تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 311 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

بازی ها هم در حالت Professional انجام شده! اینا قابل توجه کساییه که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه (که شاید 8 منصفانه باشه) و منتظر یه اشتباه از دروازبان های PES هستن تا کل کونامی رو زیر سوال ببرن!
    دفعه بعدی به سایتای معتبر بازی مثله GS یا IGN میگیم که جای نقداشون نقدای منتقد بزرگی مثله شما رو بزارن !!! ماشالله بسیار زیبا نقد می کنید و بعد از بقول خودتون چند بازی معدود تونستین نمره با ارزش 8 رو به این بازی که از نظر سایتای بسیار بهترین بازی ورزشی سال بود به این بازی اختصاص بدید !!!
    Last edited by amin 2010; 20-09-2010 at 22:03.

2. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام کسی میتونه دموی کم حجم شده ی FIFA 11 را بذاره خواهش میکنم یک نفر بذاره
    دوست من فکر نکنم با حجم کم باشه فقط پارت پارت کردن این کم حجم ترینشون هستش 4 پارت 255 مگابایتی با یکی 135 مگابایتی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

4. این کاربر از MicrosoftH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

تو همین چند تا بازی معدودی که انجام دادم، یه سری اشتباه ناجور از دروازبان و مدافعین دیدم که تاپ هاش رو فیلم گرفتم:

اولیش گلیه که از وسط زمین به رئال زدم. با بویان کرکیچ که قدرت مجموعش فقط 77 ه! البته این گل خیلی حال داد ولی فکر می کنم ضعف دروازبان رو نشون میده:

کد:
    دومی قاطی کردن دروازبان و دفاعه که والدس توپ رو می کوبه به سینه بوسکتس و بعد حمله می کنه بهش تا توپ رو بگیره:

کد:
    سومی که در نوع خودش شاهکاریه! دروازبان میره پشت دروازه و همون جا یه تور پشت می چسبه! منم که شگفت زده شده بودم و یادم نبود که شوت تو حالت دستیه، دروازه خالی رو زدم بیرون، تا دروازبانم یه نفسی به راحتی بکشه

کد:
    اینم که معرکه س! با بویان توپ رو از وسط زمین بردم از لای دفاع جلو و از زاویه 0 درجه گل زدم

کد:
    بازی ها هم در حالت Professional انجام شده! اینا قابل توجه کساییه که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه (که شاید 8 منصفانه باشه) و منتظر یه اشتباه از دروازبان های PES هستن تا کل کونامی رو زیر سوال ببرن!
    اتفاقا منم چند تا سوتی شدید از دروازه بان (البته فقط والدز ) دیدم سرم سوت کشید (یعنی والدز انقد سوتیه !!!؟)
    مهم ترین اشتباه دروازه بان تو این چندتا سوتی اومدن بیرون دروازه برای دور کردن پاس تو در های محکم هست.

راستی به سلامتی تونستم یه چند تا گل درست حسابی با Manual بزنم

اینم یه چند تا ویدئو باحال (اعم از گلای باحال - سوتی های والدز - دو تا حرکت تاکتیکی که به گل نمیرسن ) که همه تو حالت Manual هستند.
    کد:

6. 2 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این حالت دستیش خیلی حال میده ولی خیلی سخته شوت هاش

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توی فیفا سوتی و اشتباه دیده میشه ولی اشتباه کردن و سوتی توی PES رسمه و شده عادت
    واقعا در عجب از کسانی که فیفای نکست رو بازی کردن ولی باز هم نمی خوان قبول کنن که فیفا یک اعجوبه اس
    این می تونه 2 تا دلیل داشته باشه.
    1- دید تعصبی و اسطوره ای به بازی PES
    2- عدم علاقه به بازی سبک سیمولیشن و نشون دادن علاقه به چیزی که بشه توش جادو جمبل کرد... PES اصلا با واقعیت فوتبال تناسبی نداره... دیگه نسخه 2010 بازی PES ته حماسه گری بود از اسطوره هایی به نام زلاتان - مسی - کریس رونالدو و ... که 10 ها برابر قدرت واقعی شون توی دنیای فوتبال می تونستند کارایی داشته باشن. توی PES اگه گل لازم داشتی کافی بود از زاویه بسته شوت بزنی تا توپ رو برات بکاره توی ریباند رد خور نداشت... ولی آیا توی فیفا هم همیشه همینطوره؟

کاسیاس والدس اولی کان دروازبانان بزرگی بودن و هستند که اشتباه هم می کنن ولی دروازبانان آسیایی و سطح پایین کارشون اشتباه هست حالا میشه این دوتا رو مقایسه کرد و گفت کاسیسا و والدس و بوفون و .. اشتباه می کنن پس بنابراین یه چیزی مثل وحید طالبلو هستند؟ اصلا کیفیت اینها یکیه؟ شما میای یه چیزایی از فیفا پیدا می کنی اسمش رو می ذاری باگ باگ به این می گن که همش مستمر باشه اونقت باید به PES با اون شرایطش چی گفت؟

حتی اینها که گذاشتید هم تا صد سال سیاه نمی تونه ثابت کنه فیفا از PES ضعیف تر عمل می کنه یا حتی به اندازه PES

نمی خوام الکی بگم اینا مشکل نیست بله هست و ایده آل اینه که حتی همین ها هم نباشه... ولی وقتی صحبت مقایسه می شه. PES گند زدناش 100 برابر اینه

9. 14 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعضی پستها رو که میخونی اصلا منظور و قصدشون کاملا مشخصه
    جالبه دوستان میان اینجا کلیپهای اشتباهاتی که از فیفا دیدن رو میذارن بعد که من اونجا از بازی انتقاد میکردم حرفم رو قبول نداشتند
    و اکثرا جبهه گیری میکردن و میگفتن هدف خاصی رو دنبال میکنی
    دوستانی که این همه به خودشون سختی میدن تا مشکلات فیفا رو در بیارن و بصورت کلیپ برای عموم به نمایش بذارن
    برن یک دست PES بازی کنن مطمئنا توی همون دست اول میشه سه چهار تا کلیپ توپ برای سوتی ها و باگهای کونامی رو کرد

مثل من که داشتم PES بازی میکردم...ضربه کرنر بود و ما هم خیر سرمون با یک دفاع یکی از تیرها رو پوشش داده بودیم
    ولی وقتی کرنر زده شد و بازیکن حریف ضربه سر رو زد توپ از توی شکم آباته (بازیکن میلان) رد شد و رفت توی گل.
    اگه من میخواستم از این سوتی ها و ضعف ها کلیپ جمع کنم و بذارم توی تاپیک الان 1000 تا به پستهای من اضافه میشد..شاید هم بیشتر.

این چیزهایی که میذارین توی هر بازی پیش میاد...از بازی های استراتژیک گرفته تا اکشن - ادونچر یا همین بازی های ورزشی.
    هیچ چیزی و هیچ کسی کامل نیست...
    ولی اگه میخواین مشکلات بازی رو بازگو کنین روش های بهتری هم از این کلیپ گذاشتن هست و میشه با توصیف مشکلات اونا رو بازگو کرد.
    اینطوری یعنی قصد فقط نشون دادن نقاط ضعف بازیه ولی اگه اگه قرار بحث منصفانه داشته باشیم بهتره یک نقد دو طرفه از دو بازی هم سبک داشته باشیم.

در ضمن این رو هم فراموش نکنیم که این نسخه دمو بازی هست و کد 80% اونه اگه اشتباه نکنم و کلا توی نسخه های دمو این مشکلات معمولا پیش میاد.
    احتمالا توی نسخه اصلی برطرف میشه یا شدت اون کمتر میشه
    Last edited by B3HZ@D; 20-09-2010 at 22:54.

11. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من نمیدونم اینجا چرا این همه بحث وجود داره که fifa بهتره یا pes......شما باید چند تا چیز رو ملاک قرار بدید برای مقایسه..اول امتیاز ها ونقدهای این دو بازی که حدود 3 ساله کلا کفه طرف fifa هستش........ اگر اینو قبول ندارید باید برید سمت میزان فروش که تو اونم خدا رو شکر مشخصه چی به چیه......... .

بشینید نقدها رو بخوونید متوجه میشید چه خبره...........بیخوودی پست نزنن بعضی ها.....(البته مخاطبم دوستای گل نیستن بعضی انسانها هستن)

راستی بازی اولین امتیاز خودش رو گرفته که تقریبا میشه گفت برای یه بازی ورزشی خارق العاده مسوب میشه.......:

Game master : 94/100

13. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه از سفر برگستم
    یه تک لینک دانلود دموی بازی رو میخواستم از خود سایت FIFA (عین PES که در پست 2 گذاشته شده)
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه از سفر برگستم
    یه تک لینک دانلود دموی بازی رو میخواستم از خود سایت FIFA (عین PES که در پست 2 گذاشته شده)
    ممنون
    این لینک واسه pc هست
    کد:

16. این کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

هر کس فیفا نکست رو تجربه نکنه نصف عمرش بر فناست
    کسایی هم که میگن خوب نیست بله شما فقط 1 بار بازی کردین انتظار دارین با 1 بار بازی کردن باهاش کیف کنین
    این به خاطر اینه که یه عمره دارین pes بازی میکنین به فوتبال ارکید عادت کردین
    هر کس میگه فیفا بده فقط کافیه 2 3 ساعت بازی کنه اون هم تو حالت دستی اونوقت مزه فوتبال واقعی رو میفهمید
    من خودم pes باز بودم ولی از موقعی فیفا اومده طرف pes نرفتم چون 3 4 ساعت بکوب بازی کردم دیدم این فوتبال نه اونی که یه عمر بازی میکردم
    داشتم بازی میکردم به 1 صحنه جالب برخوردم
    توپ توی موقعیت خطرناکی بود بعد من توپ رو زدم تو اوت دقیقا جایی که کمک داور بود بعد کمک داور جاخالی داد خیلیل واسم جالب بود
    یا مثلا وقتی شوت میزنی چمن از زیر پاش کنده میشه
    از این چیزا زیاد داره واقعا هر چی راجع به فیفا و این فوتبال بگیم کم گفتیم

18. 7 کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •