بازی تموم شده
اونجا هم موزه نیست و رصد خونست
اونم چینی نیست!!
free world هم نداره
بازی تموم شده
اونجا هم موزه نیست و رصد خونست
اونم چینی نیست!!
free world هم نداره
پس چرا قبل از اینکه سوار ماشین بشم 71 درصد بود؟
جمله آخر منظورت چیه؟
بازم سلام دوستانسلام دوستان
منم تو CHAPTER 7 گیر کردم یعنی میره تو CHAPTER 7 ولی تا میخوای سوار ماشین شی بازی میپره بیرون
حالا میگم اگه اون 21 مگی رو دان کنم سیو ها نمیپره؟ بعد این کرکه مطمئنه ؟ ( یعنی 100 درصد مشکل حل میشه؟ )![]()
اون 6 مگی رو دان کردم سیو بازی رو هم جداگانه ریختم تو 2K GAMES ولی سیو ها کار نمیکنن یعنی میری تو سیو میخواد لود شه یهو میپره بیرون میگید چیکار کنم ؟![]()
چون 100 درصد شدن با پیدا کردن مجله ها و پستر ها میشهپس چرا قبل از اینکه سوار ماشین بشم 71 درصد بود؟
جمله آخر منظورت چیه؟
یعنی اینکه بعد اینکه بازی رو تموم کردی دیگه نمیتونی بازی عادی بدون ماموریت اصلی بکنی
آقا یون من بازی خریدم وقتی مرحله اول رو میرم وبعد به مرحله ی دوم میرم میره روی loading ویک نوشته هایی مینویسه بعئ که میره این نوشته ها هنوزروی LOADING هست و وارد مرحله نمیشه کمکم کنید
آقا جان لا اقل به این سوال من جواب بدید بازی کلا چند گیگ هست روی هارد و چند دی وی دی
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
سلام منم همون مشکلو دارم کرک رو عوض کردم اما حل نشد یک سیو گیم کامل دانلود کردم از چپتر 3 شروع کردم بازی کنم تا چپتر 7 رفتم - جایی که میرن به اون کلوب مردانه توی دموش یه لحضه همه جا سیاه میشه و صدا ها هم میرن و فقط زیر نویس باقی میمونه نسخه ای که شما هم مثل من خریدی سانسور شده
منم قبلا همین مشکلو داشتم 2 راه داری
1- از اول بازی کن با همین کرک
2- کرک 21 مگا بایتی رو بریز که همچین مشکلی نداره
بابا یکی بیاد بگه دیگه .. بازی رو از کجا خرید پستی کنیم که سانسوره نشده باشه
داداش کرکو بده بیاد
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
2-3 ساله که یه بازیه سالم دستم نرسیده همش کرک مرک میخواد.دیگه واقعا دارم خسته میشم
یه نکته خیلی ظریف تو انی بازی بود!
سال 1931 میلادی که می شه 1310 ما، یعنی دقیقا همون موقع که ملت ما تو خونه های کاه گلی داشتن مار و عقرب می گرفتن و برای مقابله با آل و پری خونه هاشونو به انواع سحر و جادو مجهز می کردن و خرافات بود و سواد نبود..
همون سال تو آمریکا برج 102 طبقه امپایر استیت افتتاح شده!
بعدا بیاید بگید چرا ما امکانات نداریم، سرعت اینترنت پایینه، فیلتره و ... از این حرفا! پسر ما 100 سال از اونا عقب تریم!
ان شاء ا.. سال 1500 شمسی سرویس ovi نوکیا تو ایران فعال می شه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)