تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 296 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

وحید ویا رو داری حراج میکنی که.نصف تیمم رو پیشنهاد دادی.سبکتر کن تا بسازم.
    حسین جان مسی بازیکن فوق ستاره ایه.خودت میدونی چقدر باارزشه.از بین اینها سه تاش رو با مسی عوض کن و یک بازیکن متوسط از تیمم انتخاب کن:نستا-پاتو-رونالدینیو-سیدورف

یه دفه میخوای سر قفلی باشگاهو بهت بدم راحتت کنم . راحت باش کسی دیگه ای رو نمیخوای ؟
    دیشب گفتی بکام و یکی دیگه آهان رونالدینیو حالا کم کم داری تعداد رو زیاد میکنی فکر کردی من خیلی عاشق اون مسیو دماغوت هستم نه عزیز پیشکشت باشه با مسیت ترشی بنداز .
    خواستی همون پیشنهاد دیشب وگرنه خواب این بازیکنا رو ببین . این از قراداد ترکمنچای برای من بدتره اسکلت تیمو داری برمیداری بری که .
    Last edited by 4039; 25-02-2010 at 22:59.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین اولا که من گورکوف رو پیشنهاد دام چون قبلش یه لیست دیگه داده بودم.اصلا من گورکوف خودم بزرگ کردم.کسانی که اونو میخوان بی خیال بشن چون قیمتو بالامیبرم آخرش خودم می خرمش فقط باعث ضرر من میشه.من تا گورکوف رو تو گور نکنم ول نمی کنم
    راستی حسین حداقل اون بازیکنانی که معاوضه می کنیم 10 واحد کم نکن و با همون خصوصیاتی که هستن بذار باشن.بعد نمیشه از بازیکنان ضعیفتر کمتر کم کنی؟ اینجوری هیچ کی بازیکن ضعیف و متوسط نمیخره.

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

آقا من یه چیزیو متوجه شدم ! رنگ لباس چلسی آبیه
    ولی از وقتی این آپشن فایل رو نصب کردم لباس چلسی فقط یه رنگه و نمی شه تغییرش داد ! ( پیراهن سفید + شورت قرمز)

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید ویا رو داری حراج میکنی که.نصف تیمم رو پیشنهاد دادی.سبکتر کن تا بسازم
    باشه با اینکه ضرر می کنم. حاظرم با اینسیتا و هانری عوض کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام به همه حسين جان منظورم ادريانو كه تو اينتر توپ ميزد و الان تو فلاميينزه است

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

راستي اينتر مال كيه ؟ و اشنايدر را چطوري معامله ميكنه

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آقا من یه چیزیو متوجه شدم ! رنگ لباس چلسی آبیه
    ولی از وقتی این آپشن فایل رو نصب کردم لباس چلسی فقط یه رنگه و نمی شه تغییرش داد ! ( پیراهن سفید + شورت قرمز)

من پیرهن تمام تیمها رو برات میفرستم از این بابت نگران نباش .
    کسی دیگه از بچه ها هم اگه مشکلی با کیتها داره بگه من کیتها رو براش بفرستم .

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

سلام به همه حسين جان منظورم ادريانو كه تو اينتر توپ ميزد و الان تو فلاميينزه است

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

راستي اينتر مال كيه ؟ و اشنايدر را چطوري معامله ميكنه
    آهان اون آدریانو منظورت آدریانوی معروفه دیگه صبر کن الان قیمتشو درمیارم .

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

حسین جان مسی بازیکن فوق ستاره ایه.خودت میدونی چقدر باارزشه.از بین اینها دو تاش رو با مسی عوض کن:نستا-پاتو-رونالدینیو
    .

محمد من بکام رو میدم و 50 چوق هم روش میزارم به جون خودت به نفعت تموم میشه . خیرشو ببری پس تمومه دیگه صلوات بفرست .....

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد 22 ساله من تری رو بدجوری لازم داری با چه بازیکنانی حاظری عوض کنی؟قبول که با فساد اخلاقی که براش پیش اومده دیگه قیمتش پایین شده اگر با بازیکنان من عوضش کنی ضرر نمی کنی

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خودت دروگبارو گذاشتی لیست فروش.بجای ابراهیمویچ مارکز یا بویان رو انتخاب کن.خدایی تیمم فلج میشه.یا اگه بجای آنلکا دروگبارو بدی،هردوتا رو میدم.یا بازیکنانی مثل اینها
    محمد جان.به این پیشنهاد یه جوابی بده.
    باشه با اینکه ضرر می کنم. حاظرم با اینسیتا و هانری عوض کنم.
    عزیزم اینیستا خودش از ویا سرتره.حالا میخوای باهم عوضش کنیم؟
    خواستی همون پیشنهاد دیشب وگرنه خواب این بازیکنا رو ببین . این از قراداد ترکمنچای برای من بدتره اسکلت تیمو داری برمیداری بری که
    از صدات معلومه میخوای قیمت رو بیاری پایین.بابا مسی بازیکن سفارشی کونامیه.این چطوره:مسی با رونادینیو و نستا.خیرش رو ببینی حسین جان.مکسول هم اشانتیون برا تو.خوبه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین اون نظر من رو هیچی حساب نکردی دیگه راستی همین الان گورکوف و لنون رومن میخرم خیرشو ببینی.یه کف مرتب بزنید برای خودتون

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

محمد 22 ساله من تری رو بدجوری لازم داری با چه بازیکنانی حاظری عوض کنی؟قبول که با فساد اخلاقی که براش پیش اومده دیگه قیمتش پایین شده اگر با بازیکنان من عوضش کنی ضرر نمی کنی
    فعلا که تفکراتم تغییر کرده ! می خوام تری و پویول رو کنار هم داشته باشم ببینم کی می خواد از این 2 نفر رد بشه
    Last edited by mohammad8711; 25-02-2010 at 23:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •