سلام!!
آقا من الان زنگ زدم گفت 512 نامحدود سرعت دانلودش 300 کیلوبایت هست؟؟!!
راسته؟؟!!
سلام!!
آقا من الان زنگ زدم گفت 512 نامحدود سرعت دانلودش 300 کیلوبایت هست؟؟!!
راسته؟؟!!
هزینه ش چقدره ؟
دیده بان نت هم یه 512 داره 23 تومن یکی دیگه 93 تومن ! (ضریب اشتراک متفاوت )
با سلام، منم می خواستم از تجربیاتم در زمینه ی اینترنت چند شرکت بگم. نکته ای که خیلی ها بهش توجه نمی کنن اینه که اینترنت هر محله و منطقه ای سرعتش فرق می کنه، خیلی مهمه که وقتی از کیفیت اینترنتتون می نویسین محله ی خودتون رو هم بگین، در غیر اینصورت بی فایده ست.
تجربیات من: اینترنت وایمکس مبین نت سرعتش در خیابان آلاشت و مدرس عالیه، ولی همونطور که همه می دونن مبین نت یک شاه دزد حساب میشه و به نظر من دست دیده بان نت رو هم از پشت بسته، به علت بالا بودن هزینه ی ترافیک ها، عدم اعلام هزینه ی ترافیک اضافه ی هر طرح و شیرین کاری هایی که در مورد دانلود رایگان شبانه می کنه.
اینترنت دیده بان نت هم که به نظر میاد نیاز به توضیح نیست! همه شاکی هستن، منم در این 2 منطقه امتحان کردم که سرعتش افتضاح بود و ترافیک دزدی که بازهم همه اطلاع دارن.
و اما اینترنت مخابرات! سرعتش در خیابان مدرس خیلی خوب بود، من 3 ماهه دانلود نامحدود داشتم با سرعت 512 که 72 تومن شد و اصلا هم قطعی نداشت، شاید 1-2 بار در کل 3 ماه! ولی مشکل من پشتیبان های این شرکت بود که اندازه ی یک روستایی هم از اینترنت اطلاع نداشتن و اساسا هیچ وقت جوابی برای هیچی ندارن و از کلمه ی "نمی دونم" خیلی راحت و بدون عذاب وجدان استفاده می کنن، کلا خدماتشون افتضاحه، خوبه تا وقتی که مشکلی نداشته باشی. ضمن اینکه مشکل دیگه ی من مودم بود که از یک مودم دی لینک استفاده می کردم که برد مودم خیییلییی ضعیف بود و اگر هم می خواستم مودم بخرم حتما باید از مودم خودشون استفاده می کردم که شنیدم فقط تی پی لینک دارن و طی تحقیقاتم مودم به درد نخوریه، و اصولا اگر هم بشه از مودم مارک دیگه ای استفاده کرد دیگه فکر کنم کلا باید بی خیال پشتیبانی بشید! به همین علت من تصمیم گرفتم شاتل رو امتحان کنم چون شنیدم در این منطقه ها سرعتش خوبه و راضی هستن، ضمن اینکه هزینه ش از موبین نت پایین تره، کسی در این منطقه ها شاتل داره؟
سلام از دوستان کسی اینترنت مخابرات جشنواره تابستان با دانولد شباه رایگان رو برداشته یا خیر ؟
من قبلا 512 داشتم سرعتم روی 220 بود تقریبا
الان که دو مگ برداشتم بازم همون سرعت هست تغییری کرده
کلا توصیه میکنم دانلود نا محدود هاشو برندارین سرعت دانلودشون افتضاحه!
من الان روی فیبر نوری از مخابرات گرفتم. قطعیش یکم زیاده ولی سرعت دانلودش خیلی خوبه. حداقل 200 هست و گاهی حتی تا 500 هم یه سری میزنه! البته کافو نوری با ما نزدیکه.
سرویسم 512 با 5 گیگ هست.
مخابرات دانلود رایگان شبانه شو برداشته بود الان چطوره ؟
من شش ماهی هست که یکساله 512 5گیگ تمدید کردم سرعت روزا و رایگانم هم حدودای 240-260....من دارم ماهی 16300پول سرویسم رو میدم سرویس شمام هم باید حدودا ماهی پانزده تومن باشه در نتیجه نباید گول اسمای 1مگ 2مگ رو خورد مخابرات قبلش حساب کتاباش رو کرده این نامردا بر اساس پولی که میدیم سرعت میدن
مدتیه دوباره راه انداخته ...
یه خوبی مخابرات نسبت به شرکتای خصوصی داره اینه که دانلود شبانه اش همون سرعت روزا رو داره. شرکتای خصوصی اگر هم دانلود شبانه داشته باشن سرعتشون کمه ... فکر کنم عمدا کم میکنن ...
دوستان عزیز من نتم از شرکت دیده باننت هست بعد 6 سال میخوام عوضش کنم . میخوام برم مخابرات این طرح تابستونیش خوبه بنظرم من طرفای شرکت فرش میشینم میخواستم ببینم کسی اونجا از مخابرات داره؟ کیفیتش چطوره؟ پینگش چی؟
کلا نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)