چون برای پایین امدن ترافیکشون پورت هاش رو تقریبا روی 90 درصد مراکز مخابراتی بستن که کار درستی هم نیست .
یه سری به هم زنگ زدم و ازشون چاره رو پرسیدم vpn رو پیشنهاد کردن .
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
چون برای پایین امدن ترافیکشون پورت هاش رو تقریبا روی 90 درصد مراکز مخابراتی بستن که کار درستی هم نیست .
یه سری به هم زنگ زدم و ازشون چاره رو پرسیدم vpn رو پیشنهاد کردن .
كسي هست كه از vpn استفاده كرده؟(منظورم اينه كه از نظر سرعت و غيره جواب ميده؟)
بنظر شما vpn بگيرم يا rapidshare ؟
vpn معمولا یه کمی از سرعت کم میکنه و p2pها هم همینطوریش سرعتشون کمی کمه . پس من به شما اکانت رپیدشیر پیشنهاد میکنم .
درسته ولی vpn حداکثر 1 کیلو از سرعت واقعی شما کم می کنه که اونم خیلی مهم نیست نسبت به اینترنت آزاد
در مورد برنامه های p2p هم بگم برنامه fast wire از لحاظ سرعت عالی هستش مخصوصا برای دانلود فیلم واصلا سرعت رو کم نمی کنه
من میخوام بدونمadsl خوبه فقط من میخوام دانلود کنم فیلم چقدر طول میکشه یک فیلم 1 ساعته با روبه راه بودن سخت افزار
دوست من بستگی به سرور و سرعتی که از شرکت میگیری داره مثلا خودم که از اسیاتک گرفتم سرعتم 128k هست که حداکثر دانلو باید روی 16 باشه اما این شرکتا یه کمی کمتر میدن برای خودم روی 15 تا 14 هستش اونم در اکثر مواقع اگه یه فیلم با حجم 700 رو با برنامه های p2p به غیر از ares حساب کنیم تقریبا 14 ساعت طول میکشه البته زمان زیادی هستش ولی باز می ارزه
--------------------------------------------------------------------------------
چقدر بده دوستم با dia upیه فیلم 700 را 8 ساعته دانلود کرد پس فکر کنم adslهم به در دم نمیخوره باید یه فکر دیگه کنم
دوستتون یه فیلم 700 مگی رو تو 7 ساعت دانلود کرده با دیال اپ؟!
لابد دیال اپ اون جدید بوده...مدل 2009
آقا يعني چشم بسته غيب گفتيا. گوشي رو ميخواهي آپديت كني با dial up 2 الي 3 ساعت طول ميكشه ولي با adsl من نيم ساعته انجام آپديت كردم. يعني به قول دوستمون راست ميگه امكان داره dial up 2009 بوده كه با سرعت نور بوده![]()
كسي به من نگفت بلاخره اين ا ماه رايگان كه ميدن همون پهناي باند درخواستي هستش يا 64 ميدن ؟؟؟؟ چون تست گرفتم 128 نيستش ؟!!!
2- اينكه فيلم ها رو چطوري ميگيرين به منم ياد بدين ديگه آخر من نتونستم با torrnet فايل بگيرم. ميخوام هر فيلمي خواستم بگيرم. در ضمن برنامه اي كه بشه هر خواننده اي رو كه خواستيم شو و موزيك هاش رو بگيريم سراغ دارين؟؟ برنامه Emule اسم خواننده رو سرچ ميكنيم هرچيزي رو ازش نمياره. من ميخوام ماهواره كه شو نشون ميده اسم خواننده رو بزنم همونا رم بياره ممنون ميشم كمك كنيد حداقل از adsl بتونم استفاده مفيد رو بكنم.
kazza رو هم هر كس داره ممنون ميشم بده سرچ كردم دانلود كردم نصب نشد خراب بودش
منتظر كمك شماها هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)