اینطوری مگفتش، ولی خودم جعبهشو نگاه نکردم و ندیدم که ساخت کجا زده.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
اینطوری مگفتش، ولی خودم جعبهشو نگاه نکردم و ندیدم که ساخت کجا زده.
سلام
میشه منو در مورد تراشیدن ریش راهنمایی کنید
من دقیقا نمی دونم چی می خوام!!!!
کلا من هیچی نمی دونم!! فقط می خوام ریشامو بزنملطفا راهنمایی کنید که باید چه کنم.
شما چی پیشنهاد می کنید؟ بهتره ریشامو با چی بزنم؟؟ چه طور بزنم؟؟؟؟ قیمتش چنده؟ در خریدش به چه چیزایی توجه کنم؟؟ چه مدل ها و ابزارهایی تو بازار برای تراشیدن ریش هست؟؟ چه مارکی بخرم؟؟ چند تیغه باشه؟ چه چیزایی داشته باشه؟ اصلا با ماشین بزنم یا نه؟ و ...
چه وسایل/کرم ها ی جانبی ای وجود داره؟؟ از کدوم هاش باید استفاده کنم؟
کلا شما خودتون چه می کنید؟؟
بسیـــــــــار ممنونم
دوست عزیز، منم سوال شما رو داشتم و با مواردی که دوستان فرمودن، به این نتیجه رسیدم که پاناسونیک بگیرم.
ولی متأسفانه کل شهرمونو گشتم، پاناسونیک گیر نیاوردم، در نتیجه بالاجبار فیلیپس at890 رو که دوستان استفاده کردن و راضی بودن، انتخاب کردم و قراره شنبه یا یکشنبه اگه فرصت کنم، برم بخرم.
ولی قیمت خیلی خوب گرفتم، طرف دوستمه و خرید پارسالشه و اینجا زیاد بابت ریش تراش پول نمیدن، با گارانتیشو ۳۲۰،۰۰۰ تومن قیمت داد.
من 2 ماه پیش یه philips QS6160 گرفتم واقعا راضیم ازش,پاک کردن هم نمیخواد میگیرم زیر آب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی پاناسونیک نخریده مارو راهنمائی کنه ؟؟
دوست عزیز، این مدل چطوری میزنه؟
صفر میزنه؟
نه رفیق از یک شروع میشه![]()
پس یه جورایی همیشه ته ریش دارید و صفر نمیزنه.
پس باید به این توجه کنم که شماره 0 هم داشته باشـــه؟؟ من فکر می کردم همه شون دارن
من پاناسونیک lt20 دارم وقتی که تر میزنم تقریبا صفر میزنه . شما فرض کن با تیغ ۵ ساعتی فاصله داره!!!
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)