تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 4105 اولاول ... 551051451511521531541551561571581591652052556551155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه adelsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا برگ سفید ما هم اومد

افتادم نیرو انتظامی جهرم

کسی از دوستان میدونه چه جور جاییه ؟ سخت میگیرن ؟

راستی برای آموزشی چه چیزایی باید همراه خودمون ببریم مثلاٌ ضد آفتاب و اینجور چیزا هم میشه برد؟

یه سوال دیگه هم داشتم:

توی دوره آموزشی نیرو انتظامی باید ریش رو بزنی یا میزارن ریش بزاری یعنی منظورم اینه که میشه توی این 55 روز اصلاٌ ریش ها رو نزنم؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

من احتمال داره بتونم یه جا پذیرش برای کارای کامپیوتری تو ارتش بگیرم

اگه پذیرش داشته باشی بازم کد می خوری؟؟؟؟ یا کد برای کسایی هست که هیچ جایی رو در نظر نگرفتن...

بازم ممنونم
    سلام
    گفتم که عزیزم کسانی که مازاد بودند کد میخورند
    پذیرش یا جذبی رو کاری ندارند مگه اینکه دیگه واقعا خیلی بی لطفی کنند
    چون ما کسی رو داشتیم که متاهل بود معاف از رزم هم بود کد خورده بود چون مازاد بود
    ولی خیلی زور داشت خیلی زور داشت من یکی لجم گرفته بود
    سختی کد خوردن هم بستگی به دوره اش داره و باور کنید اونطوریا هم نیست که همه میترسند
    من خودم که کمک مربی سلاح دوره 24 روزه توی همدان بودم بهترین لحظات عمرم بود
    ولی خوب دوره های دیگه هم هست دیگه تک آوری و..... که بعضی هاش پوست میکنده مثل همین دوره تک آوری ولی ابهتی داره این تک آوری رو گذروندن با اون تمرینات سختش ! یا دوره های مخصوص سپاه
    ولی کار هرکسی نیست بگذرونه من یکی مثلا میدونم میمیرم
    جدا از اون پارتی داشته باشی و زود خبر دار شده باشی میتونی کدت رو پاک کنی
    ====
    اون دوست دیگمون که پرسید چی میخواد و.... من صفحه ی پیش پست مشابهی رو جواب داده بودم که
    زحمت بکشند پست های قبلی رو نگاه کنند

3. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من احتمال داره بتونم یه جا پذیرش برای کارای کامپیوتری تو ارتش بگیرم

اگه پذیرش داشته باشی بازم کد می خوری؟؟؟؟ یا کد برای کسایی هست که هیچ جایی رو در نظر نگرفتن...

بازم ممنونم
    در مورد پذیرش تو نیرو زمینی ارتش اصلا حساب نکنید، من خودم پذیرش اداره بهداشت و درمان نزاجا رو داشتم که خود امیر تاجیک امضاء کرده بود ولی انداختنم دانشکده افسری
    تا اونجایی که من دیدم و میدونم نزاجا کلا چیزی به نام پذیرش پادگانی نداره، مگر امریه که اون بحثش جداست.
    دوره کد هم تو نزاجا 99% به رشته شما بستگی داره و 1% هم به شانس
    مثلا کامپیوتر کلاً کد نمیخوره ولی اگه جزء اون 1% باشید میخورید
    یا دوره تکاوری توی لشگرک،35 نفر میگیره که 5% از غیر بومی ها هست، یعنی شما هم باید از اون 1% بالا بد بیاری هم از 5% اینجا
    Last edited by rozbeh85; 28-03-2011 at 16:07.

5. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا برگ سفید ما هم اومد

افتادم نیرو انتظامی جهرم

کسی از دوستان میدونه چه جور جاییه ؟ سخت میگیرن ؟

راستی برای آموزشی چه چیزایی باید همراه خودمون ببریم مثلاٌ ضد آفتاب و اینجور چیزا هم میشه برد؟

یه سوال دیگه هم داشتم:

توی دوره آموزشی نیرو انتظامی باید ریش رو بزنی یا میزارن ریش بزاری یعنی منظورم اینه که میشه توی این 55 روز اصلاٌ ریش ها رو نزنم؟
    من خودم آموزشي يكي از پادگانهاي زير نظر جهرم بودم.
    واسه نيروي انتظامي خيليا معمولاً از ديپلمه ها و زير اون ميفتن جهرم يا شهيد درويش اهواز.
    نسبت به جايي كه خود من بودم اين جهرم خيلي بهتره ولي نسبت به پادگانهاي ديگه و بخصوص
    پادگانهاي بزرگ كمي سخت گيريشون بيشترعه. البته فقط هفته اولش خيلي سخت ميگذره و
    تو اون هفته عصرا هم ممكنه صف جمع ( رژه) باهاتون كار كنند يا تنبيه و اين چيزا در كار باشه
    ولي از هفته دوم به بعد معمولاً بعد از ناهار ديگه خيلي راحت ميشه. يا ميريد كلاسهاي مختلف و
    يا تو آسايشگاه لالا هستين. كلاً اونجا قانون خوب رعايت ميشه طبق برنامه سين ِ خودشون.
    ----------------
    نيروي انتظامي گير ميده به ريش ِ بلند. ولي بدتر از اون گير ِ وحشتناكي به سه تيغ كردن ميده.
    موفق باشي و سربلند توي دوره ِ آموزشي.

7. 2 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

درباره پذیرش توی ارتش روزبه راست میگه. من خودم برای دپوی سه راه شهریار پذیرش گرفتم و یکی از فرمانده ها تایید کرد ولی افتادم یه جای دیگه . کلا حساب و کتاب خاصی نداره . تا لحظه آخر هم معلوم نیست چیکار می خوان بکنن. یه مثل هست که می گه ارتش مجموعه منظمی از بی نظمی هاست (البته خودم می گم که مجموعه نا منظمی از بی نظمی هاست !!) توش اول شانس و بعد پارتی کارائی داره.
    بچه ها بیان و از شرایط خدمتیشون بگن. راحته یا سخته ؟ من که خودم الان توی ماه چهارم خدمتم کارم بد نیست. اداری ام صبج میرم و بعد از ظهر بر میگردم خونه (به استثنای روزهای نگهبانی ) فکر کنم توی ارتش کلا همه همین طوری هستن . درسته ؟ جایی هست که خیلی به آدم خوش بگذره؟؟ می خوام اگه بشه زور بزنم برای یه جای بهتر!

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام امریه بگیرم مهندسی عمران خوندم ! می تونه واسه تراکتور سازی تبریز یا این جور جاها یا ... امریه بگیرم چطوری هستش ؟ شرایطتشو بگین ممنون میشم من دفترچه رو پست کردم اعزام من اول تیر ماه هستش /.
    ممنون/.
    بایستی مربوط به رشته خودم باشه امریه جایی که میگیرم ی یا نه فرقی نمی کنه ؟!
    مثلا جهاد کشاورزی میشه ؟
    یا هم تراکتور سازی یا هم یه چند تایی نام ببرین من نمی دونم کجا ها باید ( کدوم جاها رو پیگیر باشم که امریه بگیرم !
    مثلا میشه برم پیش یه مهندس عمران برای کار ساختمانی امریه بگیرم ؟ آشنا دارم مهندس عمران هستش ( خصوصی ) !!!؟؟
    یه توضیحاتی بدین ممنون میشم /.
    Last edited by arash66_2m; 28-03-2011 at 23:36.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خوب بلاخره آموزشی ما هم در سیرجان به پایان رسید. گفتم امیریه میاد یه جای نزدیک.
    ایشالله دو هفته دیگه بندعباس.
    آقا هرکی افتاد نیروی دریایی هرگز خوشحال نشه!! از من گفتن بود!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درباره پذیرش توی ارتش روزبه راست میگه. من خودم برای دپوی سه راه شهریار پذیرش گرفتم و یکی از فرمانده ها تایید کرد ولی افتادم یه جای دیگه . کلا حساب و کتاب خاصی نداره . تا لحظه آخر هم معلوم نیست چیکار می خوان بکنن. یه مثل هست که می گه ارتش مجموعه منظمی از بی نظمی هاست (البته خودم می گم که مجموعه نا منظمی از بی نظمی هاست !!) توش اول شانس و بعد پارتی کارائی داره.
    بچه ها بیان و از شرایط خدمتیشون بگن. راحته یا سخته ؟ من که خودم الان توی ماه چهارم خدمتم کارم بد نیست. اداری ام صبج میرم و بعد از ظهر بر میگردم خونه (به استثنای روزهای نگهبانی ) فکر کنم توی ارتش کلا همه همین طوری هستن . درسته ؟ جایی هست که خیلی به آدم خوش بگذره؟؟ می خوام اگه بشه زور بزنم برای یه جای بهتر!

منم اداریم . 6 ماهم . خداروشکر جام خوبه . دعا کنیم بهتر شه ;-) نیرو زمینیم تهران .مثل تو صبح تا 2 ظهر . کجایی؟
    کلا خدمت همینه بهترین جا هم باشی به نظر خودت سخت میگذره و قدرشو نمیدونی . زور بزنی برا کجا مثلا ؟ از اداری بهتر ؟ درجه ات چیه ؟ رشته تحصیلی ؟ نگهبانی کجا میدی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من خودم تا قبل از اينكه آماده باش بخوريم و تو اين عيد دهنم آسفالت بشه قدر اونجايي رو كه خدمت ميكنم نميدونستم
    ولي الان هزار بار قربون همون جايي كه خدمت ميكنم ميرم و 6 روز ديگه بايد تو كلانتري منهدم بشم تا برگردم اونجا.
    واقعاً چي بهتر از اينه كه 7 بريم و 2 بيايم خونه؟؟ الان فهميدم خدمت غير اداري يعني چي! بخصوص تو كلانتري. اين چند روز
    آماده باش 6 ساعت گشت ميدم و 6 ساعتم استراحت كه البته تو همون استراحت نميزارن زياد بخوابي و ازت كار ميكشن.
    يعني دارم از بين ميرم اونجا. خوبيش اينه من وقت استراحت رو تا حدودي ميتونم مرخصي بگيرم و بيام خونه.

13. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسی در مورد یگان ارتش نیرو دریایی بندعباس اطلاعاتی نداره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •