تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 318 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 3177

نام تاپيک: بازی آنلاین اکشن و کم حجم TeeWorlds با سرور قدرتمند ایرانی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من متوجه نشدم ولی من وقتی عکس رو emmbed میکنم مشکلی ندارم و مپ درست کار میکنه توی هر دو ورژن.
    شماها عکس رو معمولی میارین یا emmebed ؟
    واسه ساختن مپ تو هم از ورژن سایت ddrace.info استفاده می کنی؟

چرا فایل ایمیج توی این ورژن درسته اما توی ورژن 0.6.0 سفید نشون داده میشه؟(در صورتی که فایل ایمیج رو توی فولدر های mapres هر دو ورژن گذاشتم).

چطوری باید ایمیج رو embed کنیم که کلا برای گذاشتن توی سرور درست در بیاد؟

البته من از ایمییج های درون فولدر mapres بازی استفاده نمی کنم و از این ایمیج توی سایت teedb.info استفاده می کنم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چطوری باید embed کرد این ایمیج رو؟اصلا embed چیه؟
    Last edited by Aryan007; 27-05-2011 at 16:43.

داره خودمونی میشه rex123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

پس همون مشکلتون سر embedded نکردن عکسها است.
    embed یعنی اینکه عکسو داخل خود فایل مپ بریزه و نیازی به خود عکس نباشه و عکس رو با مپ یکی کنه یعنی اینکه ... چطوری بگم آهان شبیه پرتابل کردن نرم افزار میمونه! وقتی یک نرم افزارو پرتابل میکنی دیگه همون فایل پرتابلو توی کامپیوتر بقیه بریزی کار میکنه و نیازی به فایل نصبی نیست! ولی اگه نصب شده رو کپی کنی توی کامپیوتر دیگران کار نمیکنه!
    حالا اینجا فایل نصبی مصداق همین مپ شماها میمونه! حالا شما میخواین با کپی کردن فایل نصب شده اون که همین مپ و عکس هست رو توی یک بازی دیگه بریزین و اجرا کنین.که معلومه نمیشه! پس باید اول اونو پرتابل کنین بعد توی بازی دیگه بریزین.
    البته اینو جایی نگی چون میخندن چون پرتابل کردن با embed کردن اصلا یکی نیست و کلا فرق داره. منم اینو فقط باسه راحتتر فهمیدن موضوع برای شما گفتم وگرنه من نیازی به این همه نوشتن و توضیحش نداشتم!
    برای embed کردن عکسها: همونجایی که عکس رو توی editor بازی add میکنی روی خود نوشته عکس که زیر external هست راست کلیک کن و embed رو بزن تا عکس بره زیر نوشته embedded. کار تمام است و امیدوارم مشکلتون حل شده باشه.

3. 4 کاربر از rex123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دو سوال دیگه.برای اینکه نقاط سیاه رنگ و قسمت های hookable و نقاط شروع و پایان مپ کار کنه فقط باید از اون قسمتی که ورژن سایت ddrace.info برای امکانات مپ ddrace گذاشته استفاده کرد؟چیز اضافه ای که نداره مثلا embed باید بشه؟
    گزینه ی make colision کجا باید استفاده بشه؟
    Last edited by Aryan007; 27-05-2011 at 21:44.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

آره از همون استفاده کن. کلا من مپ رو توی نسخه اصلی بازی میسازم دوباره میبرم توی دیدیرس اینفو اونجا نقطه های سیاهی و شروع و پایان و ... رو درست میکنم و هر چی دیگه هست. ولی برای اجرا کردن سرور توی همین نسخه اصلی بازی میارم. تا ناهماهنگی نداشته باشه.
    الان میرم ببینم make colision کجا بود تا بگم.
    ................
    رفتم و خیلی هم گشتم ولی چیزی با این نام پیدا نکردم اگه منظورت colision هست که این اصلی ترین چیز بازی هست باید اینو جاهایی بگذاری که تی بتونه روش راه بره یا جاهایی رو که هوک کنه.
    چهار تا چیز هست توی نسخه اصلی بازی 1-همین برخورد یا colision که گفتم 2-ناهوک 3-فریز 4-هیچی: که برای گذاشتن اسم سازنده مپ یا عکس یادگیری رد کردن مراحل که وقتی تی به اینجاها بره هیچ اتفاقی نیافته. این چهار تا چیز مهم هست.

اگه خدا بخواد و دوستان نیاز به ساخت مپ داشته باشن منم مثل برادر سجاد یک pdf از طریقه ساخت مپ و استفاده کامل امکانات را با عکس توضیح میدهم! البته از اونجایی که من زیاد حرف میزنم فکر کنم کمتر از 200 صفحه نمیشه!
    Last edited by rex123; 28-05-2011 at 00:09.

6. این کاربر از rex123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سلام بچه ها.این Magical خرابه یا از قسط اینشکلیه.اصلا حال نمیده HOOK نمیشه کرد . Black کجاست این سرورو درست کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ----------------------------------
    امشب ساعت 11:15
    FC
    Barcelona Vs Manchester United
    Last edited by Mool Tee; 28-05-2011 at 12:21.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ساخت مپ P30WORLD DDRACE 1 نموم شد.

فقط یک اشکال هست که برای تعیین نقاط شروع و پایان و نقاط hookable و blocker وقتی روی قسمت Game تو ادیتور کلیک می کنم قسمتی که برای گذاشتن این نقاط مشخص شده کوچک هست و نمیشه برای کل مپ این نقاط رو گذاشت (یعنی اون مربع که محدوده ی این کار رو نشون میده نمیشه گستردش کرد و کل مپ رو با هاش تعیین نقاط مختلف کرد).

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ساخت مپ P30WORLD DDRACE 1 نموم شد.

فقط یک اشکال هست که برای تعیین نقاط شروع و پایان و نقاط hookable و blocker وقتی روی قسمت Game تو ادیتور کلیک می کنم قسمتی که برای گذاشتن این نقاط مشخص شده کوچک هست و نمیشه برای کل مپ این نقاط رو گذاشت (یعنی اون مربع که محدوده ی این کار رو نشون میده نمیشه گستردش کرد و کل مپ رو با هاش تعیین نقاط مختلف کرد).
    البته اونی که گفتی فکر کنم بخاطر use cliping هست که فعال کردی.روی همون لایه game راست کلیک کن و clip رو غیر فعال کن تا درست بشه.
    نقاط شروع و پایان و نقاط hookable و blocker رو هم باید به تعداد زیاد توی مپ بگذاری.برای اینکار وقتی توی مپ داری میزاری دکمه موس رو ول نکن تا تعداد زیادی از اون روی مپ بیاد.میتونی دوباره اینجا drag کنی و محدودتو بزرگ کنی و باز توی مپ بزاری.توی space هم میتونی با drag کردن محدودتو بزرگ کنی.
    Last edited by rex123; 28-05-2011 at 13:27.

10. این کاربر از rex123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا این بازی خیلی باحاله البته من اولین بارم بود زیاد اشنایی نداشتم.اولش مثل ادم داشتم باهاشون بازی می کردم تا وقتی مه چکشم رو کفـــــــــــــــــــش کردم!از موقعی که با چکش اوفتاده بودم دنبال اینو اون همه از دستم عصبی شده بودن چکش دست گرفته بودن دنبال من کرده بودم منم هی برو اینور هی برو اونر تا اخرش دخلمو می اوردن ولی برای سرگرمی 2 دقیقه ای بد نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته اونی که گفتی فکر کنم بخاطر use cliping هست که فعال کردی.روی همون لایه game راست کلیک کن و clip رو غیر فعال کن تا درست بشه.
    نقاط شروع و پایان و نقاط hookable و blocker رو هم باید به تعداد زیاد توی مپ بگذاری.برای اینکار وقتی توی مپ داری میزاری دکمه موس رو ول نکن تا تعداد زیادی از اون روی مپ بیاد.میتونی دوباره اینجا drag کنی و محدودتو بزرگ کنی و باز توی مپ بزاری.توی space هم میتونی با drag کردن محدودتو بزرگ کنی.

اینو درستش کردم.

اما یه چیز دیگه برای hookable کردن نقاط با انتخاب گزینه ی collision کلشون hookable میشن یا باید تک تک اونا رو با فایل ورژن سایت ddrace.info بتونیم hookable کنیم؟
    Last edited by Aryan007; 28-05-2011 at 14:27.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

آره کلش میشه collision فقط بخاطر همین است که بجای اینکه وقتتو برای پر کردن دونه دونه طلف کنی یکجا انجام بده وگرنه هیچ فرقی نداره. توی همون نسخه اصلی بازی هم میشه تک تک رو hookable کرد و هم کل رو با collision! فقط ببین با کدوم راحتتر و درسته انجام بده.
    میتونی اول کل رو با collision انجام بدی جاهایی که نمیخوای باشه رو روی همین با هیچی پر کنی! میگم دیگه این برای راحتی خودت هست!

14. 2 کاربر از rex123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •