چاپ هم باید انجام بدید همرنگیو هم سیاه سیید بهترینش گرفتن یک نازل چک هست که هر دو رو داره.
چاپ هم باید انجام بدید همرنگیو هم سیاه سیید بهترینش گرفتن یک نازل چک هست که هر دو رو داره.
اگر کارتریج رنگی پرینتر تمام شود ولی رنگ سیاه باقی بماند میشود با ان متن چاپ کرد؟(کارتریج ها جدا هستند)
Last edited by farhadpourkarem; 28-07-2014 at 10:36.
سلام دوستان.پریینتر canon ip7240 خوبه یا نه.کارتریج هاش قابل شارژ هست یا نه؟لطفا راجبش هر چی میدونید بگید.لطفا
بابا یکی جواب بده
با سلام
پرینتر اپسون چند کاره قدیمی cx5900 دارم
چهار رنگه
از رنگ اول تا سوم رو میخونه ولی همین که چهارمی رو میذارم هیچ کدوم رو نمیخونه
فرقی هم نداره آبی باشه یا قرمز یا زرد یا سیاه
فقط سه تا بذارم ، سه تا رو میخونه
چهارمی رو که میذارم هیچ کدوم رو نمیخونه
کسی میدونه از چیه؟
من خودم فکر میکنم از رامی یا فرم وری چیزی باشه
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
من چند روز پیش یه پرینتر چند کاره جوهرافشان HP Officejet 4620 eAll in one Inkjet خریدم ،چهار تا کارتریج HP 564 میخوره ،جوهر هم خریدم ، نحوه ی شارژ کارتریج رو هم بلدم ، ولی چند تا سوال اساسی دارم که اگر من رو راهنمایی کنید ممنون میشم :
1- پرینتر بر چه اساسی ارور کارتریج و جوهر میده ؟
2- اگر وقتی که 70 % از کارتریج خالی شد اون رو شارژ کنم ایا پرینتر بازهم ارور جوهر میده ؟
3- اگر بزارم پرینتر ارور جوهر بده بعد کارتریج رو شارژ کنم ایا پرینتر بازهم ارور جوهر میده ؟
4- ایا بعد از شارژ کردن کارتریج پرینتر متوجه تغییر میزان جوهر داخل کارتریج میشه ؟
5- تا چه زمانی میتونم با شارژ کارتریج هام ازشون استفاده کنم ؟
6- چیپست روی کارتریج چه کاری انجام میده ؟
7- کارتریج 564 دقیقا چند میلی لیتر ظرفیت جوهر داره ؟
ببخشید سوال ها زیاد شد![]()
Last edited by mrkh47; 13-08-2014 at 09:53.
سلام
من پرینتر hp desk jet 2510 با دو کارتریج به شماره 61 دارم.
1- آیا برای شارژ حتما احتیاج به کیت هواگیری هست ؟ آخه خونده بودم که هواگیری به معنی پخش شدن جوهر هست و اگه کارتریج رو چند دقیقه رو دستمال کاغذی بذاری هواگیری میشه.
2- جوهر گاما چطوره؟
3- خونده بودم بعد از هر 4 یا 5 بار شارژ 15 قطره آب تو کارتریج بریزید چون جوهر خیلی غلیظ پیشه . درسته؟
4- اگه جوهر فوتو بریزم چی میشه ؟
5- بهتر نیست مخزن جوهر وصل کنم تا راحت شم ؟ فقط برای رنگ سیاه چی ؟
6- اگه کیت هواگیری لازمه (آخه یکی می گفت هواگیری نکردم کارتریج سوخت) تورو خدا یه سایت بگید سفارش بدم.
واقعا معذرت میخوام که سوالام زیاد شد.
سلام دوستان
من یه پرینتر hp جوهر افشان دارم ، اگر بخوام برم مسافرت برای بیش از 5 - 6 روز چه کار هایی باید انجام بدم تا جوهر روی هد و کارتریج هام خشک نشن ؟ مدل پرینترم هم اینه :HP Officejet 4620 eAll in one Inkjet
بله بهتره ار کیت هوا گیری استفاده کنید .
اصلا سمت گاما نرید یه عالمه خریدم آبرنگ کیفیتش ازونا بهتره حتی آشغالترین جوهرای چینی ازون ارجح تره هرچی هم از خواصش میگن دروغ گفتن . تجربه شده که میگم .
نه آب خراب میکنه بهتره محلول هد باز کن پس از اتمام جوهر توش بریزید و پس از یک ساعت ساکشن کنید و کارتریج رو شارژ کنید .
جوهر فتو برای کارتریجای فتو هستش و اگه کارتریجتون فتو نیست نریزید .
واسه پرینتر شمل فکر نکنم مخزن بیافته .
کیت هواگیری به شرط اوریجینال بودن رو خودم میتونم بهتون بفرستم . توش هم جوهر داره هم کیت هواگیری و هم راهنما و ....
Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk pro
سلام دوستان
من یه پرینتر جوهرافشان hp 4620 دارم که کارتریج 564 میخوره ، امروز دیدم کیفیت رنگ ها اومده پایین ، هر چهار کارتریج رو با دقت شارژ کردم ، اما وقتی کارتریج ها رو داخل پرینتر گذاشتم رنگ زرد رو اصلا پرینت نمیگیره ، بقیه رنگ ها با کیفیت عالی چاپ میشن فقط زرد مشکل داره ، دومین باره که این کارتریج ها رو شارژ میکنم .
کسی تاحالا چنین مشکلی داشته ؟ حالا باید چیکار کنم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)