مرسي
خوو من چيكارش كنم كه كلاسيك نباشه؟؟
مرسي
خوو من چيكارش كنم كه كلاسيك نباشه؟؟
وقت بخیر
چطور میشه from name را تغییر داد؟
تو قسمت Mail Options، بخش mail accounts رفتم و sending name را عوض کردم اما باز وقتی می خوام ایمیل های دریافتی را پاسخ بدم، اسم قبلیم را مینویسه، یعنی مینویسه:
from:....
To: اسم قبلیم<ایمیل>
میشه کاریش کرد که اسم برای طرف مقابل تغییر کنه وقتی ایمیل می فرستم؟؟؟
سپاس
بی زحمت منو هم راهنمایی کنین
چه جوریمیتونم تو ویندوز ایکس پی یا فایفاکس 20 جاوارو غیر فعال و بععدش فعال کنم؟؟؟؟؟؟
به احتمال زیاد اشکال شما اینه که کنترل پنلتون به حالت کلاسیک نشون نمی ده. من ویندوز اکس پی ندارم ولی شما می تونی فکر کنم از سمت چپ بنجره کنترل پنل یا بالاش روی حالت کلاسیکش کلیک کنید و اون وقت از اون تو جا وا را پیدا کنید.
این زیر چند تا لینک می دم که به فارسی و اگلیسی طرز غیر فعال کردن جاوا رو آموزش می ده. اگر بتونی تو هر مرورگری اونو غیر فعال کنی . وسپس تو اون صفحه ای که میاد بزنی که می خوای همیشه کلاسیک باقی بمونه. اون وقت دیگه میلتو تو هر مرورگر دیگه ای هم باز کنی کلاسیک باز می شه. پس اگر نتونستی با فایرفاکس کاری کنی مثلا ببین می تونی جاوا رو تو اکسپلورر غیر فعال کنی؟! و از اون استفاد کنی
java.com/en/download/help/disable_browser.xml
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود...
Last edited by Mr KING; 19-05-2013 at 02:12.
اشکالتونو نمی فهمم دقیق
اولا این آموزش خود یاهو
دوما
چندتا چیزو می گم شاید به دردت خورد به دردتم نخورد دیگه باید عکس بزاری و دقیق بگی چه اشکالی هست
ابتدا اینکه اسمتو عوض می کنی سیو رو میزنی؟
برای فهمیدن اینکه آیا اسمتو عوض کرده یا نه دوباره برو همون جا که عوض کردی ببین اسمت عوض شده یا نه.
دوما قراره میلی رو که می زنی در قسمت
from
اش تغییر ایجاد شه نه
TO
یعنی میلی که از طرف تو میاد می رسه به دست من اسمش عوض شده باشه در قسمت
from
سوما داری به خودت میل می زنی برای اینکه امتحان کنی کار می کنه یا نه؟
ایمیل خودتو تو آدرس بوک خودت ذخیره کردی؟ خوب به نام قدیم ذخیره کردی حالا که به خودت میل می زنی تو قسمت to تغییری ایجاد نمی کنه. از آدرس بوک استفاده نکن ببین تغییر ایجاد می شه. البته گفتم که این برای تغییر اسمت توی قسمت
from
هست نه
to
سلام دوستان من یه حدسی می زنم که وقتی ما اشتباهی یه لیمیل می فرستیم و آدرس ایمیل طرف رو اشتبه تایپ کرده باشیم یاهو بعد از چند دقیقه مثلا میاد چک می کنه که اصلا همچین ایدی توی بانکش هست یا نه اگه بود که میره اگه نبود که می گه ارسال نشد درسته ؟
سلام
اصولا نمی ره تو آدرس بوکش بگرده. شایدم می ره.
ولی به هر حال وقتی دکمه فرستادن رو می زنی میل شما فرستاده شده و می ره. برخی سیستم های ایمیل هستند (الان بیشترشون اینجوریند) که بعد از اینکه میل به دستشون می رسه به یاهو پیغام میدند که میل به دست ما رسید. یاهو هم دیگه کاری باهاشون نداره. بعد اگر این پیام رو دریافت نکنه چندین بار تلاش می کنه و بعد چندین بار برای شما یه میل عریض و طویل می زنه که فلان ایمیل رو نتونستم به این آدرس بفرستم. همه میل به درد شما نمی خوره فقط تو همون قسمت بالاش می گه کدوم آدرس ها اشکال دار بودند. حالا اگر سیستمی غیر یاهو دارید می فرستید چنین میلی دریافت کنید. احتمال اینکه میلتون به مقصد رسیده باشه هست. چون ممکنه اون سرویس اسمسل دیگه با یاهو درست ارتباط برقرار نکنه. نمونش و من تو آدرس بوکم دارم به میل یکی از دانشگاههای کشور که میل می زنم همیشه این پبغام می آد. اما اگر مال خود یا هو باشه و چنین میلی دریافت کنیدو باید مطمئین باشید که میل به دست طرف نرسیده. و آدرسی که شما دادید غلط یا غیز فعاله.
این از اینجا.
اما اگر همون موقع که دکمه سند رو فشار دادید ایراد می گیره، یا سند نمی کنه، یا نمی نویسه اون بالاش فرستاده شد. این اشکال دیگریست. مشکل احتمال زیاد از طرف شماست و اصلا پیغامتون از داخل میل باکستون خارج نشده. برای این که مطمئین شید نامه رو فرستاده اید. برید تو قسمت سند و ببینید نامه توی اونجا هست یا نه. البته برای این کار قبلش باید آپشن ذخیره نامه های فرستاده شده رو فعال کرده باشید.
موفق باشید
سلام دوستان من پسورد یاهو را یادم رفته و موقعیکه برای بازیابی را میزنم یک گزینه ای میاد بعنوان پستال کد
این یعنی چی پستال کد چیه چنین چیزی در موقع درست کردن ایمیل نبود من باید اونجا چی بنویسم؟
باتشکر
من یه ایمیل داشتم که حدودا چند وقت میشه استفاده نکردم ولی هر رزو نامه خبری میاد
الا پسوردش رو میزنم باید اون دوتا کلمه رو بگم ولی یادم رفته نمیتونم دیگه بازش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)