تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 155 از 224 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

روز شمار 13 سال حضور فرهاد مجیدی در تیم ملی؛ ستاره ای که ندرخشید
    در این رابطه میشه به اندازه یک کتاب رمان بحث وگفت گو کرد... متاسفانه امثال مجیدی و عنایتی و مهاجمان دیگه که همیشه تو لیگ اقایی میکردن استعدادشون پاسوز رکورد گیری فرد دیگه شد( بحث قدیم نا حالا )... رکوردگیری که تو 4 سال هیچ کمکی به تیم ملی نکرد وفقط جنبه فردی داشت... بگذریم..

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واله خیلی حوصله دارید 4 ساعت به بازی به این مهمی به قول معروف قبرستون کهنه میشکافید!
    اما برای من خیلی این جمله سایت گل که نقل کردید جالب بود:

حالا ستاره‏ای که هرگز ندرخشیده چی بوده من نمیدونم احتمالن سیاره بوده!
    ولی دوست عزیز، ستاره (اگر من برداشتم از کلمه ستاره درست باشد و آنرا با بازیکن مهم و معروف اشتباه نگیرم) حقش را به هر ترتیب میگیرد. مثل مسی که 9 رتبه پایینتر از مجیدی است نه اینکه یک روز آفتابه نبود یک روز لگن:

کانتونا چقدر در تیم ملی فرانسه بود؟ اما آیا به ستاره بودنش شکی داریم؟
    ----------------------------
    مخلصیم
    عزیز من یه سوال دارم از شما؟(خداییش از رو منطق و حقیقت جواب بده نه از روی تعصب)
    تو این دو سه فصل فرهاد یکی از بهترین مهاجم های لیگ نبوده؟
    ایا اون تجربه فرهاد در لیگ های عربی در جامی که در یکی از همین کشور ها برگزار میشه و حریف های ما هم عرب بودند مفید واقع نمیشد.؟
    یعنی شما میگی تو این فصل عملکرد فرهاد از مهاجمان کنونی تیم ملی ضعیف تر بوده؟
    یعنی afc که اسم فرهاد رو بع عنوان یکی از کاندیداهای بهترین بازیکن قاره قرار داده بود بدون دلیل بوده؟

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

واله خیلی حوصله دارید 4 ساعت به بازی به این مهمی به قول معروف قبرستون کهنه میشکافید!
    اما برای من خیلی این جمله سایت گل که نقل کردید جالب بود:

حالا ستاره‏ای که هرگز ندرخشیده چی بوده من نمیدونم احتمالن سیاره بوده!
    ولی دوست عزیز، ستاره (اگر من برداشتم از کلمه ستاره درست باشد و آنرا با بازیکن مهم و معروف اشتباه نگیرم) حقش را به هر ترتیب میگیرد. مثل مسی که 9 رتبه پایینتر از مجیدی است نه اینکه یک روز آفتابه نبود یک روز لگن:

کانتونا چقدر در تیم ملی فرانسه بود؟ اما آیا به ستاره بودنش شکی داریم؟
    ----------------------------
    مخلصیم
    در این رابطه میشه به اندازه یک کتاب رمان بحث وگفت گو کرد... متاسفانه امثال مجیدی و عنایتی و مهاجمان دیگه که همیشه تو لیگ اقایی میکردن استعدادشون پاسوز رکورد گیری فرد دیگه شد( بحث قدیم نا حالا )... رکوردگیری که تو 4 سال هیچ کمکی به تیم ملی نکرد وفقط جنبه فردی داشت... بگذریم..
    البته این حرف شما را تا اندازه ای قبول دارم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان دلیلی نداره ما به کسی توهین کنیم.ایشون یکی از گزارشگران خوب و احساسی این مملکت هست.شاید در امر گزارش گری مشکلاتی داشته باشد(که دارد ) اما این دلیل نمیشه که ما به ایشون توهین بکنیم.گزارش جواد به نظر من بعد از فردوسی پور قرار میگیره هرچند کلی سوتی داره و هر چند اصول گزارش گری رو به طور کامل رعایت نمیکنه و هر چند بعضی از حرفهاش غیر قابل قبوله اما دلیلی برای توهین به ایشان وجود ندارد.همان عادل خان هم جدیدا به گفته دوستمون خیلی دنبال حاشیه هست.
    برای نمونه چندتا از حرف هاش در گزارش بازی قطر ژاپن:
    1.اونا موج مکزیکی هم بلدند
    2.میخوان تضاهر کنن به فوتبال علاقه دارن و میان به ورزشگاه
    3.جام جهانی رو گرفتند که خیلی هم حقشون نبود و با مسائل پشت پرده ...
    اقای فردوسی پور الان در کوچکترین و دور افتاده ترین دهات ها هم موج مکزیکی جا افتاده وچیز خاصی نیست اونهم در سال 2011 این حرف شما یه بیست سال دیرتر گفته شد.همین هایی که شما به انها طعنه میزنید همین چند ماه پیش میزبان یه بازی بودند(برزیل-ارژانتین) که در عمر این مملکت(حداقل تا انجایی که ما یادمون هست)در یه زمان دو تا تیم به این مهمی در کشور ما حضور نداشته اند.یه چیز دیگه جمعیت یک میلیونی قطر حدود 70 بار از ما کمتر هست و کشورشان حدود 140 بار از ما کوچکترند.جمعیت تهران حدود 10 تا 12 میلیون هست ایا ورزشگا های شما با ان علاقه ای که به فوتبال دارید و با ان تعداد جمعیت پر میشود؟ نصف چی؟یه نگاه به امار تماشاگران خودی نشان دهنده این مسئله هست.
    درمورد میزبانی هم چرا اتفاقا انها لایق بودند .انها مثل ما نیستند اقای فردوسی پور .از چندین سال قبل اقدامات لازم را فراهم کرده اند تا به این مهم نائل شوند جالب است امیر قطر که همیشه لباس عربی تنش هست در مراسم انتخاب میزبان با کت و شلوار حاشر میشود یعنی که ما یه کشور سنتی نیستیم و کاملا حرفه ای ...
    ایا شما فیلم برداری این مسابقات را دیده اید؟بله دیده اید و کلی هم تعریف کرده اید .فیلم برداری که حتی از جام ملت های اروپا(2008)هم بهتر بود.
    1-دوست عزیز صدوبیست پست بسیار شدیدتر از این برعلیه خیابانی داده شد شما فقط پست من رو دیدید؟ پ.ن:احیانن مشکلی با انتقاد از مجیدی نداشتید؟

2-اینجا جای انتقاده. رسانه است.فروم است(میدان-محکمه) . اون اگه ناراحت میشد کارش رو اصلاح میکرد. به نظرتون لیست راجع به فلان حرف نزنیم راجع به بیسار حرف نزنیم یکم طولانی نشده؟
    در رسانه ها و در فروم های دیگر نقاط کاریکاتور میکشند، عروسک درست میکنند و طرف را دست می اندازند. این هزینه شهرت است . شهرت کیف و سود دارد، هزینه هم دارد. من بعد هر که به هر وادی شهرت آور پا میگذارد میاید باید بداند که شخص فیموس فقط به به وچه چه و $ ندارد.

3-انتقاد از خیابانی به معنای ندیدن عیوب فردوسی‏پور یا هیچ کس دیگه نیست.

4-بنده به نوبه خود به انتقادات خودم از ج.خیابانی ادامه میدهم.نه مثل شما با محافظه کاری:
    هرچند کلی سوتی داره و هر چند اصول گزارش گری رو به طور کامل رعایت نمیکنه و هر چند بعضی از حرفهاش غیر قابل قبوله
    بلکه با چاشنی طنز و مطایبه ای که خودش خیلی دوست داره به کار ببره.
    Last edited by Arash4484; 22-01-2011 at 17:06.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان دلیلی نداره ما به کسی توهین کنیم.ایشون یکی از گزارشگران خوب و احساسی این مملکت هست.شاید در امر گزارش گری مشکلاتی داشته باشد(که دارد ) اما این دلیل نمیشه که ما به ایشون توهین بکنیم.گزارش جواد به نظر من بعد از فردوسی پور قرار میگیره هرچند کلی سوتی داره و هر چند اصول گزارش گری رو به طور کامل رعایت نمیکنه و هر چند بعضی از حرفهاش غیر قابل قبوله اما دلیلی برای توهین به ایشان وجود ندارد.همان عادل خان هم جدیدا به گفته دوستمون خیلی دنبال حاشیه هست.
    نظر شما محترم هست وشما هم نظر خودتونو بیان میکنید وکسی نمیتونه به شما یا کس دیگه بگه فلانی گزارشش خوب هست یانه... من بازی استرالیا رو بدون گزارش خیابانی نمیتونم تصورش کنم... اینو گفتم چون واقعاً خیابانی قبلاً عالی گزارش میکرد...اما الان فقط اغراق وسوتی ... اما عادل که دیگه کلاً باید بهش آقای حاشیه گفت چون کلاً دنبال حاشیس ... صداش خوب هست گزارشش عالی اما حاشیه پردازی فراوان.... در هر صورت گزارشگرهای ما مثل سابق نیستن ولی ما هم باید قدر همینایی رو که داریم بدونیم هر چند حاشیه ساز باشند یا اغراق کنند یا سوتی بدن ..
    درمورد علی کریمی که گفتی ... اولاً کریمی همونطور که خبر داریم تا به حال 3 بار از تیم ملی خداحافظی کرده و تو اخرین بازگشتش که با اصرار قطبی اومد ( نقشه بالادستی ها ) تو اردوی اتریش که کنار گاوداری بود اعتراض کردو گفت شان تیم ملی این نیست واز تیم کنار گذاشته شد ... بنده هم در این رابطه کوچکترین اعتراضی به قطبی ندارم چون کریمی بعد از بازی با کره که خداحافظی کرد ، و تیم ملی براش بسته شد با کلی افتخار افرینی و خدمت وافتخار ... اما در مورد شایستگی حضور کریمی در این تورنومنت همین بس که ستاره های میلان مغموم بازی کریمی شدن همین 2 هفته پیش ....
    دوست عزیز درسته .اما این رو هم در نظر بگیر مجیدی در مقابل چه تیم هایی و در چه بازی هایی بازی کرده .یعنی مثلا ایشون در مقابل ارژانتین گل زده داشته باشه.(اونهم ارژانتینی که هوز با ما بازی نداشته).به نظر من بازی کردن وگل زدن برای تیم ملی افتخار دارد چه اون تیم مقابل ارژانتین باشه چه گوام و مالدیو.
    یه چیز دیگه افتخار ما دربرابر همین کره بازی 6بر 2 ای هست که از قضا چهارتای اون رو همین اقایی زده که شما بهش متلک میندازید.
    توجه نکردی من چی گفتم... گفتماگه مجیدی هم مثل دایی اگه 18 بار با این جور تیم ها بازی میکرد مطمئناً الان رکوردی برای خودش داشت ... اما درمورد دایی بنده گل هایی رو که به عربستان و کره و... زده رو به شدت قبول دارم وکلی هم از ش ممنونم وباید ازش تشکر بشه اما زدن 40 گل به تیمهایی چون گوام و... رو که آدم رو یک جا بالا میکشن قبول ندارم... تو همون بازی استقلال وذرت کاران که استقلال 13 گل زد مصداق خوبی میتونه باشه که گل زدن به این جور تیمها کاری بس آسان هست وهر مهاجمی ارزوی بازی کردن با این تیمها رو داره ... همونطوری که برهانی تو ل زدن قبل از ن بازی ناکام بود وتو اون بازی هتریک کرد میتونه دلیل خوبی برای این موضوع باشه ومصداق های فراوون دیگه ... بگذری
    :7"][/UR
    ای شی زاکی ما کدوم بازیکن هست ؟؟
    Last edited by manreza71; 22-01-2011 at 17:25.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

نوشته های بیهوده و نامربوط حذف میشه. رعایت کنید.

Spam
    مجیدی و استقلال جوان
    بحث تکراری دایی
    ...

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی درباره ی مصاحبه مربیه کره علیه قطبی چیزی میدونه؟

Last edited by Amir M.ohAma.D; 22-01-2011 at 17:20.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان تیم ملی مون امشب بازی داره و فرهاد مجیدی یا هر کس دیگه که شایستگی حضور در تیم ملی رو داشته دیگه با این تیم نیست و اتمام این بحث فکر کنم بهتر باشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تا دقیقه 30که از استرالیا هیچ چیز ندیدیم. بازی سراسر دست عراق.
    فقط کره و ژاپن و جام
    --------------------------------------------------------------
    یک صحنه خطرناک از استرالیا و یک کارت زرد بیدلیل؟ از داور به عراق
    ---------------------------------------------------------------
    سیمای ج.ا. سالهاست که حتا بازیهای لیگ رو برای اذان قطع نمیکرد و زیرنویس میکرد یا گزارشگر اطلاع میداد......بازی ذر ذقیقه 43 قطع شد(اذان مغرب به افق تهران)...................
    Last edited by Arash4484; 22-01-2011 at 17:45.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز اینو هم اضافه میکردی: وقتی میگه تیم رو به جام جهانی میبرم یعنی که تیم رو به جام جهانی 2014 میبره.
    وقتی میگه کره شمالی را عین کف دستم میشناسم یا الکی گفته یا کف دست نداره

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا دقیقه 45 بازی عراق استرالیا 0-0 البته این نتیجه نهایی نیمه اول نیست چون در دقیقه 45 بازی یهو قطع شد ( برای پخش اذان البته)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •