اینا رو به ترتیب قدرت بنویسید.......اسکوربیون...ساب زیرو---نوب---کابال---استرایکر---ارمارک---رین---اسموک...نایتولف----ربتایل----
اینا رو به ترتیب قدرت بنویسید.......اسکوربیون...ساب زیرو---نوب---کابال---استرایکر---ارمارک---رین---اسموک...نایتولف----ربتایل----
راستی یه سوال
مگه این بازی برای کنسول ها نیست پس چرا اومده توی بازی های کامپیوتر؟وقتی که برای PCهم نمیاد...
بازی های کامپیوتری همون video game خودمونه... هر بازی رو می گیم بازی های کامپیوتری...
راستی خودت چی بر میداری کین؟ کانگ لاو؟
من دوس دارم با بیشتر کارکتر ها بازی کنم. اما یه سری ها هستن اصلا خوشم نمیاد ازشون و نمیرم طرفشون واسه تمرین حتی . که شامل : شیوا - باراکا - شنگ سونگ - سیندل
بعضی ها هستن در حد معمولی بلدم کمبوهای معمولی میزنم مثل : اسکورپین - رپتایل - جانی کیج - جید - ملینا - نایت ولف - نوب - سایرکس - استرایکر - کانو - جکس - سونیا - سکتور و اسموک
کابال اگه دستم پی اس 3 بود یا فایت استیک داشتم بازی میکردم . اما چون ایکس باکس دارم باهاش بازی نمیکنم.
کارکترهایی که خوب بازی میکنم : ساب زیرو - لیوکنگ - کیتانا - کانگ لائو - ارمک - ریدن
سلام
با شنگ سونگ چطور میشه به شکل هر شخصیتی که دوست داشتیم در بیایم؟؟؟
دوستان این بازی شخصیت chameleon رو معرفی نمیکنه؟؟؟
اگه خبری ازش شد حتمآ بزارید،ممنون...
این دسته ایکسباکس هم کفر منو دراورده(وقتی میخوام با نوب اپراکات بزنم فن میره)
ولی خداییش اسکورپین چه چیز دیگست،خیلی قویه!!!
+اینکه دوستان یعنی با اپدیت بازی قدرتها فرق میکنه؟؟؟
مثلآ نوب قوی تر میشه یا ضعیفر؟؟؟
نمیشه . فقط خود AI میتونه این کار رو بکنه . شما میتونین فقط به حریفتون تبدیل بشین .
قدرت ها ضعیف یا قویتر میشه . مثلا دمج کانگ لائو کمتر میشه که نسبت به بقیه کارکترها بالانس بشه . یا تله های سایرکس که با بمب هاش بوجود میاد حذف میشه . یا مثلا قرار شده واسه آپدیت بعدی ساب زیرو تکلش به صورت اینهنس آرمور بگیره که قوی تر بشه .ولی خداییش اسکورپین چه چیز دیگست،خیلی قویه!!!
+اینکه دوستان یعنی با اپدیت بازی قدرتها فرق میکنه؟؟؟
مثلآ نوب قوی تر میشه یا ضعیفر؟؟؟
اين بازي خيلي حال ميده اگه براي PC هم بزنن عالي ميشه![]()
Last edited by shahin_mp3; 06-09-2011 at 12:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)