تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 155 از 291 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

سلام
    اول اینو بگم که من دانشجوی پزشکی هستم و خیلی از موبایل و اینا سردر نمیارم
    دانشگاهمون یه وامی بهمون داد مامانم گیر داد گفت بذارش بانک منم به خاطر اینکه زودتر خرجش کنم دادم یه wave خریدم
    خلاصه اینکه اگه سوالام ابتدایی بود نخندین و بهم حق بدین
    حالا این open source که میگن شی شی هه؟؟؟؟
    درضمن من گوشیم زبان شیرین پارسی رو پشتیبانی نمیکنه چه کارش کنم؟
    open source یعنی سورس یا کد سیستم عامل بازه و اگر تو برنامه نویس مهارت داشته باشید خیلی بدردتون میخوره مثلا الان اندورید رو روی n900 اجرا کردن چون n900دارای یه سیستم عامل متن بازه
    شاید بپرسید که اندورید در ویندوز موبایل هم اجرا کردن باید بگم ساز وکارش خیلی فرق میکنه خلاصه کنم دست برنامه نویسها برای ساخت بازی و برنامه وحتی پورت کردن بازی یا برنامه از یه سیستم عامل دیگه روی یه سیستم عامل متن باز بشدت بازه

دلیل اصلی پیشرفت سریع اندروید همینه چون چندتا گیم از روی آیفون براش پرت شده راحت

باید برای ساپورت فارسی گوشیتو به فریمور فارسی آپدیت کنی فکر کنم تو همین پی سی وورد باشه

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

سلام.......براش اینترنت گرد خوبی اومده؟یعنی سایت پی سی رو بالا میاره؟مسنجر مخصوص خودشو داره؟
    میتونی از opera mini استفاده کنی میتونی 80درصد نیازهای وبگردیتو پوشش بده همه سایتها چه قیلتر چه فارسی و غیر فارسی رو ساپورت میکنه

2. 2 کاربر از vtv004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

نصب برنامه روش سخته به چه صورته؟به نظرتون من اچ دی تو بخرم؟من برا وب گردی........کمی فیلم موزیک......بازی دوربین.....و... می خوام.......کدوم بهتره؟با گارانتی اصلی الان چنده؟>
    چند بار مطرح شده صفحات قبل هست

هم باگوشی هم باکامپیوتر توسط سامسونگ کیز فقط با اینترنتمیشه نرم افزار نصبید
    باگوشی شما امکان pause رو هم دارید میتونید از وایرلس هم استفاده کنید با گوشی راحتتره

من خودم از اچ تی سی متنفرم ولی اگه میتونی از کیفیت ال سی دی سامسونگ دل بکنی و با یه کیفیت خیلی مضخرف کار کنی(دادشم اچ دی 2داره) و بیخیال فیلم hd و گیم بشی برو hd2 بخر
    وگرنه ویو
    اگه هم خیلی مهارت داشته باشی میتونی روی hd2 اندروید رو نصب کنی و اونوقت عالی میشه

ولی باز ویو یه چیز دیگست
    Last edited by vtv004; 13-09-2010 at 14:35.

4. 2 کاربر از vtv004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

آقا من دارم دیوونه می شم.بین اینو. اچ دی تو موندم......نصب برنامه روش سخته به چه صورته؟به نظرتون من ویو بخرم ؟من برا وب گردی........کمی فیلم موزیک......بازی عالی....مسنجر عالی عین کامی..... دوربین بد نباشه......دوس دارم کامل باشه......بازی های پر گرافیک بخونه.....جی پی اسش عالی هم باشه.....و... می خوام.......کدوم بهتر/الان چنده؟> بدون گارانتی؟

مهمترین چیز....

1.برنامه
    2.اینترنت گردی بدون نقص
    3.مسنجر
    4.صدا
    5.دوربین
    6.هنگ کم

فارسی داره دیگه؟نمایندگی؟فیتلر شکن چی؟
    اگه اینها مهم هست hd2 بهترو جا افتاده تره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

tired friend ...........اینجل جای این بحث ها نیست
    پس کجاست؟اگه می دونستید به من می گفتید....وب این گوشی مثل جت نیست که؟این گوشی اپرا می نی فایر چی می دونم از این مرورگرا داره که ناقص نیاره؟

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

مسنجر بادا هست؟>
    اینترنتم جوری هست که مثلا یه لینک دادن بتونم از توی خود سایت بتونم نوشته رو کپی کنم و بعد روی یه آدرس بار ثبت کنم می شه این جوری؟مسنجرم می خوام.....دانلود راهت باشه...بتونه سایتای فیلترو بالا بیاره مثل بی ب ی س + ی ...این جوری هست؟
    Last edited by tired friend; 13-09-2010 at 15:05.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

می شه از توش(اینترنت)فیلم دانلود کرد؟

مثلا این موزیک ویدیو رو می تونه بگیره؟کسایی که دارن آزمایش می کنن؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    کسی خبر نداره گارانتی دارش توی بازار اومده یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GENERAL_RAAAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    هنوز نفهمیدم گوشیم خرابه یا این 2 تا مموری !!!!
    این عکسایی که میزارم متعلق به ثانیه هایی قبل از ریست شدن گوشیمه .
    در این لحظه ، گوشی سرعتش بدجور افت کرده بود و هی گیر میکرد تا بالاخره ریست کرد .
    همونطور که می بینید ، منوهای گوشی به هم ریخته :

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا من دارم دیوونه می شم.بین اینو. اچ دی تو موندم......نصب برنامه روش سخته به چه صورته؟به نظرتون من ویو بخرم ؟من برا وب گردی........کمی فیلم موزیک......بازی عالی....مسنجر عالی عین کامی..... دوربین بد نباشه......دوس دارم کامل باشه......بازی های پر گرافیک بخونه.....جی پی اسش عالی هم باشه.....و... می خوام.......کدوم بهتر/الان چنده؟> بدون گارانتی؟

مهمترین چیز....

1.برنامه
    2.اینترنت گردی بدون نقص
    3.مسنجر
    4.صدا
    5.دوربین
    6.هنگ کم

سلام. خسته نباشيد.

1. برنامه‌خور HD2 بخاطر سيستم عامل بهترش خب قويتره. ولي معلوم نيست شايد بعدا از لحاظ برنامه دو تا گوشي بهم نزديک بشن. بهرحال بادا (سيستم عامل ويو) فقط دو ماهه که اومده و کلي سرمايه گذاري روش شده. حال اونکه ويندوز موبايل 6.5 که روي HD2 هست قرار چند وقت ديگه ورژن جديديش (هفت) بياد. اگر بخوايم منصفانه قضاوت کنيم "فعلا" برتري در زمينه برنامه‌ها از آن HD2 هست.

ولي نکته مهمي هست و اونهم اينه که بازيهاي ويو بسيار باکيفيت‌تر از HD2 هستند بخاطر سيستم عاملشون.

5. فيلمبرداري ويو از HD2 با فاصله زيادي بهتره.

6. تا اونجايي که من ميدونم، کساني که با ويندوز موبايل کار کرده‌اند هميشه اين توصيه را ميکنند که "اگر در کارکردن باهاش وارد نباشي ممکنه برخي جاها هنگ کنه". ولي بهرصورت CPU هردو مساويه و به نظر نميرسه تو اين مورد با هم تفاوت داشته باشن.

در کل پيشنهاد من اينه که اگر زياد برنامه‌باز نيستيد سراغ Wave بريد. کلا برتري HD2 صفحه نمايش بزرگترش و تعدد برنامه‌هاشه. گزينه‌هاي اندرويد هم تو بازه قيمت HD2 هستن که يه جورايي از جفت اينها بهترن.

11. 2 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دوستان این دیکشنری sms رو از کجا باید غیر فعالش کنم..؟؟؟
    راستی اگه گوشیم رو با فریمور جدید فلش کنم برنامه ها میپره..؟؟؟
    انگشتت رو روی کلید EN نگه دار . keyboard setting باز میشه . predictive text رو غیر فعالش کن ...

در مورد سوال دومت دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم با فلش گوشی برنامه ها میپره

13. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

honradez جان ممنون.حالا این گوشی با گارانتی اصلی چنده؟تا 15 مهر چن می شه حدودا؟من خودم جت دارم زیاد برنامه حالیم نیس دوس دارم برنامه هام پر گرافیک باشن در عین کم بودن....

• 20-30 تا بازی پر گرافیک می خوام
    • 50-60 تا برنامه خوب
    • صداشم که فک کنم از جت بیشتره نه؟کیفیتش چه طور؟استریوـه؟
    • اینترنتش که مثل جت ناقص نشون نمی ده که؟اپرا براش هست؟
    من اینا رو می خوام.....دوس دارم با گوشی زیاد ور برم و باطریه عالی داشته باشه.....در کل یک باشه این خوبه دیگه؟مالتی تسک داره؟توی صفحش بک نداره؟بک از کجا می ره؟می شه منو هاشو شفارشی کرد؟خیلی ضایست...3*4 به 4*4 نمی شه؟فارسی هست از نمایندگی بگیرم؟الان با گارانتی اصلی چن؟
    Last edited by tired friend; 13-09-2010 at 22:52.

15. این کاربر از tired friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •