تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 421 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

در آغاز فعالیت meghdad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    به میمنت ومبارکی درسالروزپربرکت ازدواج عرشی مولا امیرالمومنین وفاطمه اطهر(سلام الله علیهما)بنده نیز پس از استفاده فراوان ازاین تایپیک 1عدد نوت بوک 5010 core!5 خریداری نموده البته قسطی
    باتشکرفراوان ازایجادکنندگان تایپیک ومدیران این سایت فوق العاده وتخصصی بالاخص جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باهمان پست اول مطالب اصلی را روشن کردند.
    اکنون delنگرانی های بنده چند موضوع است که ذیلا باستحضار دوستانی که راه حلی متقن درنظرشان هست باتشکرپیشاپیش میرسد:
    1.امکان نصب ویندوزxpوطریقه ان ویافت شدن درایورهای ان
    2.لیست تمام درایورهایی که باید ومیتوان برروی این دستگاه باویندوز7نصب شود(توضیح اینکه فروشنده لوح ریکاوری به بنده دادکه کل ویندوز ودرایورهاشو برام اتومات نصب کرد منتها هنوز مطمئن نیستم همش نصب شده باشد )
    3.نحوه دسترسی به وبکم از خودویندوز
    4.نحوه نمایش باتری باf3که با وبیfnنمیاید.
    فعلاخداحافظ همگی موفق باشید

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

کسی جواب مارا نمیده؟؟

---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------

بسم الله الرحمن الرحیم
    به میمنت ومبارکی درسالروزپربرکت ازدواج عرشی مولا امیرالمومنین وفاطمه اطهر(سلام الله علیهما)بنده نیز پس از استفاده فراوان ازاین تایپیک 1عدد نوت بوک 5010 core!5 خریداری نموده البته قسطی
    باتشکرفراوان ازایجادکنندگان تایپیک ومدیران این سایت فوق العاده وتخصصی بالاخص جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باهمان پست اول مطالب اصلی را روشن کردند.
    اکنون delنگرانی های بنده چند موضوع است که ذیلا باستحضار دوستانی که راه حلی متقن درنظرشان هست باتشکرپیشاپیش میرسد:
    2.لیست تمام درایورهایی که باید ومیتوان برروی این دستگاه باویندوز7نصب شود(توضیح اینکه فروشنده لوح ریکاوری به بنده دادکه کل ویندوز ودرایورهاشو برام اتومات نصب کرد منتها هنوز مطمئن نیستم همش نصب شده باشد )
    دوست عزیز فکر نکنم ویندوز xpروش نصب بشه

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    دوست عزیز فکر نکنم ویندوز xpروش نصب بشه

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

سلام
    بچه ها قیمت این لپتاپ در حال حاضر با کانفیگ زیر چنده ؟
    Cpu : i3,2.4,3mb
    4GB DDR3
    320GB
    آخرین بار تو لیست زیگورات 860 تومن بود ؛ حالا چطوره ؟ ارزونتر نشده ؟

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

احتمال زیاد مشکل از درایور مودم هست
    ویندوزتون رو کلا پاک کنید در اولین فرصت .. درایورها رو از صفحه اول دانلود و نصب کنید و هیچ برنامه جانبی نصب نکنید اگر درست نشد مشکل میتونه سخت افزاری و از رم باشه
    ممنون از راهنماییت!بعد از بررسی هایی که کردم مشکل رو حلش کردم و الان تو استفاده از wifi مشکلی ندارم.ظاهرا ایراد از تداخل همزمان سه تا فایروال رخ داده بود.فایروال های zone alarm و nod smart و خود ویندوز!فعلا که کار میکنع تا ببینیم کی دوباره اون صفحه ی مرگ میاد!!!

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

سلام.
    ويندوز xp نصب ميشه ولي درايوراش نيست.اگرم باشه به سختي بتوني گير بياري.به استناد يكي از همين پستهاكه توي اين سايت واقعا توپ خوندم ميشه نصب كرد.فقط بايد ريستارتش كني بعد وارد تنظيمات بايوس بشي اونجا يگزينه هست اگه اشتباه نكنم E SATA كه بايد تبديلش كني به ATA .فكركنم همينجوري بود.اخه من خودم اين كارو كردم و نصب شد.( البته دل 1440)
    Last edited by asemanekavir38; 09-11-2010 at 09:20.

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیزان بارها و بارها بحث شده در مورد ایکس پی!! پردازنده های اینتل Cor i5 به بالا به هیچ عنوان روشون ایکس پی نصب نمیشه!! بهتره به سمت ویندوز 7 برید و اگرم خیلی براتون اجرای یک نرم افزار در ویندوز ایکس پی حیاته می تونید از سیستم های مجازی استفاده کنید!!

8. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

این هم امتیازی که ویندوز 7 به لپتاپ من داده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

دوستان کسی نرم افزار تشخیص چهره بجای پسورد رو داره ؟ اگه داره بزاره واسه دانلود ممنون میشم.

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من الان یه سوالی واسم پیش اومده.تو دیوایس منیجر رو که نگاه کردم دیدم تو بخش network adapter من اسم درایور رو زده brodcom 802.11n network adapter خوب منم گرفتم پاکش کردم و درایور وایرلسی رو که تو پست اول لینکش رو گذاشتین دانلود کردم یعنی wireless wlan 1501 half mini card ولی وقتی خواستم بریزمش این ارور رو داد:

دوباره مجبور شدم همون قبلیه رو بریزم!!همین اتفاق برای درایور wlan 1520 هم افتاد!با این درایوری هم که الان دارم گهگاهی وسط کار اینترنت هنگ میکنه و مجبورم لپ تاپ رو با دکمه پاور خاموش کنم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •