تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 449 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بنظرتون جای خالی COMODO تو سایت معروف و مشهور بررسی نرم افزارهای امنیتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احساس نمیشه؟
    انگار F-ecure برترین نهایی در سال 2010 شناخته شده البته در بررسی های جز به جز مثل سرعت بالای راه اندازی یا سرعت بالای اسکن دستی یا درصد آشکارسازی بیشتر ویروسها ممکنه آنتی ویروس های دیگری برتر باشند ولی در نتیجه کلی F-Secure برترین اعلام شده

2. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بنظرتون جای خالی COMODO تو سایت معروف و مشهور بررسی نرم افزارهای امنیتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احساس نمیشه؟
    انگار F-ecure برترین نهایی در سال 2010 شناخته شده البته در بررسی های جز به جز مثل سرعت بالای راه اندازی یا سرعت بالای اسکن دستی یا درصد آشکارسازی بیشتر ویروسها ممکنه آنتی ویروس های دیگری برتر باشند ولی در نتیجه کلی F-Secure برترین اعلام شده
    تنها کومودو غایب این صحنه نبود،
    محصول یکی از غول های امنیتی دنیا یعنی شرکت gfi هم غایب بزرگ این رقابت بود،
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرکت gfi رو کسانی که تو شبکه ها و دیتاسنترها کار کردن،آشنا هستن،

4. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ضعف بزرگ Comodo در كنترل حملات تحت شبكه

خب فكر كنم خيلي ها توي انجمن آنتي ويروس از جريان ضعف شديد Comodo در Self Defence با خبر هستن.كه البته از افتخارات انجمن ما بوده كه اين باگ وحشتناك رو به Comodo گزارش دادن....

اما حالا بشونيد يه قضيه جالب ديگه رو ....

من هميشه معتقد به اين بودم كه فايروال كمودو جزو ضعيفترين فايروال ها در كنترل شبكه است و حالا امروز شكم به يقين تبديل شد....

توي تمام فايروالها قسمتي وجود داره كه حملاتي كه از طريق شبكه انجام ميشه رو شناسايي و دفع ميكنه.اين قسمت در فايروالهاي مختلف به اسامي مختلفي ذكر ميشه.

مثل اسامي : IDS يا NIDS يا Network Attack Detection يا intrusion attack detection

براي مثال يكي از حملاتي كه خيلي رواج داره Denial of Service هستش. يك هكر با ارسال تعداد زيادي درخواستهاي شبكه اي ، باعث از كار افتادن سيستم شما ميشه....

خب ، جالبه كه خدمتتون عرض كنم كه Comodo از ورژن 4 به بعد ، بخش كنترل حملات شبكه رو كاملا حذف كرده و كمودو در برابر حملاتي كه از طريق شبكه انجام ميشه ، كاملا بي سلاحه.

اين موضوع توي يكي از تاپيكهاي انجمن Comodo مطرح شده و به صراحت گفتن كه ويژگي كنترل حملات شبكه در Comodo وجود نداره.
    You've correctly noticed the attack detection has been removed.
    و اينجا

Well in case of a routed setup the "DOS" will be aimed at the router so CIS won't help you out there.
    .
    منبع :
    کد:
    ======

به دوستان اكيدا توصيه ميكنم كه از Comodo استفاده نكنن.تنها چيزي كه باعث شهرت Comodo شده HIPS اون هستش. ولي Comodo در برابر حملات تحت شبكه ، هيچ دفاعي نميتونه از سيستم شما بكنه.

1- كمودو داري Self Defense ضعيفي هستش.

2 - كمودو هچي گونه كنترلي بر حملات تحت شبكه نداره.

3- كمودو داراي حجم زيادي در آپديت هستش و براي ما ايرانيها بسيار دردسر سازه.

4 - كمودو هيچ كدوم از گواهنيامه هاي VB100 رو نداره و در تمام اون تست ها شكست خورده.

واقعا به چه دليلي از كمودو استفاده ميكنيد ؟

Last edited by outpost; 15-01-2011 at 16:10.

6. 4 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

comodo قابلیت اسکن از بوت را ندارد.
    آیا برنامه ای برای حل این مشکل وجود دارد؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

comodo قابلیت اسکن از بوت را ندارد.
    آیا برنامه ای برای حل این مشکل وجود دارد؟؟؟؟؟
    درود.

نه این گزینه را ندارد.

فعلا محصول اوست دارد این گزینه را.

شما میتوانید از یسک نجات هم استفاده کنید.

موفق باشید.

9. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ضعف بزرگ Comodo در كنترل حملات تحت شبكه

خب فكر كنم خيلي ها توي انجمن آنتي ويروس از جريان ضعف شديد Comodo در Self Defence با خبر هستن.كه البته از افتخارات انجمن ما بوده كه اين باگ وحشتناك رو به Comodo گزارش دادن....

اما حالا بشونيد يه قضيه جالب ديگه رو ....

من هميشه معتقد به اين بودم كه فايروال كمودو جزو ضعيفترين فايروال ها در كنترل شبكه است و حالا امروز شكم به يقين تبديل شد....

توي تمام فايروالها قسمتي وجود داره كه حملاتي كه از طريق شبكه انجام ميشه رو شناسايي و دفع ميكنه.اين قسمت در فايروالهاي مختلف به اسامي مختلفي ذكر ميشه.

مثل اسامي : IDS يا NIDS يا Network Attack Detection يا intrusion attack detection

براي مثال يكي از حملاتي كه خيلي رواج داره Denial of Service هستش. يك هكر با ارسال تعداد زيادي درخواستهاي شبكه اي ، باعث از كار افتادن سيستم شما ميشه....

خب ، جالبه كه خدمتتون عرض كنم كه Comodo از ورژن 4 به بعد ، بخش كنترل حملات شبكه رو كاملا حذف كرده و كمودو در برابر حملاتي كه از طريق شبكه انجام ميشه ، كاملا بي سلاحه.

اين موضوع توي يكي از تاپيكهاي انجمن Comodo مطرح شده و به صراحت گفتن كه ويژگي كنترل حملات شبكه در Comodo وجود نداره.
    و اينجا

منبع :
    کد:
    ======

به دوستان اكيدا توصيه ميكنم كه از Comodo استفاده نكنن.تنها چيزي كه باعث شهرت Comodo شده HIPS اون هستش. ولي Comodo در برابر حملات تحت شبكه ، هيچ دفاعي نميتونه از سيستم شما بكنه.

4 - كمودو هيچ كدوم از گواهنيامه هاي VB100 رو نداره و در تمام اون تست ها شكست خورده.

مگه شما از server و دیتاسنتر استفاده می کنید،که مورد حمله dos قرار بگیرید؟
    حملات داس به دیتاسنترها انجام میشه و گاهی با سر ریز بافر هم همراهه که سبب ساز اختلال در سرویس دهی می شه،
    و اصلا" در کلاینت ها معنا نداره،و اصلا" دیواره آتش نمی تونه در سرورها دفاع در مقایل حملات را به طور کامل تضمین کنه،(لطفا" وارد مباحث تخصصی که بدان احاطه ندارید نشوید،)
    کد:
    ==============================
    نکته مهم در دیتاسنترها نه از سیستم عامل ویندوز زیاد استفاده می کننده و نه از فایروال های نرم افزاری نظیر کومودو و کسپر و آوت پست یا زون آلارم،
    بیشتر از فایروال های سخت افزاری نظیر شرکت های gfi و cisco و پاندا استفاده میشه....
    به کسی ارتباطی ندارد،که کاربر از چه چیزی استفاده می کند،
    این یک موضوع سلیقه ای است و به خود مخاطب ارتباط دارد،نه به من یا شما یا کس دیگر،
    منظور شما از حملات تحت شبکه چیست؟؟؟
    لطفا" بروید و در مورد سه مبحث 1.پروتکل ها 2.پورت ها 3.تفاوت کلاینت و سرور اطلاعاتتان را کامل نمائید،
    این حرف شما از لحاظ تکنیکال کاملا" اشتباه است،
    حملات از طریق کلاینت به سرور انجام میشه،ولی به این سادگی هم نیس،چون شاید سرور یک سرور ابری باشه یا یک هاب سویتچ هیبرید با یه سرور،

اول شما پاسخ دهید،
    شما به چه دلیلی دوست دارید ما از کومودو استفاده نکنیم؟
    Last edited by santamove; 15-01-2011 at 17:23.

11. 9 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام

موضوع: ضعف Self Defence در کومودو و افتادن بعغی ها از حول حلیم در دیگ!!!!

ولا يجرمنكم شنآن قوم علی الا تعدلوا ، اعدلوا، هو اقرب للتقوی (بخشی از آيه 8 ، سوره مائده)

مبادا كه كينه قومی شما را بدين جرم بكشاند كه در حق او عدالت نكنيد ، عدالت كنيد كه اينكار به تقوی و فضيلت نزديكتر است.

خطراط حملات داس ...... و کلاینت ها ......

شما ما را از فایروال کومودو منع می کنی !!!!!! پس لطف کن بفرما ما از کدوم فایروال استفاده بکنیم؟ ( آواست؟
    یا اوت پوست؟)

چرا از کومودو استفاده می کنم؟

1آنتی ویروس بدرد نخور و فایروال بسیار بسیار ضعیف و سندباکس و HIPS و .......ضعیف ؛کلا همش اشکال و ضعف است .و من دوست دارم سوییت امنیتی ضعیف داشته باشم.( نکته قوتش هم Self Defense هست !!!! )

شما همان آواست بسیار قدرتمند را داشته باش . نوش جونت.....

13. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

1- من هميشه معتقد به اين بودم كه فايروال كمودو جزو ضعيفترين فايروال ها در كنترل شبكه است و حالا امروز شكم به يقين تبديل شد....

2- به دوستان اكيدا توصيه ميكنم كه از Comodo استفاده نكنن.

3- واقعا به چه دليلي از كمودو استفاده ميكنيد ؟

ما دیگه یاد گرفتیم که حرف های شما رو تو این تاپیک اصلا" جدی نگیریم.
    دوست عزیز santamove جواب مستدل و منطقی شما را داده اند.

1- این اعتفاد شماست که کومودو ضعیفه، تبریک می گم که به یقین رسیدید.

2- بنده هم به دوستان نه به عنوان نظریه پرداز بلکه به عنوان یک کاربر نیمه حرفه ای اکیدا" توصیه می کنم که از کومودو استفاده بکنند. بنده بعد از 5 سال که از کسپراسکای روی کومودو شیفت کردم، خیلی راضی هستم. کاری هم به این بازی با کلمات و حرف های قلمبه سلمبه ندارم.

3- از اون جایی که بنده مطمئنم که شما دنبال جواب سوالتون نیستید و همین جوری هر از چند گاهی تو این تاپیک یه چیزایی می پرونید، لذا به هیچ کسی ربطی نداره که چرا ما کومودویی هستیم.

دوستان کومودویی، تشکر از پست قبلی santamove یادتون نره
    Last edited by fishdilo; 15-01-2011 at 18:59.

15. 7 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ولا يجرمنكم شنآن قوم علی الا تعدلوا ، اعدلوا، هو اقرب للتقوی (بخشی از آيه 8 ، سوره مائده)

مبادا كه كينه قومی شما را بدين جرم بكشاند كه در حق او عدالت نكنيد ، عدالت كنيد كه اينكار به تقوی و فضيلت نزديكتر است.

..

من از کومودو در یکی از سیستم هام استفاده میکنم و خیلی هم قویه
    ضمن تبریک به دوستان فروم برای یافتن این عیب ، علت بزرگ جلوه کردن این عیب (که به نظر من درسطح آماتور جدیست)این است که بعضی کمودو را یک نرم افزار الهی !و خالی از خلل انسانی و بی نیاز از توسعه می دیدند ...شاید به خاطر یکی دو دلیل قابل بحث...بهر صورت تعریف بیش از حد منجر به تکذیب بیش از حد هم میشود
    امیدوارم نظر شخصی من را دال بر غرض نکنید...
    ملاک تفکیک قوم ها هم سویت امنیتیشان نیست

17. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من از کومودو در یکی از سیستم هام استفاده میکنم و خیلی هم قویه
    ضمن تبریک به دوستان فروم برای یافتن این عیب ، علت بزرگ جلوه کردن این عیب (که به نظر من درسطح آماتور جدیست)این است که بعضی کمودو را یک نرم افزار الهی !و خالی از خلل انسانی و بی نیاز از توسعه می دیدند ...شاید به خاطر یکی دو دلیل قابل بحث...بهر صورت تعریف بیش از حد منجر به تکذیب بیش از حد هم میشود
    امیدوارم نظر شخصی من را دال بر غرض نکنید...
    ملاک تفکیک قوم ها هم سویت امنیتیشان نیست

با سلام

کی فکر کرده که کومودو یک نرم افزار الهی است. ؟؟؟!!!!! و خالی از اشکال؟ نعوذ بالله.....

اینجا رو نگاه کن
    کد:
    من خودم در پست 132 و در سطر 5 نوشتم که هر محصول دست بشری دارای نواقصی هم هست و اگر به تاریخ پست توجه کنی می بینی که قبل از آشکار شدن این ضعف بود.

اگر تعریفی هم توسط دوستان شده :مهار مخربهای ناشناخته بوده توسط کومودو در مقایسه با سایر آنتی ویروسها .

نه اینکه نعوذ بالله کومودو الهی است و در نقطه کمال و بدون اشکال باز هم اینجا عرض میکنم که هر محصول دست بشری دارای ضعف اشت و اشکال

(کی گفته ملاک تفکیک قومها در زندگی سوییت امنیتیشان است؟ !!!

بنده اصلا چنین منظوری نداشتم.

اگر اینطوری برداشت کردی پیغام خصوصی بده تا اونجا بحث کنیم .( اینجا جاش نیست))

ما معمولا یا یک چیری رو خیلی بالا میبریم یا کلا میکوبیم زمین. منظور من این بود.

یعنی انصاف و عدالت.

*قوم در هر مقوله یی معنیی پیدا میکنه.در یک فروم آنتی ویروس شاید سوییت امنیتیشان باشد.

19. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •