من پارس آنلاین داشتم همین طوری بود الان مخابرات نامحدود دارم شب و روز فرق نداره
من پارس آنلاین داشتم همین طوری بود الان مخابرات نامحدود دارم شب و روز فرق نداره
ممنون از توضيحاتت رامين جان.
الان به پشتيباني زنگ زدم دوباره همون زن ابلهه برداشت!.
بهش ميگم سرويس من ديگه با حالت pppoe وصل نميشه فقط با حالت بريج ميتونم كانكت شم ! اگه ميشه mac ادرس رو ريست كن.
مگه : خب اين كه مشكل جدي نيست با همون كانكت شو ! منم همونجا 2/3 تا فحش آبدار كردي حوالش كردمو گوشيرو قطع كردم (البته فكر نكنم فهميده باشه ، از اين بچه تهروني ها بود).
خب دوستان با اين كاري كه من كردم فكر نكنم ديگه واسم درستش كنن!.
ماه بعد هم برم واسه تمديد همين مشكل هست يا ديگه درست ميشه ؟؟؟!
موفق و پيروز باشيد.
جدا فحش دادی بهش!!!!
کارت ساخته اس الان خونتون تحت محاصره اس خودت خبر نداری
بزودی هم به جرم تحدید جان رهبر اعدامت می کنن!!!
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
مبارک باشه
چه سرعتی گرفتی؟؟
کیفیتش خویه؟؟
مرسی
512 گرفتم. متوسط سرعت دانلود حدود 60 هستش.
فکر می کنم خوبه. من تهران 256 داشتم که سرعت دانلود 29 بود.
بازم زنگ بزن اگه مرده بر داشت بهش بگو اگه بازم زنه بود بگو کاری نداشتم خواستم به خاطر زحمتاتون ازتون تشکر کنم
حالا فوش ها چی بود پخ کن برام![]()
من چند روزیه دوباره سرعت اینترنتم مثل قدیم خوب شده،سرعت دانلود کمتر از 60 نمیشه!!بهر حال خیلی راضیم.
ولی چند روز دیگه شارژم تموم میشه، به نظرتون دوباره مخابرات شارژ کنم یا حسابگر؟
یه سوال دیگه، من فقط بعضی شبها به اینترنت دسترسی دارم و بیشتر هم شبها وقت اینترنت دارم، دنبال یه اینترنتم که سیار! باشه، به نظرتون چکار کنم؟ edge بهتره یا وایمکس؟؟ و ...
Last edited by amir.abbas; 17-10-2011 at 15:00.
من شاتل دارم چند روزه که گذشته به هفته رسیده که شبانه سرعتم از 250 به 5 رسیده خواستم ببینم ماله شما هم همینجوره ؟
طبیعیه یا کاره خودشونه؟
چرا اینقدر قطعی داره ؟
در طول روز تو این دو روز 2 الی 3 بار قطع میشه و وصل میشه ؟
تهران اینجوری نبود.
مال من که مشکلی نداره قطعی اصلا نداشتم .
با سلام من یک مشکل جدید پیدا کردم و اون این است که رو pppoe وصل نمی شه و حالت bridge هم ارور 619 می ده مگر اینکه زنگ بزنم پشتیبانی و ریست کنم و یعد از او وصل می شم اما همین که مودم خاموش روشن میشه همان اش همان کاسه راهی نداره که درست شه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)