عين خفاش شب شديم ... فقط شبها ديسكانكت نداره ... جووني هاي مملكت چي شدن بدبختا![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عين خفاش شب شديم ... فقط شبها ديسكانكت نداره ... جووني هاي مملكت چي شدن بدبختا![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات اخیر مربوط به افت کیفیت پهنای باند از حوالی ساعت یک بامداد الی 6 صبح ناشی از محدودیت پهنای باند شرکت مخابرات استان مرکزی می باشد اینام از مخابرات میگیرن
این تاریخیکه زده برا 20 سال پیشه که![]()
15 روزه مخابرات سرعتش خواب رفته
256 رو باورتون نمیشه 5 کیلوبایت میده برای دانلود![]()
برید کلاهتون رو بندازید هوا.ناشکر هم نباشید.من 256 دارم.سرعت دانلود که کلا در حد مرغ.این دو ماه 6 گیگ دانلود نکردم کلا.توی قبض تلفن زده 105000 تومان که فقط 98000 تومان هزینه ای دی اس ال و 5000 تومانم عوارض .زنگ میزنم میگن تلفن شما کلا قطع شده ، در صورتی که وصله :| کیست که مرا یاری کند ؟! مخابرات ؟ 2020 ؟ پی سی ورد ؟ امام زمان ؟ خدا ؟ آمریکا چرا حمله نمیکنه ؟!آخه کی قبض منو باید بده ؟!![]()
حتی صفحه ی سایت speedtest رو نمیشه باز کرد یک تست بگیرمچیکار کنم دیگه خندم میگیره از دست کارهای اینا
![]()
واقعاً وضعیت تاسف باریه
دوستان کسی از طریق 2020 پیگیری کرده ؟
نزدیک به دو هفته هست که اینترنت اراک واقعاً زجر آور شده
سایتی رو که میرفتیم توش و حجم باقی مونده رو هم نگاه می کردیم بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت جدیده هم که اصلاً میزان ترافیک رو نشون نمیده
اون سایت که از قبل قصد بسته شدنشو داشتند.خود 2020 هم نمی دونه چه خبره.دوستان چیزی که برام سوال شده اینه که برید اینجا سرعتتون رو تست کنید.سرعت حقیقی رو می زنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا توی ریزکارکرد ها دوتا دوتا میزنه.یعنی مثلا امروز برای شما میزنه توی 18 ساعت 500 مگ مصرف کردید و دوبار حسابش میکنه
Last edited by saroman; 31-12-2012 at 14:35.
امین دادا اینجا رو امتحان کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی یکمی امیدوار شدم !!! البته سرور داخلیه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)