The Front: El Mundo Deportivo
06.01.2011
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Front: Sport
06.01.2011
کد:
فورلان: مدیون اتلتیکو مادرید نیستم
دیه گو فورلان، ستاره اروگوئه ای اتلتیکو مادرید، در صحبتهایی اعلام کرد که او به تیم باشگاهی اش هیچ دینی ندارد.
سایت گل- دیه گو فورلان، مهاجم اروگوئه ای باشگاه رئال مادرید (اتلتیکو مادرید) معتقد است که او هیچ دینی به تیم باشگاهی اش ندارد و اعلام کرد که زمانی که جانشینان آتی او در بیسنته کالدرون نسبت به عملکرد او اعتراض می کنند، حس خیلی بدی به او دست می دهد. این ستاره اروگوئه ای پس از آنکه در پایان رقابتهای جام جهانی و درخشش با تیم ملی کشورش در این رقابتها به اسپانیا بازگشت، هنوز نتوانسته به روزهای اوجش بازگردد. این مهاجم 31 ساله در گفت و گو با دن بالون گفت:« من سعی کردم که دیگر در زندگی ام مدیون تیم باشگاهی ام نباشم. آنها مرا به خدمت گرفته اند و عملکرد مرا هم که می بینید.» فورلان ادامه داد:« من نهایت تلاشم را در داخل و خارج از زمین چمن به کار می گریم و تصویر خوبی از رفتارهایم به نمایش می گذارم. ولی این برایم خیلی ناراحت کننده است که در مورد من صبوری خیلی کم است.آنها هم دلایل خاص خود را دارند و من سعی می کنم تا بخش مثبت قضیه را ببینم.» دارنده دو عنوان پی چی چی رقابتهای لالیگا در مورد فصل کنونی تیمش، بازگشت به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را نکته مهمی دانست و گفت:« این فصل در جریان است و در فصل بهار سال گذشته دیدیم که ما قهرمان لیگ اروپا شدیم. امیدوارم که این فصل اتلتیکومادرید بتواند با حضور در رده سوم یا چهارم جدول، مجوز صعود به فصل بعد رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد.»
کد:
2011/1/6