تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 268 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    آقا این یارو ریزنو هم که توهم میسون بود ؟!!. درسته ؟!!؟. من که کف کردم . عجب داستان پیچیده ای داره !! . یکی از بچه ها زحمت بکشه مثل MW2 که داستانشو کامل گذوشتین . برای BO هم داستان کاملش رو بزارین . خدایی ۶۰ درصد لذت بازی بدون فهمیدن همچین داستان مشتی از بین میره

توی ویتنام یه جا هست که یه سوراخ تو زمینه بعد می پریم پایین و از توی یه تونل رد می شیم بعد می ریم بالای یه سرازیری که اون جلو کلی آدم داره راه می ره که هر چند وقت یه بار چند تاشون میان پایین سر پایینیه و شروع می کنن تیر زدن به ما من هم هر چی می کشم همین جوری هی میان! فقط یه نقطه پایین کوه هست که می گه باید بری اونجا من هم یه بار موفق شدم برم ولی دوباره آدمها اومدن کشتنم! باید چی کار کنم؟
    کلا توی COD اینجوریه که اگه سرجات وایسی به امید اینکه دشمن رو بکشی و تموم شن، باید تا آخر عمرت توی یه مرحله صبر کنی . چون دشمنا از تو زمین میجوشن .
    تو ی اون مرحله هم باید چنتا رو بکشی بعد بری به سنگرای ردیف پایین . و همینجوری به صورت طولی و عرضی سنگر عوض کنی و دشمنا رو بکشی تا برسی به پایین اون تپه .

آقا خواهشا یکی زحمت داستان رو بکشه .

.

2. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    آقا این یارو ریزنو هم که توهم میسون بود ؟!!. درسته ؟!!؟. من که کف کردم . عجب داستان پیچیده ای داره !! . یکی از بچه ها زحمت بکشه مثل MW2 که داستانشو کامل گذوشتین . برای BO هم داستان کاملش رو بزارین . خدایی ۶۰ درصد لذت بازی بدون فهمیدن همچین داستان مشتی از بین میره

کلا توی COD اینجوریه که اگه سرجات وایسی به امید اینکه دشمن رو بکشی و تموم شن، باید تا آخر عمرت توی یه مرحله صبر کنی . چون دشمنا از تو زمین میجوشن .
    تو ی اون مرحله هم باید چنتا رو بکشی بعد بری به سنگرای ردیف پایین . و همینجوری به صورت طولی و عرضی سنگر عوض کنی و دشمنا رو بکشی تا برسی به پایین اون تپه .

آقا خواهشا یکی زحمت داستان رو بکشه .

.

دوست عزیز بد نیست بعضی وقتها به تاپیک کنسولیه بازی ها هم سری بزنید چون بیشتر بچه های حرفه ای فروم در زمینه گیم تو بخش کنسولی پستهای مفیدشون رو میزارن..
    اینم داستان بازی از طرف یکی از دوستان که زحمتش رو کشیدن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ادامش رو هم ایشالا میزارن..

4. 5 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ___lord___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یک ترفند باحال. همون طور که میدونید توی منوی بازی با روی صندلی بسته شدیم ، اگه سرتونو بیارید ژایین میبینید که بسته شدید شما با زدن دو دکمه ی نشانه گیری و تیر اندازی می تونید خودتونو از روی صندلی نجات بدین. با این کار در ps 3 و xbox 360 اچیومنت و یا تروفی می گیرید. بعدش به پشت صندلی برید و از کامپیوتری که دارای اطلاعات مرکزی هست استفاده کنید. اونوقت کلمه ي DOA رو تایژ کنید . یک بازی استراتژیک شبیه آتاری دستی میاد که اگه نسخه ایکس باکس یا پلی استیشن 3 دارید یک تروفی/اچیومنت می گیریدو با بازی کردن بیشتر یکی دیگه هم کسب می کنید. این ترفند دیگه هم هست برای بر و بچی که روی ایکس باکس یا پلی استیشن 3 بازی می کنن : کلمه ZORK یا HELLO SAILOR را تایپ کنید و اچیومنت/ تروفی خودتونو به همین راحتی بگیرید!

کلی چیز دیگه هم داره ، از جمله یوسر نیم ها و ده ها دستور دیگه ،‌اگه خواستین بگین بگم بقیشو. اگه تکرارری نبود تشکر کنید ، اگر هم تکراری بود بازم تشکر کنید

ممنون

دعات میکنیم اگه بقیشم بگی

6. 2 کاربر از ___lord___ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad_dj96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا خریدم !
    با این سرعت 20 کیلو بایت که نمیشه دانلود کرد!
    اتفاقا پیش فروشنده هم که رفتم همینو گفت !
    گفت این پکی که من دارم همش اینجوری نصب میشه
    کسی به مشکل من نخورده ؟
    راهه حلی پیشنهاد نمیشه؟

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یچیزی که همیشه در CODروی اعصاب من راه رفته همین داستان تموم نشدن دمشناس!! بیشتر جا ها اگه از یه نقطه به نقطه دیگه نری دشمنا تموم نمیشن جالب اینجاست تا به اون نقطه برسی این همه دشمن بی انتها یکهو تموم میشن!

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

توی ویتنام یه جا هست که یه سوراخ تو زمینه بعد می پریم پایین و از توی یه تونل رد می شیم بعد می ریم بالای یه سرازیری که اون جلو کلی آدم داره راه می ره که هر چند وقت یه بار چند تاشون میان پایین سر پایینیه و شروع می کنن تیر زدن به ما من هم هر چی می کشم همین جوری هی میان! فقط یه نقطه پایین کوه هست که می گه باید بری اونجا من هم یه بار موفق شدم برم ولی دوباره آدمها اومدن کشتنم! باید چی کار کنم؟
    این قسمت بازی خیلی غر واقعی بود. باید با سرعت بری تو اتاقی که پایین کوه هست بعد سریع بری به waypoint بعدی تا سیو کنه. من اول رفتم پشت رگبار بعد یکسری دشمنا را از سمت چپ زدم کشتم بعد سرم و انداختم پایین و یه یا زهرا گفتم با سرعت تمام رفتم جلو

9. 4 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    دعات میکنیم اگه بقیشم بگی
    ااااا . این برا شما کار کرد ؟؟!! برا من چرا جواب نداد پس. اول کلیک راست و بعد چی رو باید بزنیم . یا باهم باید نیگر داریم ۲ تا کلید رو ؟؟؟!

یچیزی که همیشه در CODروی اعصاب من راه رفته همین داستان تموم نشدن دمشناس!! بیشتر جا ها اگه از یه نقطه به نقطه دیگه نری دشمنا تموم نمیشن جالب اینجاست تا به اون نقطه برسی این همه دشمن بی انتها یکهو تموم میشن!
    اولش وقتی میبینی همینجوری از در و دیفال میریزن رو سرت، اعصاب آدم خورد میشه. ولی این خوبی بازیه . اگه قرار بود یه جا سنگر بگیری و وایسیم تا دشمنا یکی یکی بیان و نفلشون کنیم و تمام... که اصلا حال نمیداد و هیجان زد و خورد و درگیریای نفس گیرش رو تجربه نمیکردیم رفیق .

.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

یادمه این مرحله نزدیک یه روز وقتمو گرفت کلا یه روش خاصی داره شما باید از سمت چپی که وودز و بومن تیر اندازی میکنن بری پایین و دشمنا که فکر کنم 5 نفر باشن رو بکشی(تو این قسمت باید خیلی سریع باشی)بعد مستقیم بری راه کنده شده بعد دشمناتو از جلو و از پشت بکشی بری تا آخر بعد یاراتم میان اونجارو پاکسازی میکنن.

داره خودمونی میشه alireza_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

این قسمت بازی خیلی غر واقعی بود. باید با سرعت بری تو اتاقی که پایین کوه هست بعد سریع بری به waypoint بعدی تا سیو کنه. من اول رفتم پشت رگبار بعد یکسری دشمنا را از سمت چپ زدم کشتم بعد سرم و انداختم پایین و یه یا زهرا گفتم با سرعت تمام رفتم جلو
    خیلی باحالی منم دقیقا بعد از اینکه چندین بار به شهادت رسیدم تا فهمیدم عراقیا تموم شدنی نیستن! از بالا کوه دوییدم شانسی افتادم تو یه اتاق. پریدم بیرون با رمز یا فیدل کاسترو با کلاش یه سری تیر رگباری چپ و راست زدم و دوییدم یهو همه مردن و به چک پوینت رسیدم .. خیلی حال کردم در اون لحظه ملکوتی

13. 2 کاربر از alireza_blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام ...
    من يه 20 دقيقه اي بازي كردم ...چك ژوينت داد ...
    بعد اومدم بيرون ...الان كه ميرمن ميبينمن از اول ميره ...جريان چيه ؟؟؟بايد جايي سيو كنم ؟؟
    يا سيوش جور خاصي هست ؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام ...
    من يه 20 دقيقه اي بازي كردم ...چك ژوينت داد ...
    بعد اومدم بيرون ...الان كه ميرمن ميبينمن از اول ميره ...جريان چيه ؟؟؟بايد جايي سيو كنم ؟؟
    يا سيوش جور خاصي هست ؟؟؟
    این نبودن Resume یک باگه که واسه رفعش دو سری از منو وارد Campaign میشی و بعدش برمیگردی.

16. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •