ببینم این همون هدفونه نیست که ان8رو تبدیل به --- میکنه؟یعنی باهاش تلویزیون میگیره؟
یعنی به طور فابریک تو جعبه اش هست؟![]()
ببینم این همون هدفونه نیست که ان8رو تبدیل به --- میکنه؟یعنی باهاش تلویزیون میگیره؟
یعنی به طور فابریک تو جعبه اش هست؟![]()
نه اون USB بود و این جک گوشی داره
اون یجور کارت TV اکسترنال بود و این فقط ایرفونه.....
این کجا و آن کجا؟؟
بقولی هر گردی گردو نیست![]()
Last edited by f-secure; 12-09-2010 at 09:59.
آخه اونم این شکلی بود!
ببینم با توجه به اینکه این گوشی از usb فلش مموری میشه بهش وصل کرد.میشه همین dvbهای xvision که لپ تاپ رو تلویزیون دار میکنه بهش وصل کرد تا تی وی بگیره؟
سلام به دوستان
شنيدم باطري اين گوشي پيچ مي خوره و براي در آوردن باطريش بايد پيچ را باز كرد مي خواستم ببينم شما در اين مورد اطلاعاتي داريد و اين قضيه راسته ؟
بعدشم من از اين گوشي خوشم اومده اما گوشي لازمم و باطري گوشيم شارژ خالي مي كنه كسي نمي دونه حدودآ كي مياد تو بازار و اگه اومد با همين قيمت مي ياد يا نه ؟ چون من تا سقف 500 تا 550 هزار تومن مي تونم هزينه كنم به نظر تون منتظر بمونم كه بياد تو بازار؟
ممنون مي شم كه راهنمايم كنيد![]()
فکر نکنم
چون درایورهای اون ویژه ویندوز هست؛ احتمالا گوشی نتونه شناساییش کنه
شاد باشین![]()
بله دوست عزيز باطريش پيچ ميخوره ولي اصلا نياز نداري كه بخواي باطري را هي در بياري كه بخواي بازش كني و اصلا مشكلي نيست.
ببين 8 مهر تو جهان عرضه ميشه و نهايتا 2هفته بعد تو ايران هست ولي برا اينكه قيمتش برسه به 550 تومن شما بايد حداقل 1 ماه صبر كني ولي به نظر من اگه ميتوني صبر كني صبر كن تا ارزون بشه و بخرش چون واقعا عاليه
جدید ترین ویدیو گرفته شده از فیلمبرداری در شب ان 8:
دوستان با تجربه این ویدیو را ببینید و راجع به اون نظر بدید:
لینک دانلود ویدیو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک پخش ویدیو:
Last edited by hamidkabiri6270; 14-09-2010 at 00:14.
اين فيلم رو N8 گرفته ؟
ايول ، كيفيتش كه خوبه
عكس :
فريم رو هم كه زده 25 ، سايزش هم كه به خاطر يو تيوب كوچيك شده ، فرمت صوتيش هم كه درسته ، ولي چون سايزش كوچيكه نميشه خوب نظر دادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by PC°BASE; 14-09-2010 at 00:46.
shift nfs بر روی ان 8:
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ان8 و ایی7 در کنار همدیگه
با تشکر از رضای عزیز
[/QUOTE]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)