تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 155 از 221 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه هیچ راهی برای چربی سوزی موضعی وجود نداره...اگه میشد یه جماعتی شاد میشدن

طناب رو شروع کنید از روزی 10 دقیقه شروع کنید روزی 1 دقیقه بهش اضافه کنید..کم کم پیش برید .. لازم نیست فشار

زیادی به خودتون بیارید....فقط این روند رو هرگز قطع نکنید..تمرینات با دمبل رو هم در کنارش انجام بدید...مطمئن باشید نتیجه میبینید.

2. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

چجوری می تونم چاق بشم من 16 سالمه قدم 180 و و وزنم 59 چجوری می تونم خودم رو چاق کنم یعنی هیکلم رو مثل والیبالیست ها بکنم من والیبالیستم و می خوام هیکلم مثل اون ا بشه خیلی لاغرم بدن سازی باید برم یا نه ؟
    سلام .
    بهتره قبل از هر کاری یک چک آپِ کامل انجام بدین تا مطمئن بشین مشکل هورمونی یا انگلی و دیابت و غیره ندارین . اگر چابک و سرحال هستین و با نشاط پس به احتمال 90% مشکلی ندارین . در ضمن خیلی مهم هست که بدونین از کی وزنتون شروع کرد به کم شدن .
    یه چیز مهم دیگه :
    اگه استایل و فورم بدن شما لاغر باشه یعنی تعداد تارهای عضلانی در بدنتون از دورانِ جنینی کم هست و با ورزش و حتی دوپینگ , یک تار ماهیچه ای هم اضافه نخواهد شد به بدنتون بلکه فقط میشه تقویتشون کرد تا تارهای عضلانی قطورتر بشه .
    اما نصیحت از بنده ی مخلص :
    هرگز از داروهائی که باعثِ چاقی سریع میشه استفاده نکنین وگرنه مبتلا به پوکی استخوان و بیماری کلیوی و اختلال هورمونی میشین و بد جوری ضرر میکنین .
    موفق باشید
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-03-2013 at 13:59.

4. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه darush 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mini Hell

پيش فرض

واقعا ممنون!

اگه ادامه بدید و حرکات تخصصی تر بزارید روش صحیحشون رو خیلی خوبه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

235 تا بدنساز سایت کجا رفتن ؟؟؟؟ یه سوالی یه جوابی ..

7. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

بچه ها همه دیگه اوستا شدن دارن برا مستر المپیا برنامه میریزن : )))
    مجید تو هم بیش فعالی ها. تو اون سایت کم سوال جواب میدی مگه

اصلا بذارید خودم یه سوال از خودم میپرسم جواب میدم : دی

میخوام با چند تا آمینو اسید آشناتون کنم
    آمینو اسید های غیر ضروری برای عوام الناس !! ولی ضروری و مفید برای بدنسازان:

گلوتامین : در بسیاری از فرایند های متابولیكی و توازن بین آنابولیسم و كاتابولیسم و به عنوان سوخت برای احشاء كبد و كلیه و سیستم ایمنی مورد نیاز است . عموما مصرف 10 گرم گلوتامین ( 5 گرم بلافاصله بعد از تمرین ) در روز نیازهای بدن شما را رفع می كند و گرنه بدن در صورت كمبود به سراغ ذخائر خودش كه عمده آن در عضلات است می رود و در این صورت انتظار نداشته باشید كه عضلاتتان حجیم و پر به نظر برسد.

آلانین : تا اندازه ای شبیه گلوتامین است و در افزایش حجم سلولی نقش مهمی ایفا می كند . هنگامی در باشگاه با وزنه عضله خود را تخریب می كنید تا مجدد رشد كند بدن در یك حالت كاتابولیك قرار گرفته و همین محیط است كه تفاوت تغذیه ای زیادی بین بدنسازان و سایر ورزشكاران ایجاد می كند الانین امینو اسیدی است كه به مقدار زیاد حین تمرین شدید با وزنه و تجزیه بافت عضلانی آزاد می شود.

تورین : بعد از گلوتامین فراوان ترین آمینو اسید موجود در عضلات است و تا حدودی تقلید كننده عمل انسولین و جذب گلوكز و متابولیسم پروتئین ها در عضلات را ارتقا می دهد تمرین شدید و دیگر انواع استرس سطح تورین را در بدن به سرعت كاهش می دهد.

آرژنین : بعضی از مطالعات علمی نشان داده كه مصرف آرژنین ترشح هورمون رشد را افزایش می دهد ضمن اینكه تولید ماده شیمیائی نیتریك اكسید كه نقش مهمی در انبساط عروق خونی و دم عضلانی دارد را افزایش می دهد .

9. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یکی از دوستام یه گینر داره به سام Apex Super Size مصرف نکرده و با قیمت 80 هزار تومان میخواد بدش به من...به نظرتون میتونه گینر خوبی باشه؟ وزنش رو گفت تقریبا 2 کیلوگرم با طعم توت فرنگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

آرژنین : بعضی از مطالعات علمی نشان داده كه مصرف آرژنین ترشح هورمون رشد را افزایش می دهد ضمن اینكه تولید ماده شیمیائی نیتریك اكسید كه نقش مهمی در انبساط عروق خونی و دم عضلانی دارد را افزایش می دهد .

آرژنین چربی سوز + عضله ساز هست ؟

×××

دوستان کسی میتونه برنامه بنویسه اینجا ؟
    من دستم آسیب دید 6 ماهیه بدن سازی نرفتم ...
    بدنم کلا خوابیده و لاغر شدم .
    حالا نمیخوام وزن و حجم بگیرم ... دوست دارم بیشتر خشک کار کنم که عضله ها خودشونو نشون بدن ...
    به نظرتون چیکار کنم ؟

قبلا 86 کیلو بودم قدم 177 .. الان شدم 75 کیلو !

بعد برای 6 تیکه کردن شکم و کوچیک کردن باسن چیکار کنیم ؟

ممنون دوستان

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من دستم آسیب دید 6 ماهیه بدن سازی نرفتم ... بدنم کلا خوابیده و لاغر شدم .قبلا 86 کیلو بودم قدم 177 .. الان شدم 75 کیلو
    سلام . شما 6 ماه ورزش نکردین 11 کیلو وزن کم کردین ؟؟!! . به نظرتون غیر طبیعی نیست ؟ شما وقتی شروع کردین به ورزش هم همینطوری وزنتون به سرعت رفت بالا ؟ یا از چیزی استفاده میکردین برای افزایش وزن ؟

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

آرژنین چربی سوز + عضله ساز هست ؟
    آرژنین با تحریک ترشح تمامی هورمونهای آنابولیک بدن! و همچنین با گشاد کردن مویرگ های عضلات و خون رسانی بهتر به عضله باعث رشد بهتر میشه. همچنین به خاطر ترشح هورمون رشد به روند چربی سوزی هم کمک میکنه.

حالا نمیخوام وزن و حجم بگیرم ... دوست دارم بیشتر خشک کار کنم که عضله ها خودشونو نشون بدن ...
    به نظرتون چیکار کنم ؟
    شما تمرینات با وزنه خیلی سبک (سه جلسه در هفته) و تمرینات هوازی سنگین و مرتب روزانه + رژیم غذایی رو برو ، اگه خوب انجام بدی تا عید نتیجه میگیری. البته بستگی داره چقدر چربی داشته باشی

وقتی چربی بدنت کم شد اون وقت توی تمرینات با وزنه سعی کن استراحت بین ست ها رو کاهش بدی و تعداد تکرار های هر ست رو افزایش (کمتر از هشت یا 10 تکرار نزن ، دور و بر 12 تا 15 تکرار هر ست) بدن حجم نمیگیره ولی خطی و تفکیک میشه.

تمرینات شکم رو هم مرتب انجام بده.

شما استروئید مصرف کردی؟ 11 کیلو کاملا غیر طبیعیه ، شاید توی دوران استراحت خیلی سختی دادی به بدنت...

15. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستام یه گینر داره به سام Apex Super Size مصرف نکرده و با قیمت 80 هزار تومان میخواد بدش به من...به نظرتون میتونه گینر خوبی باشه؟ وزنش رو گفت تقریبا 2 کیلوگرم با طعم توت فرنگی
    حمید جان محصولات اپکس کیفیت بسیار پایینی دارن..اصلا توصیه نمیکنم خریداری کنی...

17. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •