سلام I9103 چ فرقی با I9100 داره؟ ویا اینکه اختلافشون چیه؟ یعنی I9103 بعد از Galaxy S II عرضه میشه؟
سلام I9103 چ فرقی با I9100 داره؟ ویا اینکه اختلافشون چیه؟ یعنی I9103 بعد از Galaxy S II عرضه میشه؟
دوتا نقل قول از كاربر pooreya_2008
درباره باتری باید بگم که دیروز تا شب گوشی را ترکوندم انقدر باهاش کار کردم تا ببینیم که باتری چقدر دوام میاره.نتایج این را در فایل ضمیمه براتون میزارم.
درباره صفحه هم گفته بودم و یک تست هم گذاشتم,چون بعضی از دوستان گفته بودند در پستهای قبلی که از صفحه نمایش بگو.
من صفحه نمایش رو روی اتوماتیک گذاشته بودم که عموما روی 50 % بود.ولی برای تست صفحه که عکساشم گذاشته بودم آورده بودمش روی حداقل که روی رنگ خاکستری کمی سمت چپ صفحه به تیرگی میزد که خیلی خیلی کم هست.ولی به احتمال 99% در آپدیتهای بعدی مثل ایفون این مشکل رفع میشه.درباره صدای هندزفریش باید بگم فوقالعاده است صداش.مخصوصا که بزاری روی 5.1 صدای خیلی زیادی داره.
نسبت به ریویوهای که من در سایتهای دیگه دیده بودم گوشی توی game hub خیلی سریعتر شده با آپدیت KE7 .برنامه all share بصورت اتوماتیک روش نصب هست.
music hub فکر کنم هنوز راه نیفتاده برای این گوشی چون من هرجوری که بگید تست کردم.کانکت شدنش به gps زیر سقف حدود 30 ثانیه طول کشید.اجرای بازی های HD بسیار سریع و بدون یک ذره لگ بود.
در کل تا الان به نظر خودم گوشی واقعا عالی بود تنها مشکلی که از نظر من میتونه داشته باشه اونهم باریک بودن بیش از اندازه این گوشی هست.و قشنگ توی دست نیست گوشی.
.اینم از باتری با کارکرد معمولی, بعد از گذشت حدود 9 ساعت.فقط 10 % از باتری خالی شده.با درصد استفاده از باتری هر اپلیکشن.امیدوارم که مفید واقع شده باشه.
راستی توی آپدیت ke8 میگن برطرف شده مشکل.یک لینک پیدا کردم برای آپدیت به ke8.احتمال داره که آپدیت کنم و براتون مشخصات را بزارم.چون هنوز هیچ کسی این آپدیت را انجام نداده .
[امکان نوشتن و خواندن عربی در galaxy s 2آپدیت KE8 هم اومده براش ولی مثله اینکه کسی از xda نتونسته خودش آپدیت کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم امروز به مغازه ای که تو علاالدین همیشه ازش گوشی می خرم زنگ زدم گفت تا دو هفته دیگه میاریم.
اگه صبر کنید چند تا وارد کننده بیارن قیمتش معقول تر میشه .. یه هفته دو هفته به جایی برنمی خوره![]()
دوستان يه سوال دارم اين سايت expansys.ae كه اين گوشي رو 2500 درهم ميفروشه مگه تو دبي نيست؟
خوب نميشه يكي از دوستان كه اونجا هست به آدرس خودشون مراجعه كنه يا ازشون بخواد گوشي رو بفرستن به آدرسش؟
سلام
یه سوال، اگر مایکروتل این گوشی رو وارد کنه، خودش اون رو فارسی میکنه ( گوشی رو روت میکنه و رام فارسی روش نصب میکنه و... ) و یا خود سامسونگ گوشی رو با امکانات فارسی مخصوص ایران میزنه؟ ( تو نمایندگی مایکروتل دیدم که حتی منوهای گلکسی اس فارسی بود، اینا رو خودشون اینجوری کردن یا خود سامسونگ مخصوص ایران اینجوریش کرده؟ )
اگر خود مایکروتل فارسیش میکنه، آیا قابلیت آپدیت به نسخه های بالا تر رو داره؟ ( منظورم آپدیت از طریق خود گوشی و بدون اتصال به کامپیوتر هست، یعنی دکمه آپدیت رو بزنی و خودش آپدیت بشه )، آیا از رام شناخته شده ای برای فارسی کردن استفاده میکنه یا اینکه خودش یه رام مخصوص نوشته؟ اصلا آیا برای فارسی کردن گوشی رو روت میکنه و رام نصب میکنه یا با نصب نرم افزاری چیزی... فارسیش میکنه؟
Last edited by soooot; 09-06-2011 at 17:22.
مگه شوخی دارم؟؟
فک کنم اون زردی بخاطر همین قضیه باشه :
لینک منبع :
تو این فیلم خود یارو هم چندبار میگه که amolDed هست نه amoledکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به عاشقان کهکشان از نوع دومش...
دوستدار شما یاشارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یاشار جان
چقدر گرون میده
بابا باز چاره دمش گرم قیمتش از بقیه فروشنده ها پایینتره
موفق باشید![]()
دوستان سلام .جنابkissyouدرمورد دوتا تبديل كه دربارش گفتم چندجادنبالش گشتم تا يكى ازدوستان برايم پيدا كردوسفارش داد خبردقيق وقيمت آنهم
بعدخدمتتان عرض خواهم كرد
سلام دوست عزیز
مطمئنا میکروتل اونو فارسی نمیکنه و رام ی که از فارسی پشتیبانی میکنه و منوی فارسی داره رو خود سامسونگ
عرضه میکنه و همینطور اپدیتاش رو.
اصلا مایکروتل از این کارا بلده مگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)