تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 155 از 157 اولاول ... 55105145151152153154155156157 آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    عـــــه!...
    فگر نمیکردم تاپیک بازشه
    برا همینم بهش سر نزدم

چقدر لحظات پایانی لذت بخش بود...
    من خودم آهنگ Watch the Skies از بازی elder scrolls :skyrim رو هم داشتم گوش میکردم
    آدرنالین داشت از سرمون میزد بیرون (با اینکه من خودم به "خیر" رآی دادم)
    [پیشنهاد میشه آهنگ رو حتما گوش بدید]
    =============
    جدا از همه اینها طی یه بحث کوچیکی که با بعضی از دوستان داشتیم به یه چنین نتیجه ای رسیدیم
    که قبلا هم عنوان شده بود(پس این چه نتیجه دادنی بود)

جدا از این که میگن فلانی این هدف رو داشت از مطرح کردن یا او یکی فلان هدف رو داشت
    من این قضیرو اینطوری نگاه میکنم:
    همون کسایی که دنیا رو خوب بلدا چطوری بچرخونن(حالا دوستانی هم هستند که به این جمله من
    دوباره بگن توهم توطعه و این حرفا)میان یه چنین چیزی رو مطرح و عمومی میکنن...بعد زمانش که
    میرسه همه منتظرند اتفاقی که قراره بیوفته,بیوفته ولی هیچ خبری نیست که این داستان 2-3 بار
    مطرح شده...به خاطر همین ایمان مردم به فظای آخرالزمانی ضعیف و ضعیف تر میشه تا زمانی
    که یه اتفاق واقعی میوفته, اونوقت یا به چشم نمیاد یا مردم باورش ندارن که این دقیقا همون هدف
    افرادی هستش که خیلی از دوستان وحودشون رو انکار میکنن.

حالا بیایین منو بزنین ما عادت داریم

2. 5 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام

جدا از همه اینها طی یه بحث کوچیکی که با بعضی از دوستان داشتیم به یه چنین نتیجه ای رسیدیم

جدا از این که میگن فلانی این هدف رو داشت از مطرح کردن یا او یکی فلان هدف رو داشت
    همون کسایی که دنیا رو خوب بلدا چطوری بچرخونن(حالا دوستانی هم هستند که به این جمله من
    دوباره بگن توهم توطعه و این حرفا)میان یه چنین چیزی رو مطرح و عمومی میکنن...بعد زمانش که
    میرسه همه منتظرند اتفاقی که قراره بیوفته,بیوفته ولی هیچ خبری نیست که این داستان 2-3 بار
    مطرح شده...به خاطر همین ایمان مردم به فظای آخرالزمانی ضعیف و ضعیف تر میشه تا زمانی
    که یه اتفاق واقعی میوفته, اونوقت یا به چشم نمیاد یا مردم باورش ندارن که این دقیقا همون هدف

دقیقا داری حرفهای حرفهای حسابدار ناشی(رائفی) را تکرار می کنی ، سعی کن در زندگی اینقدر القاپذیر( به زبون خودمونی دهان بین )نباشی!

4. 2 کاربر از roxan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    عـــــه!...
    فگر نمیکردم تاپیک بازشه
    برا همینم بهش سر نزدم

چقدر لحظات پایانی لذت بخش بود...
    من خودم آهنگ Watch the Skies از بازی elder scrolls :skyrim رو هم داشتم گوش میکردم
    آدرنالین داشت از سرمون میزد بیرون (با اینکه من خودم به "خیر" رآی دادم)
    [پیشنهاد میشه آهنگ رو حتما گوش بدید]
    =============

کامنت پر معنا و تفکر برانگیزی بود

دقیقا داری حرفهای حرفهای حسابدار ناشی(رائفی) را تکرار می کنی ، سعی کن در زندگی اینقدر القاپذیر( به زبون خودمونی دهان بین )نباشی!
    حرفهای رائفی پور القاپذیری نیست بلکه حداقل ادمو به فکر فرو میبره که کمی بیشتر به اطرافش توجه کنه.کل دنیا قبول دارن که ما در دنیایی بسیار پیچیده زندگی میکنیم.اینکه رائفی حسابداره یا نه دلیلی بر این نیست که در فکر کردن و تحلیل ناتوان باشه.--------------.من سخنرانیهای رائفی پور را شنیدم ولی هیچ القا پذیری در کار نبود.بهترین تاثیرش روی من این بود که بیشتر به محیط اطرافم توجه کنم.
    Last edited by A M ! N; 31-12-2012 at 11:46. دليل: بحث دینی خارج از چارچوب

6. 4 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

زمانی که آدم به چندگانگی میرسه و خودشو گم میکنه دیگه نمیتونه تشخیص بده یا درک کنه که مثلا محبت کردن کار خوبیه یا زشته - دروغ گفتن کاره درستیه یا نه - آدم کشتن و تعرض کردن و ... خوبن یا بد هستن.
    و فکر میکنه باید به نظرات همه احترام گذاشت.مثلا از نظر جنایتکار آدم کشتن خیلی هم خوبه و باید به نظرش احترام گذاشت.یا دزد بسیار فرد زحمتکشی هست که همیشه با خطرات دست و پنجه نرم میکنه و باید مورد احترام قرار بگیره و طبق این افکار دیگران رو نصیحت میکننه و خودشم نمیفهمه تو چه منجلابی افتاده .

8. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

دقیقا داری حرفهای حرفهای حسابدار ناشی(رائفی)
    را
    تکرار می کنی ، سعی کن در زندگی اینقدر القاپذیر( به زبون خودمونی دهان بین )نباشی!
    استاد رائفی پور3-4 تا سخنرانی در مورد 2012 داشتن که من دیدمشون شاید هم بیشتر
    منتهی چیزی که من گفتم تا این حد نقل قول حرف ایشون نبود...!
    اصلا بوده باشه دلیلی وحود نداره که من از گفتنش ابا داشته باشم
    کامنت پر معنا و تفکر برانگیزی بود
    ممنون
    حرفهای رائفی پور القاپذیری نیست بلکه حداقل ادمو به فکر فرو میبره که کمی بیشتر به اطرافش توجه کنه.کل دنیا قبول دارن که ما در دنیایی بسیار پیچیده زندگی میکنیم.اینکه رائفی حسابداره یا نه دلیلی بر این نیست که در فکر کردن و تحلیل ناتوان باشه.پیامبر هم بیسواد بود.من سخنرانیهای رائفی پور را شنیدم ولی هیچ القا پذیری در کار نبود.بهترین تاثیرش روی من این بود که بیشتر به محیط اطرافم توجه کنم.
    اگه خیلی از دوستان خیلی گذرا و بیتوجه به این سخنرانی ها نگاه نکنن و لا اقل 2-3 تاش رو با دقت گوش کنن دیگه این حرفها رو نمیزنن

10. 3 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نزدیک‌ترین، واقعی‌ترین و قابل اطمینان‌ترین زبان به طبیعت زبان علم هست. مطالب غیر علمی و یا شبه علمی (گرگ در لباس میش) حوزه‌شون طبیعت مادی نیست اینا بحثشون جداست و بحث خودشون رو دارن {که ما اینجا کاری به این مطالب نداریم}
    قبلا هم گفتم، این جماعت جادو و جمبل و خلاصه شبه علمی و ... نشده یه بار یه لیوان آب درست کنند بدن دست مردم، همش حرف بوده

میخوام به اون داستان مولوی برسم (شیر بی یال و اشکم) که طرف ادعاش میشد ولی نمیتونست درد خالکوبی رو تحمل کنه. اگر به علم علاقه دارین، به پیدا کردن مکانیسم یه فرآیند علاقه دارین، به تغییر و تحولات مادی در طبیعات علاقه دارین به درست کردن چیزهائی که اون بیرون کار می‌کنن علاقه دارن....پس آستین بالا بزنین و دود چراغشم تحمل کنین. با این چرت و پرت‌ها به جائی نمیرسین و فقط یه فضای مجازی واسه خودتون میسازین که البته مختارین و من نمیگم دنیای پر از جادو و جمبل و یا حداقل پر از اتفاقات محیرالعقول و fringe ی دنیای بدیه، نه خیلی هم خوبه فقط جایگاشو حفظ کنین
    Last edited by MasterGeek; 31-12-2012 at 18:08.

12. 7 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با DARK HERO و kalantarahura کاملا موافقم...رائفی پور به قول خودش بهت کد میده...بقیش دیگه با خودته که بری تحقیق و تفحص کنی..

دوستان اگه یه کم سخنرانی ها و همایش ها رو زیر و رو کنن و با دقت گوش کنن و به منابعی که میگه مراجعه کنن

به خیلی از واقعیت ها پی میبرن..

البته خود رائفی هم تاکید ندارهکه چشم و گوش بسته هر چی رو که میگه همه قبول کنن همیشه مایل که همه خودشون به واقعیت پی ببرن

اتفاقا منم چند بار تو این تاپیک به نکاتی اشاره کردم ولی بعضی دوستان گفتن توهم توطئه زدم یا برچسب القاپذیر بودن رو به من زدن...

14. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تاپیک خیلی منحرف شده. 2012 شده فراماسونری. موقت قفل شد.

16. 12 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

18. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

چی گفته.........؟

20. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •