نه فقط لیگ المان ورزشگاهاش مجهزه....
نیس لیگ انگلیس تو دنیا ارزش نداره..این امکانات نیست...بعد تازه عقلشون دیگه تا این حد نمیرسه...خوب شد شما گفتی
نه فقط لیگ المان ورزشگاهاش مجهزه....
نیس لیگ انگلیس تو دنیا ارزش نداره..این امکانات نیست...بعد تازه عقلشون دیگه تا این حد نمیرسه...خوب شد شما گفتی
مرسی علیرضا جان!![]()
راستی! کمتر از دو هفته دیگه هم تولدشه!![]()
ببین ما یه سوال پرسیدیما چجوری جوابمونو میدن!
من منظورم این بود که تا جایی که امکانش باشه برگزار کردن یک مسابقه بهتر از لغوشه چون کنسل شدن بازی باعث بی نظمی و به هم خوردن برنامه خود تیم ها هم میشه و به ضرر اونا و بازیکناشونه.چون بعضی ورزشگاهها چمنشون متحرکه برفروبیش راحتتره.ولی خوب مساله تماشاچیها رو در نظر نگرفته بودم.و حتما چاره ای جز لغو بازی ها نداشتن دیگه!
خدا می دونه این برو بچه های چلسی شب و روز چه دعایی می کردن که بازی اینجوری لغو شد .
این دفعه رو قسر در رفتید ، ولی بلاخره که بازی برگزار میشه ...
![]()
شما باید برید خدارو شکر کنید چون قرار بود گلبارون بشید![]()
بازی نمی دونم کی برگزار میشه . اگه تو این دو هفته برگزار نشه معلومه که سال 2010 رو خوب قسر در رفتید![]()
داشی مثل اینکه کلیپی که گذاشتم رو ندیدی
هان
خدایش راستشو بگین
تو به کدوم امام زاه دخیل بسته بودین تا بازی لغو بشه
![]()
به نظرم اینجوری که بوش میاد و آب و هوای انگلیس هنوز به فصل زمستون نرسیده، اینقدر خرابه، شاید چند هفته ی دیگه هم بازی ها لغو بشه.
حیف شد.... ماه ژانویه بهترین ماه از لحاظ نتیجه گیری برای منچستر تو این چند سال اخیر بود.
چلسی به نظرم واقعا قسر در رفت.
عزیز من معمولا تیم هایی که میهمان هستن باید بترسنداشی مثل اینکه کلیپی که گذاشتم رو ندیدی
هان
خدایش راستشو بگین
تو به کدوم امام زاه دخیل بسته بودین تا بازی لغو بشه
برو آمار آخرین بازی هایی که چلسی و منچستر توی استمفورد بریج کردن رو ببین بعد بیا بگو کدوم تیم قسر در رفته
الان هی دارید اینارو میگید که باختید یه بهونه داشته باشید![]()
الان كه منچستر رو اوج هست بازي كنسل شد....قبول كنيد شانس اورديد ديگه...با 2بازي كمتر و اختلاف 2امتياز با ارسنال و 3با چلسي اوليم....
منظورت 1 بازی کمتره دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)