تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 171 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1702

نام تاپيک: مسابقه شطرنج

داره خودمونی میشه khalil2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    كره زمين

پيش فرض

اقاي چس مستر من هم با شما و دوستان موافقم
    liveبرگذار شه بهتره

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بچه ها بازیها کی شروع میشه؟
    منم میخوام بیام تو میدون!
    راستی این live چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی این live چیه؟
    دونفر رو خط هستند و با زمان تعیین شده ای باید با هم بازی کنند.

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

منم لایوشو هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا من هر کاری میکنم هی dc میشم دیگه اعصاب واسم نمونده.بنده خدا masoudrejae خیلی صبوری کرد منتظرم نشست.نمیدونم چرا اینجوری شده عصری به راحتی سایت chess رو باز میکردم اما الان هر چی جون میدم نمیشه.اقایون داورا برد رو بدین به masoud rejae .عیب از من بود باختو قبول دارم.
    Last edited by darvishi.2292; 21-02-2011 at 21:50. دليل: اپدیت

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

این مطلب آموزشی سایت توسط سپهری در سایت چس دات کام جمع آوری شده امیدوارم به کار شما هم بیان:

راهنمای کاربردی استفاده از سایت شطرنج
    سایتی که هم اکنون شما عضوی از آن هستید امکانات زیادی نظیر بازی کردن ، آموختن و به اشتراک گذاری اطلاعات را در اختیار اعضا قرار داده است
    راهنمای پیش رو شاید به نظر خیلی از کاربران حاوی مطالبی باشد که آن را می دانند ولی به شما اطمینان می دهم حداقل یک نکته قابل توجه در آن برای شما نیز وجود دارد ، لطفا این مطلب را تا پایان مرور بفرمایید
    توصیه می شود صفحه اصلی خود را که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به آن دسترسی دارید در مرورگر خود به عنوان سایت مورد علاقه ذخیره نمایید
    این صفحه تمام بازی های آنلاین در حال انجام شما ، ایمیل ها و پیام های جدید که چه از سوی سایت و یا دوستان شما و نیز تیم هایی که در آنها عضو هستید برایتان ارسال شده است و نیز لیست گروه ها و تیم هایی که عضویت آنها را دارید ، کنترل پنل ، یادداشت های دریافتی ، تورنمنت های در حال ثبت نام و نیز کلیه اطلاعات مفید را شامل می شود

پنل فوق که سمت راست صفحه اصلی خود مشاهده می کنید و یا با نگه داشتن موس بر روی کلمه مای هوم ظاهر می شود شامل لینک دسترسی سریع به بخش های اصلی سایت است

صفحه فوق که شامل گروه ها و تیم هایی است که عضویت شما در آن ثبت شده است در وسط صفحه اصلی شما دیده می شود شما با کلیک بر روی نام هر یک وارد صفحه اصلی آن گروه می شوید

یکی از بخش های مهم هر گروه فروم تیم است که بطور مشخص در تیم پرشین شامل مقالات آموزشی ، اخبار و اطلاعات رویدادهای شطرنج در سطح ایران و جهان می باشد و چنانچه مطلب جدیدی در فروم هر تیم منتشر شده باشد در قسمت پیام های جدید در صفحه اصلی خود ملاحظه می فرمایید . همچنین این امکان وجود دارد تا با رجوع به این بخش از اطلاعات و مقالات قبلی بهره مند شوید

در صفحه فروم هر گروه مطالب به دو گونه دسته بندی شده است نخست مطالبی است که بنا به نظر ادمین تیم مهم تشخیص داده شده و همانگونه که با کادر قهوه ای مشاهده می فرمایید در صفحه اول و بالاتر از سایر مطالب قید می گردد و سپس از بخشی که با خط قرمز مشخص شده است سایر مطالب جدید به ترتیب قرار می گیرند که چنانچه تاکنون آن مطلب را ملاحظه نفرموده باشید پررنگ تر خواهند بود
    صفحات قبلی که مطمئنا می تواند حائز اهمیت باشند همانگونه که با کادر آبی مشخص شده قابل دسترسی است و چنانچه مطلب جدیدی را برای اضافه کردن به فروم داشته باشید می توانید از بخشی که با کادر سبز مشخص شده استفاده نمایید
    به صفحه اصلی تیم برمی گردیم

یکی دیگر از بخش های مهم هر تیم منوی گروه است
    Team Matches

لیست بازیهای تیمی در حال ثبت نام ، بازیهای در حال انجام و آخرین وضعیت آنها و نیز بازیهای به اتمام رسیده را نشان می دهد
    Vote chess

در این بخش شما بازیهای تیمی که با رای اکثریت انجام می شود را می بینید کادر قرمز رنگ لیست بازی های باز و در حال انجام است که می توانید با کلیک بر روی هریک جداگانه در آنها ثبت نام کرده و برای هرحرکت اعلام نظر نمایید و نهایتا حرکتی را که معرفی شد و یا مورد نظر خود شماست ثبت نمایید
    ضرورت های شرکت در بازی های وت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح شده است و همچنین ضرورت های شرکت در بازی های تیمی از طریق فروم تیم پرشین و نیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است
    نکته بسیار مهم
    لطفا به کادر زیر با دقت توجه فرمایید این کادر قسمتی است که امکان ارتباط شما را با سایر اعضا و تیم خود فراهم می آورد

بسیاری از دوستان متاسفانه نسبت به این بخش بی تفاوت هستند در حالی که استفاده از آن نه تنها همراهی شما را در تیم نشان می دهد بلکه می تواند زمینه اطلاع شما از مطالب و نظرات بعدی را که سایر بازدیدکنندگان درج کرده اند فراهم آورد
    اولین نکته اینست که هر جا مطلب مهمی در سایت و تیم مشاهده کردید و لازم دانستید که از نظرات بعدی در آن مورد مطلع شوید همانند بخشی که با کادر قرمز مشخص شده گزینه اطلاع از نظرات دیگران را علامت بزنید
    همچنین این امکان در اختیار شماست که نظر خود را در آن مورد تایپ کرده و آن را با زدن کلیدی که با رنگ آبی مشخص شده برای دیگران ارسال کنید و یا اگر می خواهید بعدا آن را تکمیل و ارسال نمایید با زدن کلید سبز آن را ذخیره نمایید
    علامت دار کردن این کادر خصوصا در بازی های وت ( با رای اکثریت ) حائز اهمیت است و شما را بطور پیوسته از سایر نظرات تا رسیدن به انتخاب نهایی راهنمایی می کند . شما نظرات جدید ارائه شده در مواردی را که علامت زده اید در صفحه اصلی اکانت خود دریافت خواهید کرد
    Members
    همانگونه که مشخص است این لینک در پنل گروه به مشخصات اعضا اعم از افرادی که در حال حاضر آنلاین هستند ، اعضای جدید و نیز اعضایی می پردازد که بیشترین نظرات را طی 24 ساعت اخیر در بخش کامنت ها ارائه کرده اند . لازم به ذکر است هرگاه شما نظری (کامنت) را ثبت می نمایید یک پوینت به اکانت شما اضافه می گردد که نشان دهنده فعال بودن آن عضو در سایت است
    News
    لینک اخبار ،آخرین اطلاعاتی را که بطور مشخص از سوی یکی از مدیران گروه جهت اطلاع اعضا منتشر شده است بصورت فهرست واحد در اختیار شما می گذارد
    Events
    رویدادها و برنامه کاری تیم و نیز برنامه ریزی مسابقات آتی از طریق این گزینه قابل دسترسی است
    Photos
    همانگونه که شما می توانید برای اکانت خود آلبوم عکس بسازید این گزینه نیز امکان ساخت آلبوم مشابهی را برای گروه فراهم می آورد که امیدواریم پس از برگزاری مسابقات حضوری از این بخش نیز استفاده نماییم
    Contact admin
    این گزینه به منظور امکان تماس مستقیم با مدیر ارشد گروه طراحی شده است و نامه شما مشخصا توسط فرد مذکور مورد بررسی قرار می گیرد
    Alerts
    گزینه ای که فکر می کنم تعداد بسیار اندکی از اعضا از امکانات مفید آن استفاده کرده اند

همانگونه که می دانید کاربران سایت متناسب با علائق خود در تیم های گوناگون عضو هستند و اگر جزو افرادی باشید که در گروه های زیادی عضو هستید همه روزه با تعداد زیاد مکاتبات تیم ها روبرو می شوید که گاه شما را واقعا خسته می کند و این گزینه امکانی عالی است تا برای بهره مند شدن از برخی امکانات تیم ها نسبت به سایر رویدادهای آن گروه خبری برای شما ارسال نگردد ، طبیعتا برخی گروه ها برای شما اولویت دارند و برخی دیگر دارای اهمیت کمتری هستند ، پس گروه هایی را که برنامه هایشان را بطور کامل دنبال می کنید اجازه دهید در همه موارد بالا به شما اطلاع رسانی کنند ولی در مورد گروه های که مثلا می خواهید صرفا در مسابقات تیمی شان شرکت کنید می توانید گزینه های دیگر مانند اطلاع از وت چس ها ،یادداشت ها ، اخبار ، فروم و ... را غیر فعال کرده و تغییرات را ذخیره کنید . البته امیدواریم این دو تیم ایرانی را در زمره گروه هایی قرار دهید که با تمام علاقه مندی در آن حضور دارید
    Quit Group
    این گزینه امکان خروج شما را از تیم مورد نظر فراهم می آورد . بدیهی است با خروج از یک تیم بازی های نیمه تمام قبلی شما همچنان ادامه می یابد و امتیازاتش نیز به نفع آن تیم محسوب می گردد
    --------------------------------------------------------------------------------------
    My Home
    همانگونه که در ابتدا نیز بیان شد این گزینه در صفحه اصلی ، دسترسی سریع شما به منابع فوق و نیز امکان مراجعه به صفحه بازی های آنلاین و نیز زنده (همزمان) را فراهم می آورد و از سوی دیگر ورود به صفحه پیغام های دریافتی و ارسالی و همچنین مباحث آموزشی سایت ، دوستان و گروه ها و ... را میسر می سازد
    همچنین شما می توانید از نوار راهنما برای جستجوی سایر اعضا و نیز گروه ها و مشاهده صفحات شخصی هر یک استفاده نمایید
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسابقات تیمی و نیز ریتینگ مبنای بازیکنان بر اساس بازی های آنلاین در نظر گرفته می شود . بازی های آنلاین به بازی هایی اطلاق می شود که هر یک از طرفین در زمانهایی که آنلاین هستند حرکات بازی های در جریان خود را انجام می دهند و حریف فرصتی بین یک تا چند روز که به صورت استاندارد در بازیهای اصلی 3 روز می باشد برای انجام حرکات خود خواهد داشت که از طریق منوی فوق می توان سایر اعضای سایت را بطور عمومی و یا بطور خاص دعوت به بازی نمود و یا پیشنهادات ارائه شده برای بازی با سایرین را پذیرفت ، لیکن یکی از نکات مهم که همواره حائز اهمیت است جلوگیری از اتمام فرصت در نظر گرفته شده و اصطلاحا تایم اوت است که برای این منظور باید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد صفحه تنظیمات بازی های آنلاین شد و گزینه استفاده از زمان تعطیلات را پس از ثبت حرکات در بازیهایی که نوبت حرکت با ما بوده است فعال نمود

7. 4 کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

کاکا جان!
    الان همه ی میز ها بازی شده یا نه؟ اگه شده قرعه کشی دور بعد رو سریع انجام بده.
    ممنون

9. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من هر کاری میکنم هی dc میشم دیگه اعصاب واسم نمونده.بنده خدا masoudrejae خیلی صبوری کرد منتظرم نشست.نمیدونم چرا اینجوری شده عصری به راحتی سایت chess رو باز میکردم اما الان هر چی جون میدم نمیشه.اقایون داورا برد رو بدین به masoud rejae .عیب از من بود باختو قبول دارم.
    شاید توهم مشکلت یه جورایی شبیه منه.من اگه گوشی تلفن رو بردارم آنلاین میمونه!شمام اینو امتحان کن...

کاکا جان!
    الان همه ی میز ها بازی شده یا نه؟ اگه شده قرعه کشی دور بعد رو سریع انجام بده.
    ممنون
    سعی میکنم تا 12 منتظر بمونم.فکر نکنم تو این 2 ساعت کار خاصی بتونید بکنید...
    شما با اتمسفر میفتی
    منم با چس مستر افتادم!
    خلیل و فرنوش
    مسعود و وحید
    درویشی ماهدیشتا
    متو و پرنس پرشیا
    سعید و ...من
    مولاعلی و پارسا

حالا این قطعی نیستا...ولی قطعیه اگه اتفاقی نیفته.حالا نرید یهو هماهنگ کنید بازیم بکنید بیاید تو دو ساعت

میذارم حالا...
    Last edited by caca_caca888; 21-02-2011 at 22:21.

11. 4 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چرا من شانس ندارم!!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

caca جان اگه نتایج هر 4 دور رو هم بذاری ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •