه رو برم سی پی یو یسیستم میره بالا
    حتی از کنترل پنل هم میخوام تستش کنم تو پلیز ویت میمونه و هیچ وقت پلیز ویت تموم نمیشه
    ایا راه دیگری برای تست مودمم وجود داره؟
    تو گارانتی ها معمولا مودم اکسترنال رو گارانتی میکنن
    تو گارانتی که نگاه کردم چیزی ننوشته که مودم رو قبول نکنن
    نظر شما دوستان چیه.برم رو یه لب تاپ دیگه مودمم رو تست کنم چطوره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام.یه دو روزی هست که یه 1525 2 _ 3 _ 250 خریدم موقع خرید فروشنده گفت وایر لس + بلوتوث داره.اما دیروز هر کاری کردم فعال نشد.تماس گرفتم پرسیدم فروشنده گفت این مدل بلوتوث نداره.در صورتی که هم تویSET UP & bios گزینه فعال کردنش هست .وایر لس فعال میشه اما بلوتوث نه.بعد که به گارانتی زنگ زدم گفت که امکان داره چون WINنصب کردی یا برنامه ای بلو پریده باشه که دور از عقله.یه سری میگن داره یه سری میگن نداره.WIN خودش هم ویستا هست.چی کار میشه کرد؟راهنمایی کنید.ممنون.فقط سریعتر که اگر مشکل داره تویه مهلت تست ببرم
    بهترین راه برای اینکه متوجه بشید ماژول بلوتوث بصورت built-in نصب شده یا خیر ، این هست که برید بخش ساپورت سایت دل و توی بخش در بخش تگ ها ، Computer tag که زیر لپ تاپ نوشته رو وارد کنید و روی دکمه info کلیک کنید

شرکت دل یه گزارش برای کانفیگ شما عرضه میکنه ... اونجا اگر بلوتوث داشت یعنی نصب شده و باید باشه و با نصب صحیح درایورها راه اندازی میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام ... من ویندوز xp sp2 رو روی لپ تاپم نصب کردم و تمام درایور های اونو هم بدرستی و کامل نصب کردم .. اما کمی سرعت سیستم پایینه .. یعنی موقع کار با ویندوز همش در حال فکر کردنه ... از صحت ویندوز مطمئنم ... و از صحت سخت افزار هم مطمئنم چون تو ویندوز ویستا اینجوری نیست ...
    ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست که کمی سرعت پایینه و کند عمل میکنه ؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

میتونه از سرعت پایین هارد و فعال بودن قابلیت های indexing و system recovery باشه که باید انها را غیر فعال کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ من اسر است. مدت کوتاهی بعر از استفاده موش و تامچ پد آن ازکار افتاده هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاده و اقدامات اولیه هم موثر نبوده لطفا بسادگی توضیح دهید که چه باید بکنم.موش خارچی وصل کرده ام و کار میکند
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •