بله دوست عزیز من ویندوز 7 ،64 بیت دارم و آپدیت کردم.
بله دوست عزیز من ویندوز 7 ،64 بیت دارم و آپدیت کردم.
ممنون مال من 32 بیت . . .
فکر کنم این بازی ادامه همون thief deadly shadow باشه .
ولی من به شخصه thief رو خیلی بیشتر دوست داشتم . و از مرموز بودن و اینکه همش تو شب بود و ترسناک بود خوشم میومد. ولی خوب شایدم یه خورده باید بیشتر بازی کنم تا جابیفته برام.
کسی میدونه چطوری فیلمای اول بازی رو skip کنم آخه هر دکمه ای رو میزنم نمیشه و زورکی باید همه رو نیگا کنیم.
آخه من یه مرحله از بازی رو که تموم میکنم یهو سیستمم نابود میشه و سیو گیم هم از بین میره!! و مجبور میشم دوباره از اول بازی کنم!!!
دوستان تو Sequence 1 - Memory 12 بعد از اینکه باباشو دار میزنن من فرار میکنم ....
بعدش تو همون Memory 12 هستم و باید برم بالای ساختمونا برایViewPoint و Glyphs هارو Decode کنم .....
یکی از ViewPoint هارو که رو میزنم دوربین میچرخه ولی باز هم اون علامت ViewPoint رو نقشه میمونه واسه همین دیگه نمیتونم بیشتر نقشه رو باز کنم .تو BlackSmith هم نمیتونم شمشیر اینا بخرم ....
حالا فقط 3 تا Glyphs رو پیدا کردم ، اون 2 تای دیگه بیرون از نقشه است .
لطفآ کمک کنید بدجوری گیر کردم .هیچ علامته خاصی جز پوستر ها یا ان کشیش ها وBlackSmith اینا دیگه نیست (یعنی Objective ندارم )
ممنون
BENY NVIDIA داداش كجايي ؟ اين مشكل رو هم حل كن تا ما هم عاقبت به خير بشيم
ببخشید دوستان
من تازه بازیو شروع کردم
اگه میشه بگید کلا چه جوری باید مراحل و ... رو انجام بدم
یه ترینر سالم که توی اون سلامتی رو کامل بکنه به من بدید نسخه1.00
ممنون
Last edited by esfehanei; 12-04-2010 at 17:41. دليل: اشتباه تایپی
برای انجام مراحل باید به علامت تعجب که روی نقشه هست موراجعه کنی و بعد از اون ماموریت هایی که رو بهت می ده انجام بدی. البته یه سری ماموریت های جانبی هم هست که اون ها رو هم می تونی انجام بدی.
در مورد قسمت دوم هم نمی دونم منظورت چیه؟
اگه منظورت ترینتر هست تو گوگل یه سرچ بکنی پیدا میشه.
سلام
من توی یکی از مراحل شمشیر بزرگم رو از دست دادم نمیدونم این اتفاق طبیعی بود یا فقط برای من افتاد حالا هر کاری میکنم شمشیرم بر نمیگرده
هر چی تو منو ها رفتم نبود از مغازه هم من همه چیزش رو خریدم همه شمشیر ها رو هم خریدم ولی حالا این شمشیر بزرگه نیستش
چطوری دوباره به دستش بیارم؟
ممنون
ممنون از شما دوست عزیز
من منظورم ترینر بود که اصلاح کردم.
توی گوگل هم که سرچ کردم نبود اگه هم بود فقط افزایش تایم داشت
من میخوام سلامتی نامحدود باشه
منتظرم
من بالاخره مشکل اجرا نشدن بازی assassin creed II رو فهمیدم.فهمیدم چرا فایل سرور اجرا نمیشد.برنامه Net framework 3.5 حتما باید توی کامپیوتر نصب شده باشه که فایل سرور اجرا بشه وگرنه ارور میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)