تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 215 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه تروجان افتاده به جون PC از اینترنت هم هست میخواستم ActiveX بریزم که نگو پر ویروس بود !

ویروسرو با Trojan Remover چن تا شو کشتم اما یکیشو نمیتونه بکشه ... NOD هم که نمیشناستش !
    ویروس کارش اینه که بعد از مدتی که داری با PC کار میکنی منوهات قاطی میکنن در واقع Explorer رو که تو Proccess ها هست رو می هنگونه (یعنی قفل میکنه) ...

کسی برنامه ای برای پاک کردن این سراغ نداره ؟!

داره خودمونی میشه ice-man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض کمک کنید (خیلی ضروریه)

سلام.
    چند وقت پیش کامپیوتر من ویروس گرفته بود. چون گوشیم رو هم زده بودم به کامپیوتر و فایل به گوشیم کپی کرده بودم، گوشیم ویروسی شده. با nod 32 تمام ویروسهاشو پاک کردم.
    فقط یه دونه فایل مونده که اونم آنتی ویروس گذاشته تو قسمت quarantie.
    حالا با اینکه گوشیم دیگه ویروس نداره هر وقت میخوام برم رو درایو گوشیم میزنه access denide (فکر کنم اشتباه نوشتم) و درایو رو باز نمیکنه. ضمنا وقتی روی درایو گوشی کلیک راست میکنم جای open یه حروف عجیب غریب نشون میده که عکسش رو میزارم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اينم عکس درايو وقتي کليک راست ميکنم

راستي اسم ويروس: Win32/Malas.C که يه نوع WORM هست
    اسم فايلي که ويروسي شده: autoply.exe
    گفتم شايد اين اطلاعات به درد بخوره

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.
    چند وقت پیش کامپیوتر من ویروس گرفته بود. چون گوشیم رو هم زده بودم به کامپیوتر و فایل به گوشیم کپی کرده بودم، گوشیم ویروسی شده. با nod 32 تمام ویروسهاشو پاک کردم.
    فقط یه دونه فایل مونده که اونم آنتی ویروس گذاشته تو قسمت quarantie.
    حالا با اینکه گوشیم دیگه ویروس نداره هر وقت میخوام برم رو درایو گوشیم میزنه access denide (فکر کنم اشتباه نوشتم) و درایو رو باز نمیکنه. ضمنا وقتی روی درایو گوشی کلیک راست میکنم جای open یه حروف عجیب غریب نشون میده که عکسش رو میزارم.
    سلام

دوست عزیز لطفا سوالات خودتان را در تاپیک مربوطه مطرح کنید در ضمن کمی جستجو بد نیست مشکل شما قبلا بارها

مطرح شده است .بدافزار موجود روی سیستم شما در هر درایو شما یک فایل مخفی به نام AUTORUN.INF ایجاد کرده

است که باید آن راپاک کنید تا مشکلتان بادرایوها حل شود ( اول باید تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را

در Folder Option بردارید تا بتوانید این فایل را ببینید ) ولی قبل از آن باید مطمئن شوید که این بدافزار به طور کامل پاک شده

است برای این کار آنتی ویروستان را حتما آپدیت کنید سپس System Restore راغیر فعال کنید و سیستم را در حالت Safe Mode

با حداکثر قدرت اسکن به طور کامل اسکن کنید تا در صورت وجود , بدافزار به طور کامل پاک شود وبعد AUTORUN.INF را پاک کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    با تشكر از شما ظاهراٌ ويروس پاك شده چون دوباره توليد نشد.
    حالا براي برگشتن folder option و از بين رفتن autoply از روي درايوها و باز شدن پنجره روي پنجره قبلي چكار بايد كنم؟

Banned linker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    IrAn-tEhRaN-p30wOrLd

پيش فرض

دوستان من ي ويروسي گرفت كه ادد ليست هاي ياهو رو متوالي پاك ميكنه لطفا كمك كنيد!

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

8 کمک برای سیستم من

سلام .

این ویندوز من نمیدونم ویروس گرفته نمیدونم چش شده.

ویروس یاب کاسپراسکای مرتب هر از دقایقی این پیغام رو میده :

دلیلش و راه حلش چیه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوست عزیز لطفا سوالات خودتان را در تاپیک مربوطه مطرح کنید در ضمن کمی جستجو بد نیست مشکل شما قبلا بارها

مطرح شده است .بدافزار موجود روی سیستم شما در هر درایو شما یک فایل مخفی به نام AUTORUN.INF ایجاد کرده

است که باید آن راپاک کنید تا مشکلتان بادرایوها حل شود ( اول باید تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را

در Folder Option بردارید تا بتوانید این فایل را ببینید ) ولی قبل از آن باید مطمئن شوید که این بدافزار به طور کامل پاک شده

است برای این کار آنتی ویروستان را حتما آپدیت کنید سپس System Restore راغیر فعال کنید و سیستم را در حالت Safe Mode

با حداکثر قدرت اسکن به طور کامل اسکن کنید تا در صورت وجود , بدافزار به طور کامل پاک شود وبعد AUTORUN.INF را پاک کنید.
    ببخشید من با قوانین این فروم آشنا نبودم.
    من با MCAfee با آخرین آپدیتش سیستم رو چک کردم و آنتی ویروس اون فایل autoply رو از بین برد. الان سیستمم هیچ ویروسی نداره چون با Nod32 و mcafee که هردو آپدیت بودن چک کردم.
    این دفعه درایو گوشیم باز میشه. ولی فقط فلدرها رو زمانی نشون میده که تیک Hide Protected Operating System files رو برداشته باشم.
    هیچ فایل autorun.inf هم در هیچ درایویم وجود نداره
    اینم عکسش:

اینم عکس زمانی که روشون راست کلیک میکنم و properties رو نگاه میکنم:

داره خودمونی میشه speaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

14 کسی راجع به ویروس win32.hidraq.a چیزی میدونه؟؟؟

من سیستمم چند روزیه که یه ویروس به اسم win32.hidraq.a گرفته.
    انتی ویروسم کاسپره و اپدیت 2007.12.20
    ویروس رو پیدا میکنه ولی ویروس به همه فایل های exe سرایت کرده و نمی تونه ویروس اصلی رو پاک کنه لطفا اگه چیزی می دونید کمکم کنید.

داره خودمونی میشه senator mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    جلوی مانیتور

پيش فرض

سلام دوستان.من درايوهام باز نميشه و بايد راست كليك كنم و اپن بزنم تا باز بشه.داريو فلاپي هم تئش ديسكت نيست و صداي وقتي كه ديسكت توشه ميكنه
    ويندوز عوض كردم خوي نشد.
    كمك كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •