تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 416 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واقعا خوشحال شدم واسه آبیدال که گل دوم تمام عمرش رو زد.

فرض کنید بعدها که پیر شد نوه اش ازش بپرسه چند تا گل زده اونم انگشت اشاره اش رو با زحمت و خجالت میاره بالا. اما الان میتونه دو تا انگشت بیاره بالا میشه V
    ولی جدای از شوخی آبیدال این فصل خیلی عجیب شده. پیشرفت زیادی کرده. در تمام بازیهای این فصل بارسا هر وقت چپ بازی کرده به ندرت تیم حریف تونسته نفوذ کنه. در حالی که مخصوصا دو فصل پیش اون منطقه سوراخ بارسا بود

راستی یه سوال در مورد این اطلاعات این گزارشکر بازی داشتم. گفت بارسا با 45 ملیون یورو فابرگاس رو خرید و یه جا دیگه هم گفت رئال دنبال فرناندو یورنته است اینا راستن؟
    منم حسابی ذوق کردم. گفتم گل پیروزی باشه که شد صعود.

خداییش آبیدال گل نداشت. براش جور کردن. خواستن رکورد بارسا نباشه. حالا یه توپی حذفی فرانسه گرفته به موهاش!

جدا مدتیه خیلی مسلط نشون میده. حتی جای پیکه وسط قرار گرفت انگار نه انگار. البته رفتار خودش نه تیمی.

پی‌نوشت: اون موقع گیس داشت آ.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان به خدا اینو الان دیدم:(اسامي تیم منتخب سال 2010 مارکا بدین ترتیب است دروازه‌بان: ايكر كاسياس (رئال مادريد) مدافعان: مايكون (اينتر)، پيكه (بارسلونا)، پويول (بارسلونا) و بیل (تاتنهام) هافبك‌ها: رونالدو (رئال مادريد)، آلونسو (رئال مادريد)، ژاوي (بارسلونا) و اينيستا (بارسلونا) مهاجمان: مسي (بارسلونا) و ويا (بارسلونا) )
    گفته بودم حدود 70 در صد بازیکنای منتخب از بارسا خواهد بود....حدود 60% از بارسا هستن
    30% هم از رئال
    یعنی 85% از بارسا و رئال،قبلآ هم گفته بودم فوتبال یعنی بارسلونا و رئال...
    تازه میتونستن به جای بیل،راموس و به جای مایکون،دنی الوز رو بزارن که 100% از لالیگا میشد...
    ولی چون خواستن همه از لالیگا نشه و برای حفظ ابروی بقیه لیگها(البته اگه ابرویی واسشون مونده باشه)دنی الوز و راموس رو انتخاب نکردن...حیف شد...ولی به هر حال به همه تبریک میگم این افتخار بزرگ رو...چه رئالیها و چه بارساییها
    خداییش امروز اونو دیدم...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    06.01.2011

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    The Front: Sport
    06.01.2011

کد:
    فورلان: مدیون اتلتیکو مادرید نیستم

دیه گو فورلان، ستاره اروگوئه ای اتلتیکو مادرید، در صحبتهایی اعلام کرد که او به تیم باشگاهی اش هیچ دینی ندارد.

سایت گل- دیه گو فورلان، مهاجم اروگوئه ای باشگاه رئال مادرید (اتلتیکو مادرید) معتقد است که او هیچ دینی به تیم باشگاهی اش ندارد و اعلام کرد که زمانی که جانشینان آتی او در بیسنته کالدرون نسبت به عملکرد او اعتراض می کنند، حس خیلی بدی به او دست می دهد. این ستاره اروگوئه ای پس از آنکه در پایان رقابتهای جام جهانی و درخشش با تیم ملی کشورش در این رقابتها به اسپانیا بازگشت، هنوز نتوانسته به روزهای اوجش بازگردد. این مهاجم 31 ساله در گفت و گو با دن بالون گفت:« من سعی کردم که دیگر در زندگی ام مدیون تیم باشگاهی ام نباشم. آنها مرا به خدمت گرفته اند و عملکرد مرا هم که می بینید.» فورلان ادامه داد:« من نهایت تلاشم را در داخل و خارج از زمین چمن به کار می گریم و تصویر خوبی از رفتارهایم به نمایش می گذارم. ولی این برایم خیلی ناراحت کننده است که در مورد من صبوری خیلی کم است.آنها هم دلایل خاص خود را دارند و من سعی می کنم تا بخش مثبت قضیه را ببینم.» دارنده دو عنوان پی چی چی رقابتهای لالیگا در مورد فصل کنونی تیمش، بازگشت به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را نکته مهمی دانست و گفت:« این فصل در جریان است و در فصل بهار سال گذشته دیدیم که ما قهرمان لیگ اروپا شدیم. امیدوارم که این فصل اتلتیکومادرید بتواند با حضور در رده سوم یا چهارم جدول، مجوز صعود به فصل بعد رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد.»

کد:
    2011/1/6
    Last edited by nw_nk; 06-01-2011 at 19:33.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

این رئالیهای نامرد هر چی ستاره هست دارن جمع میکنن
    فورلان رو هم گرفتن

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مهاجم اروگوئه ای باشگاه رئال مادرید
    ین رئالیهای نامرد هر چی ستاره هست دارن جمع میکنن
    فورلان رو هم گرفتن
    البته اسمایلهای متضاد شما منو سردرگم کرد که به شوخی میگید یا به جد ، ولی مساله اینه که این یک اشتباه تایپی هست ، اگر به خط زیرتیر دقت کنید متوجه می شید .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هه!
    بازی رئال دوباره پیچ خورد!
    داره تکراری میشه این موضوع!
    +
    جدای از اینکه با اینکار به بیننده توهین میکنن، بازهم تاکیید میکنن که هیچ برنامه ای ندارن و مثل بزرگاشون، دقیقه ای تصمیم میگیرن!
    طرف از خواب پا میشه، میگه بازی رئال پخش میکنیم...یه چرت میزنه و بلند میشه، میگه پخش با تاخیر میریم!
    دوباره یه چرت دیگه میزنه و میگه "حس فیلم دیدن دارم!ترمیناتور رو برای بار 400م میذاریم!"
    فقط امیدوارم دیگه چرت نزنه!!

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هه!
    بازی رئال دوباره پیچ خورد!
    داره تکراری میشه این موضوع!
    +
    جدای از اینکه با اینکار به بیننده توهین میکنن، بازهم تاکیید میکنن که هیچ برنامه ای ندارن و مثل بزرگاشون، دقیقه ای تصمیم میگیرن!
    طرف از خواب پا میشه، میگه بازی رئال پخش میکنیم...یه چرت میزنه و بلند میشه، میگه پخش با تاخیر میریم!
    دوباره یه چرت دیگه میزنه و میگه "حس فیلم دیدن دارم!ترمیناتور رو برای بار 400م میذاریم!"
    فقط امیدوارم دیگه چرت نزنه!!
    تا همین هفته قبل که لیگ انگلیس رو به صورت خریداری شده پخش میکردن اونم این دفعه دیدم بازی آرسنال - من سیتی رو بازم از رو هوا زدن دارن پخش میکنن. در کل من چند وقته میرم سایت football3 و هر بازی که اونجا واسه پخش زنده زده رو میگردم دنبالش که یه جا دیگه گیر بیارم چون اون بازی دقیقا بازی ایه که اینا پخش نمیکنن.

این پیغام کارت رسیورشون منو کشته پرروها این بازیها رو تو سینما پخش هم میکنن
    اگر تو این مملکت جای چند تا شامپانزه و گوریل و دایناسور آدما کاره ای بودن الان ما هم مثل بچه آدم میتونستیم کارت این شبکه ها رو بدون واسطه و مطمئن بگیریم و تماشا کنیم

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

به خدا گیج شدم،الان فورلان بازیکن کدوم تیمه؟؟؟؟؟؟؟؟
    رئال یا اتلتیکو؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Levante 2-0 Real Madrid

به خدا گیج شدم،الان فورلان بازیکن کدوم تیمه؟؟؟؟؟؟؟؟
    رئال یا اتلتیکو؟؟؟؟؟؟
    فعلا اتلتیکو مادرید!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

Levante 2-0 Real Madrid
    تغریبا مطمئن بودم نتیجه خوبی نمیگیریم اما باخت..فکرش رو نمیکردم!
    +
    کریم خیلی فاجعس...یه حرکت مثبت نداشت این بشر...
    البته کار همیشگیشه..چرا من تعجب کردم که این بازم بد بود، خودم نمیدونم؟!
    +
    همینکه به ذخیره ها و جوونها میدون داده شد، خودش کافیه...
    +
    کاکا خیلی خوب و پر تحرک بود که واقعا من یکی رو خوشحال کرد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •