اقای matinpour با تشکر از شما جواب نداد باید چیکار کنم
اقای matinpour با تشکر از شما جواب نداد باید چیکار کنم
کسی نیست به من کمک کنه
دوست عزیز
پوشه فریمور تان راباز کنید ببینید تعداد فایلهای آن چند تا است که معمولا 21 فایل می باشد. دوم اینکه از این روش استفاده کنید . یعنی تمام فایها را بدون پوشه وبطور آزاد در USB تان کپی و سپس مورد استفاده قرار بدهید .امید وارم موثر واقع بشود .چون در بعضی از سیستمها این جور عمل می کند. در صورت موفقیت مراتب را اعلام نمایید . موفق باشید
دوست عزیز
مشکل شما چه بود
دوست عزیز مشگل شما چیست
همه این کار ها رو قبلا کردم ولی نشد،فایل ها هم سالمه
حتی این مشکل رو هم دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
یکی از دوستان من رفته توی منوی مخفی تلویزیون سامسونگ 46c6960 و بعد از دستکاری کردن تلویزیون چراغش روشن خاموشمیشه ولی تصویر نمیاد.
لطفا کمک کنید
دوست عزیز فکر کنم مشگل شما این بود
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
دوست عزیز
این راه ها را امتحان کن
دوست عزیز
این روشها را انجام بده امیدوارم مشگلت حل بشود
عیب یابی
دکمه return رو 5 ثانیه نگه دار بعد ok کن عیب یابی سخت افزاری سیستم شروع میشه ببین چی میگه
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
و اگر جواب نداد به صفحه زیر مرا جعه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)