همونی که تو کوچه دنبالش بودیم همونیه که بعدا تو زندان نجاتش میده ؟
مولتی پلیر این بازی چطور هست ؟
همونی که تو کوچه دنبالش بودیم همونیه که بعدا تو زندان نجاتش میده ؟
مولتی پلیر این بازی چطور هست ؟
تقریبا 10 روزیه که بازیو تموم کردم ولی نمی دونم چرا وقت نشد در موردش پستی بدم
نمی خوام نقد از بازی بذارم چون نقد های زیادی گذاشته شده و دیگه فکر نکنم لازم باشه به اونا اشاره کنم
بعد از تموم کردن این بازی واقعا خوشحالم که براش این قدر وقت گذاشتم و باهاش زندگی کردم
واقعا یوبی سافت توی سبک اکشن ماجرایی تبهر خاصی داره و این IP رو هم داره یواش یواش به کمال می رسونه
اگه دقت کنین از شماره اول تا الان هر شماره بازی در یه سری زمینه ها داره بهتر میشه و هر شماره پیشرفت های اونو قشنگ می تونیم احساس کنیم
در یه کلام AC : B توی همه چی یعنی داستان و گیم پلی و صدا و موزیک و گرافیک و .... عالی بود و برای در اصل شماره 2.5 بازی همه چی فراتر از انتظار بود و فکر کنم بهترین شماره 2.5 بودی که می تونست برای یه بازی ساخته بشه! که اینو امتیاز های بالای بازی هم به طور واضح نشون میده....
بعدشم من تعحب می کنم که بعضی ها میگن یکی دو روزه بازیو تموم کردیم! اینجوری اصلا بازی لذت نداره و حتما باید ماموریت های فرعی زیادی که بازی داره رو هم درستو حسابی رفت تا بشه لذت کافی از بازی برد و اینکه فقط ماموریت های اصلی رو بخوایم سریع بریم زیاد جالب نیست چون بازی کلی ریزه کاری داره که باید دید و بدون اونا انگار بازیو نرفتیم....
در کل من امتیاز 9 رو لایق این بازی فوق العاده می دونم
به نظرم AC III هم باز نسبت به این پیشرفت خوبی می کنه و مثلا نقشه اون حداقل 2-3 برابر این میشه چون اون دیگه یه شماره کاملا جدید از بازیه
فقط امیدوارم این که توی AC III که قراره زمان بازی از سال 1789 باشه لطمه ای به بازی وارد نکنه و همون حال و هوای AC رو داشته باشه
+
موزیک های بازی واقعا منو تحت تاثیر قرار دادن و بعضی از اونا باعث میشن آدم در بازی غرق بشه
به خاطر همین اونا رو از بازی استخراج کردم که دائما گوش کنم و برای AC II هم تقریبا یه سالیه که همچین کاری کردم
حالا تصمیم گرفتم 10 تا موزیک منتخب AC :B و AC II رو آپ کنم که هر کی خواستش دانلود کنه
از اینجا می تونید با حجم 28 مگ اونو دانلود کنید و لذت ببرید:
واقعا برام جالبه که یه بازی آهنگاش می تونن این قدر عالی و تاثیر گذار باشن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونی که تو خاطرات اتزیو دنبالشی کریستینا هست
اونی که از زندان نجات میدی کاترینا !
میگم چه تشابهی داره
غیر از اون قلب شکسته تو نقشه بازم میره دنباله یارو ؟
من تو یکی از ماموریت هایی که برای نابودی ماشین های لئوناردو انجام میدی گیر افتادم اون مرحله که باید دو نفر را یواشکی تعقیب کنی که بعدش هم میرن تو یک قلعه
مشکل اول اینه که از صد باری که میرم 99 بار سربازا میبیننم و بازی تموم میشه تازه اونا را هم که رد کنم وقتی اون دو تا میرن تو قلعه در قلعه بسته میشه و منم پشتش میمونم و 25 ثانیه بعد میمیرم
راه حل چیه؟>
ضمنا بازی فوق العاده کوتاهه من تو 41 درصد تمومش کردم سر جمع 15 ساعت نشد در حالی که قسمت قبلی خیلی طولانی تر بود و مراحل خیلی زیادی هم داشت تو این بازی فقط چزاره دشمنش بود که خیلی ابکی کشتش ولی تو قسمت قبل پاپ بود اون دو تا دوقولو ها بودن و خیلی های دیگه
ضمنا مدیا فایر فیلتره و نشد اهنگ ها را دانلود کنم
ولی خیلی ممنون
سلام
اين آرتيفكت هاي زمان حال رو چطور بدست بيارم؟
3 تاش رو پيدا كردم...
شنل قرمز فلورانس با شمشير ماريو و جعبه پر هاي ماريا...
2 تاي ديگه كجان؟
اولا اینا کجا شبیه همن؟ دوما یارو کیه؟!میگم چه تشابهی داره
غیر از اون قلب شکسته تو نقشه بازم میره دنباله یارو ؟
ماموریت های کریستینا در مجموع 5 تائه که به مرور باز میشن و توی نقشه میان و آخریش هم اگه 75 درصد بازیو رفته باشین باز میشه
درسته ماموریت های اصلی زیاد طولانی نیست ولی چون شماره 3 نیست همین قدر هم مناسبهضمنا بازی فوق العاده کوتاهه من تو 41 درصد تمومش کردم سر جمع 15 ساعت نشد در حالی که قسمت قبلی خیلی طولانی تر بود و مراحل خیلی زیادی هم داشت تو این بازی فقط چزاره دشمنش بود که خیلی ابکی کشتش ولی تو قسمت قبل پاپ بود اون دو تا دوقولو ها بودن و خیلی های دیگه
ولی ماموریت های فرعی زیاد و طولانین
باشه شب از یه جا دیگه آپ می کنمضمنا مدیا فایر فیلتره و نشد اهنگ ها را دانلود کنم
پیشنهاد می کنم کسایی که به آهنگای یکمی غمگین علاقه دارن اینو حتما بگیرن....
اینجا با شکل توضیح داده باید کجا اونا رو پیدا کرد:سلام
اين آرتيفكت هاي زمان حال رو چطور بدست بيارم؟
3 تاش رو پيدا كردم...
شنل قرمز فلورانس با شمشير ماريو و جعبه پر هاي ماريا...
2 تاي ديگه كجان؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahidgame; 25-04-2011 at 15:22.
شما باید زیر آب بری که سربازا نبیننت وقتی هم رفت توی قلعه یه راهی هست که از بالای ساختمون باید بری
Last edited by star2009; 25-04-2011 at 15:23.
آخرین ماموریت رو انجام بده ببین چی میشه...![]()
چی میشه ؟![]()
Last edited by SIMON137; 25-04-2011 at 16:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)