[/COLOR]
عطر پور ان هوم عطر با کیفیت و قدیمی ای هستش که به گفته جناب هایک عطر محبوب شاه هم بوده...
رایجه اصلی لاوندر هست و عطر یه عطر آروماتیک هستش ...فوق العاده پخش بو و ماندگاریش خوبه...واقعا کار با کیفیتی هستش و نسبت به قیمتش میارزه...و کلا کارهای معروف کرن مثل یاتاقان و 3thman و همین عطر معروف به این هستند که کیفیت بالایی دارند و پخش بو و ماندگاری بالایی دارند..من خودم پور آن هوم رو صبح استفاده کردم و میتونم بگم تا شب بوش توی سرم بود...همون اولش زیاد خوشم نیومد ولی هرچی استفاده کردم بیشتر خوشم اومد...یاتاقان هم بوی گرم مشک میده و اون هم خیلی قوی هستش. این دوتا بیشتر برای سنین بالای 30 مناسب هستند...و اون سومی هم خیلی طرفدار داره هرچند من خیلی با بوش حال نکردم(یه جور بوی بیمارستان میداد
.gif)
) ولی باقی افراد میپسندیدند و بوی جوان پسندانه تری داره...
اینکه عطر شاه بوده رو از فروشنده نقل قول کردم نمیدونم تا چه حد درسته...
ولی میتونم بگم این caron pour un homme عطر کلاسیک، بسیار با کلاس و بسیار جدیی هست که وقتی اینو می زنید یعنی با کسی شوخی ندارید و برای خودتون ارزش و احترام بیش از حد قائلید و دیگران به چشم دیگه ای بهتون نگاه می کنند. اعتماد به نفس ادم رو میبره بالا . نمیتونم بگم عاشقشم، ولی بشدت براش احترام قائلم و میخوام تو قفسه عطرهام داشته باشمش! حالا کی نمیدونم. این به اضافه BRUT عطرهایی هستند که در زمان بچگیم پدرم استفاده میکرد و احساس نوستالژِی بهشون دارم. حیف که بروت اینجا پیدا نمیشه.
راستی حرف بروت شد این سایت رو ببینید با مزه است .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سیلی زدن اهنگ درست می کنید.