تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 555 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

در آغاز فعالیت Saman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام I9103 چ فرقی با I9100 داره؟ ویا اینکه اختلافشون چیه؟ یعنی I9103 بعد از Galaxy S II عرضه میشه؟

2. این کاربر از Saman0007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوتا نقل قول از كاربر pooreya_2008

درباره باتری باید بگم که دیروز تا شب گوشی را ترکوندم انقدر باهاش کار کردم تا ببینیم که باتری چقدر دوام میاره.نتایج این را در فایل ضمیمه براتون میزارم.
    درباره صفحه هم گفته بودم و یک تست هم گذاشتم,چون بعضی از دوستان گفته بودند در پستهای قبلی که از صفحه نمایش بگو.
    من صفحه نمایش رو روی اتوماتیک گذاشته بودم که عموما روی 50 % بود.ولی برای تست صفحه که عکساشم گذاشته بودم آورده بودمش روی حداقل که روی رنگ خاکستری کمی سمت چپ صفحه به تیرگی میزد که خیلی خیلی کم هست.ولی به احتمال 99% در آپدیتهای بعدی مثل ایفون این مشکل رفع میشه.درباره صدای هندزفریش باید بگم فوقالعاده است صداش.مخصوصا که بزاری روی 5.1 صدای خیلی زیادی داره.
    نسبت به ریویوهای که من در سایتهای دیگه دیده بودم گوشی توی game hub خیلی سریعتر شده با آپدیت KE7 .برنامه all share بصورت اتوماتیک روش نصب هست.
    music hub فکر کنم هنوز راه نیفتاده برای این گوشی چون من هرجوری که بگید تست کردم.کانکت شدنش به gps زیر سقف حدود 30 ثانیه طول کشید.اجرای بازی های HD بسیار سریع و بدون یک ذره لگ بود.
    در کل تا الان به نظر خودم گوشی واقعا عالی بود تنها مشکلی که از نظر من میتونه داشته باشه اونهم باریک بودن بیش از اندازه این گوشی هست.و قشنگ توی دست نیست گوشی.

.
    اینم از باتری با کارکرد معمولی, بعد از گذشت حدود 9 ساعت.فقط 10 % از باتری خالی شده.با درصد استفاده از باتری هر اپلیکشن.امیدوارم که مفید واقع شده باشه.
    راستی توی آپدیت ke8 میگن برطرف شده مشکل.یک لینک پیدا کردم برای آپدیت به ke8.احتمال داره که آپدیت کنم و براتون مشخصات را بزارم.چون هنوز هیچ کسی این آپدیت را انجام نداده .

آپدیت KE8 هم اومده براش ولی مثله اینکه کسی از xda نتونسته خودش آپدیت کنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [امکان نوشتن و خواندن عربی در galaxy s 2

کد:

4. 10 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم امروز به مغازه ای که تو علاالدین همیشه ازش گوشی می خرم زنگ زدم گفت تا دو هفته دیگه میاریم.

اگه صبر کنید چند تا وارد کننده بیارن قیمتش معقول تر میشه .. یه هفته دو هفته به جایی برنمی خوره

6. 6 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان يه سوال دارم اين سايت expansys.ae كه اين گوشي رو 2500 درهم ميفروشه مگه تو دبي نيست؟
    خوب نميشه يكي از دوستان كه اونجا هست به آدرس خودشون مراجعه كنه يا ازشون بخواد گوشي رو بفرستن به آدرسش؟

8. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام
    یه سوال، اگر مایکروتل این گوشی رو وارد کنه، خودش اون رو فارسی میکنه ( گوشی رو روت میکنه و رام فارسی روش نصب میکنه و... ) و یا خود سامسونگ گوشی رو با امکانات فارسی مخصوص ایران میزنه؟ ( تو نمایندگی مایکروتل دیدم که حتی منوهای گلکسی اس فارسی بود، اینا رو خودشون اینجوری کردن یا خود سامسونگ مخصوص ایران اینجوریش کرده؟ )
    اگر خود مایکروتل فارسیش میکنه، آیا قابلیت آپدیت به نسخه های بالا تر رو داره؟ ( منظورم آپدیت از طریق خود گوشی و بدون اتصال به کامپیوتر هست، یعنی دکمه آپدیت رو بزنی و خودش آپدیت بشه )، آیا از رام شناخته شده ای برای فارسی کردن استفاده میکنه یا اینکه خودش یه رام مخصوص نوشته؟ اصلا آیا برای فارسی کردن گوشی رو روت میکنه و رام نصب میکنه یا با نصب نرم افزاری چیزی... فارسیش میکنه؟
    Last edited by soooot; 09-06-2011 at 17:22.

10. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

فك كنم بهراد شوخي مي كنه
    چون amolded كه نداريم
    AMOLED : Active Matrix Organic Llight Emitting Diode
    Super AMOLED Plus
    Samsung's Super AMOLED Plus displays are an upgrade to the company's first generation Super AMOLED. The new displays offer 50% more sub-pixels, and in fact use regular RGB matrix (as opposed to the Pentile Matrix used in the first generation displays). The displays are also thinner, brighter and more efficient (by 18%) than the old Super AMOLED displays.
    Using more sub-pixels means a clearer display - even though the resolution per-inch is actually lower. The resolution is actually lower per inch than previous AMOLEDs (a 4.3" Super AMOLED Plus has the same resolution as a 4" Super AMOLED for example) - but Samsung plans to soon move to a new manufacturing process that will enable them to achieve 300ppi or more (pretty much the same as in Apple's Retina Display)

Super AMOLED Plus was announced in CES 2011, together with the first phone to sport these displays - the Infuse 4G. The display is a 4.5" one, the largest AMOLED Samsung ever made. Samsung's Galaxy S2 also has a Super AMOLED plus display (4.3" WVGA)
    Back in July 2010, Samsung announced that they plan to soon double their AMOLED displays' efficiency, lifetime and power consumption. Perhaps the Super AMOLED Plus is the result of that research, we are not sure.
    The original Super-AMOLED displays featured an integrated touch function over a regular AMOLED. Samsung has placed a touch-sensor (on-cell) over the display and made it evaporate. The thickness of the touch sensor is just 0.001mm (!) this allows the screen to provide better images and to have great visibility even in direct sunlight (Samsung says that they perform 20% better than regular touch AMOLED outdoors). Super-AMOLEDs also have better lifetime than regular AMOLED and are very responsive to touch. Super-AMOLED have been announced in January 2010 and are used in Samsung's very successful Galaxy-S family of smart phones (Samsung sold more than 10 million units in 2010 alone!).

Galaxy S II and Galaxy S screens compared at the subpixel level (video)

کد:
    Super AMOLED plus increases the number of sub-pixels by 50 percent -- this means twelve sub-pixels instead of eight. This makes the screen even more visible in bright light, and should help make text and the edges of images crisper, while still keeping the gorgeous color that AMOLED displays provide. This is the kind of tech improvement that seems small, until you actually use one. Our fellas on the floor at CES are saying they look beautiful!
    مگه شوخی دارم ؟؟
    فک کنم اون زردی بخاطر همین قضیه باشه :

لینک منبع :

کد:
    تو این فیلم خود یارو هم چندبار میگه که amolDed هست نه amoled

12. 6 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام به عاشقان کهکشان از نوع دومش...
    کد:
    دوستدار شما یاشار

14. 4 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام به عاشقان کهکشان از نوع دومش...
    کد:
    دوستدار شما یاشار
    سلام یاشار جان

چقدر گرون میده

بابا باز چاره دمش گرم قیمتش از بقیه فروشنده ها پایینتره

موفق باشید

16. 2 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سلام .جنابkissyouدرمورد دوتا تبديل كه دربارش گفتم چندجادنبالش گشتم تا يكى ازدوستان برايم پيدا كردوسفارش داد خبردقيق وقيمت آنهم
    بعدخدمتتان عرض خواهم كرد

18. 2 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    java scripts

پيش فرض

سلام
    یه سوال، اگر مایکروتل این گوشی رو وارد کنه، خودش اون رو فارسی میکنه ( گوشی رو روت میکنه و رام فارسی روش نصب میکنه و... ) و یا خود سامسونگ گوشی رو با امکانات فارسی مخصوص ایران میزنه؟ ( تو نمایندگی مایکروتل دیدم که حتی منوهای گلکسی اس فارسی بود، اینا رو خودشون اینجوری کردن یا خود سامسونگ مخصوص ایران اینجوریش کرده؟ )
    اگر خود مایکروتل فارسیش میکنه، آیا قابلیت آپدیت به نسخه های بالا تر رو داره؟ ( منظورم آپدیت از طریق خود گوشی و بدون اتصال به کامپیوتر هست، یعنی دکمه آپدیت رو بزنی و خودش آپدیت بشه )، آیا از رام شناخته شده ای برای فارسی کردن استفاده میکنه یا اینکه خودش یه رام مخصوص نوشته؟ اصلا آیا برای فارسی کردن گوشی رو روت میکنه و رام نصب میکنه یا با نصب نرم افزاری چیزی... فارسیش میکنه؟
    سلام دوست عزیز
    مطمئنا میکروتل اونو فارسی نمیکنه و رام ی که از فارسی پشتیبانی میکنه و منوی فارسی داره رو خود سامسونگ
    عرضه میکنه و همینطور اپدیتاش رو.
    اصلا مایکروتل از این کارا بلده مگه

20. 2 کاربر از A S U S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •