تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 1049 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

پژمان جان یه جورایی برام قابل دریک نیست که از این بلندگو به این کوچکی صدای جالبی بیرون بیاد! ولی بازم ممنون اگه می تونی قیمتش رو هم بگو.... راستی تو صدای استریو واقعی وجود یه ساب جدا (سه یک) باعث نقص در استریو می شه ترجیحا جفت باند استریو باید خودشون بتونن صدای بم یا فرکانس پایین تولید کنند تا خروجی صدا از هر کانال همونی باشه که موزیسین می خواسته باشه.
    اگر می خوای سیستم استریو بدردبخور بگیری باید دور اینجور سیستم هارو خط بکشی.این مدل هایی که پژمان جان زحمتش رو کشیدن خیلی خوبه ولی با توجه به حرفایی که شما زدی معلومه به کارت نمیاد.اگر شما می خوای تا 2 تومن هزینه کنی می تونی یه جفت بلندگو از شرکت B&W بگیری(که توی موزیک هیچی واست کم نذاره،با توجه به بودجتون)و یه آمپلی فایر هم با توجه به بودجت از مارک هایی چون دنون که توی این رده قیمت ها عالی عمل می کنه و به هماره یه سی دی پلیر مناسب.

سلام به همگی!
    من میخواستم یه سینما خانگی بگیرم ! رنج قیمت هم تا 400-450 خوبه ! رفتم چند جا سر زدم اول از همه می پرسن LCD تون چیه و میگن بهتر برند سینما خانگی و LCD یکی باشه ! این واقعا درسته ؟
    مدل ها هم LG 805TQ و LG 904TA بوده 805 واتش 850 بود و بلوتوث داشت ولی 904 واتش 1000 بود و Ipode Duckt اگه اشتباه نکنم داشت ! واسه همین گفتم 805 بهتره ! و اینکه ایا این سینما خانگی ها زیرنویس های Unicode srt و Sub رو پشتینانی میکنن ؟
    اگه مشکلی با خرید یه برند دیگه پیش نمیاد چه برند و مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
    البته من بندرعباس هستم و تنوع مدل اینجا زیاد نیست !
    ممنون
    قضیه یکی بودن مارک سینما و ال سی دی یه بحث سلیقه ای است که البته خیلی از مردم به اون اهمیت میدن و بدنبال ست کردن سیستم صوتی تصویری خونه هستند تا بدنبال صدای خوب.
    این دو مدل از LG هم که نام بردید هر دو صدای شبیه به همی داره.و صدای خوبی دارند.اگر بدنبال مارک LG هستی می تونی گزینه خیلی خوبی برای شما باشه.
    کلا DVD پلیرها هم زیرنویس Srt رو ساپورت نمی کنند.
    اگر دنبال برند دیگه هستید مدل 787 پایونیر و 3378 فیلیپس هم مدل های خوبیه.

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

سلام
    من به دستگاهی نیاز دارم که اولا خروجی و ورودی hd داشته باشه و دوما پسوند های پخش زیدی رو پشتیبانی کنه مثلا من دیدم خیلی از دستگاه ها از پسوند های mkv پشتیبانی نمیکنند.یه مورد دیگه هم اگه داشته باشه خیلی بهتره اونم اینه که بتونه srv رو رو فیلم بندازه.ایا چنین امکانی وجود داره.
    عزیزان شما با چنین امکاناتی چی سراغ دارید؟
    باتشکر
    دوست عزیز یه نگاه به تاپیک زیر بنداز ببین این دستگاه های media players به کارت میاد یا نه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط golden2800 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام.مشخصات از روی سایت شرکت:

Blu sens -T14

High definition ----T (MPEG4/ H264), able of playing high definition Matroska MKV/H264 High Profile L4.0 files and compatible with Full HD (1080p – 24fps).
    Compatible with multiple multimedia formats and allows multiple AV outputs including HDMI high definition output.
    Allows 24 hours of continuous recording from conventional & HD ----T and programmable channel recordings.
    High Definition ----T Tuner (MPEG4/H264) and ----T MPEG2 definition.
    High definition Matroska MKV/H264, High Profile L4.0 files playback.
    Full HD (supports 1080p – 24fps).
    USB Host port.
    EPG, Parental channel control, teletext and timer.
    Allows channel sort.
    Recording: directly or programmed.
    English, spanish, galician, basque and catalonian OSD language menu

با سلام و تشکر
    دوست عزیز اگر امکان دارد یک عکس نیز از دستگاه ارایه فرمایید ضمنا آدرس و تلفن فروشنده را نیز اگر لطف کنید ممنون خواهم شد.
    با سلام خدمت دوست عزیز جناب golden2800
    من فروشگاه فروشنده دستگاه را پیدا کردم و ظاهر دستگاه را هم دیدم ، اگر امکان داره زحمت بکش و از تجربه خود در کار با این مدل دستگاه و امکانات عملی آن برایمان بنویس با تشکر منتظرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام عزیز من پلاسمای v10 پانا دارم الان برای اینکه بتونم از viera cast و سازگاری دستگاها با هم استفاده کنم یه سینمای پاناسونیک خریدم همین مدل 875 تعجب میکنم شما چه جوری میگی صدای بیسش ضعیفه چون واقعا خیلی قویه تو حدی کفه همسایه ها رو دو سه بار کشونده در خونه.
    من فکر کنم شما وقتی داشتی مدلای پاناسونیکو تست میکردی جای درستی از نظر موقعیت مکانی نبودی یا احتمالا دستگاه درست ستاپ نشده من خونه یه ست پایونیر کامپوننت 4 تیکه حرفه ای هم دارم ولی صدای این پانا کامل راضیم میکنه.
    اگه کسی این سینمارو داره بگه راهنمائیش کنم که چه جوری دستگاهو ستاپ کنه البته به محیط خونه و متریالای اطرافشم بستگی داره.
    باسلام من چند سوال داشتم1.یو اس پی این سینمای خانگی چه فیلمهایی باچه فرمتی میخونه.ایافیام دوربینaviرا میحونه
    2ایا دی وی دی اهنگ ساپورت میکنه
    3-چندتاجاسی دی داره ورنگش مشکیه یا طوسی.چندتاازبلندگوهاوایرل ند
    ممنونم

5. این کاربر از onur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ذوست عزیزlodwesky
    باسلام من چند سوال داشتم1.یو اس پی این سینمای خانگی چه فیلمهایی باچه فرمتی میخونه.ایافیام دوربینaviرا میحونه
    2ایا دی وی دی اهنگ ساپورت میکنه
    3-چندتاجاسی دی داره ورنگش مشکیه یا طوسی.چندتاازبلندگوهاوایرل ند
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مستر رایان B&W که معرفی کردی یه مارک خیلی لوکس البته تا حالا صدای اسپیکرهاشو نشنیدم اما چیزی که معلومه اینه باید قیمت خیلی بالایی داشته باشه و از توان خیلی ها یا حداقل من یکی خارجه...البته به یه نکته خیلی امیدوار کننده برخوردم وقتی که داشتم سایت B&W رو می گشتم دیدم که این شرکت 5 تا نمایندگی هم داره که آدرسشون تو سایت هست (خدا رو شکر بالاخره یکی ما رو تحویل گرفت)......
    کد:
    ولی یاد سیستم های استریو قدیمی مثل Akai، Marantz و...به خیر... عجب صدای خوبی داشتند... وقتی موزیک گوش می کردی دوست داشتی تا ابد گوش بدی اما این سیستم های درپیت الان رو تا روشن می کنی از کردت پشیمون می شی ترجیح می دی اصلا موزیک گوش ندی!!!

یه نکته ای که من بهش برخوردم در مورد انتخاب اسپیکر اینه که اسپیکر نباید محفظه و قاب خیلی بزرگی (نسبت به خود بلندگو) داشته باشه چون باعث انعکاس صدا داخل باند می شه و خروجی صدا شفافیت خودش رو از دست می ده... (البته قدیم ترها یادمه که اسپیکر باندهای حرفه ای داخلشون الیاف پشم شیشه کار و... کار گذاشته شده بود تا صدای خروجی باند کیفیت خودشو از دست نده و اصوات قبل از خروج از باند باهم قاطی نشن.

8. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مستر رایان B&W که معرفی کردی یه مارک خیلی لوکس البته تا حالا صدای اسپیکرهاشو نشنیدم اما چیزی که معلومه اینه باید قیمت خیلی بالایی داشته باشه و از توان خیلی ها یا حداقل من یکی خارجه...البته به یه نکته خیلی امیدوار کننده برخوردم وقتی که داشتم سایت B&W رو می گشتم دیدم که این شرکت 5 تا نمایندگی هم داره که آدرسشون تو سایت هست (خدا رو شکر بالاخره یکی ما رو تحویل گرفت)......
    کد:
    ولی یاد سیستم های استریو قدیمی مثل Akai، Marantz و...به خیر... عجب صدای خوبی داشتند... وقتی موزیک گوش می کردی دوست داشتی تا ابد گوش بدی اما این سیستم های درپیت الان رو تا روشن می کنی از کردت پشیمون می شی ترجیح می دی اصلا موزیک گوش ندی!!!

یه نکته ای که من بهش برخوردم در مورد انتخاب اسپیکر اینه که اسپیکر نباید محفظه و قاب خیلی بزرگی (نسبت به خود بلندگو) داشته باشه چون باعث انعکاس صدا داخل باند می شه و خروجی صدا شفافیت خودش رو از دست می ده... (البته قدیم ترها یادمه که اسپیکر باندهای حرفه ای داخلشون الیاف پشم شیشه کار و... کار گذاشته شده بود تا صدای خروجی باند کیفیت خودشو از دست نده و اصوات قبل از خروج از باند باهم قاطی نشن.
    بله مدل های قدیم واسه خودشون دنیایی بودند ولی این نکته رو هم نباید فراموش کنیم که شرکت هایی که همچنان به صورت حرفه ای کار می کنند و مشتری مدار هم هستند همچنان سعی می کنند جزو بهترین ها باشند.
    مدل 684 هستش از شرکت B&W که قیمتش به بودجه شما می خوره.زنگ بزن نمایندگیش قیمت دقیقش رو بپرس.

10. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من یه سینما در حد 500 تومن می خواستم بگیرم...(از بانه بگیرم بهتره یا از اینجا rقیمت خیلی فرق داره؟)
    بعضی دوستان گفته بودن بهترین سینما پایونیر و فیلیپس و الجی هستش،درسته؟
    کدوم مدلش خوبه که هم زیبا باشه هم کیفیت صدای خوب(قدرت صدا زیاد مهم نیست) و هم با امکانات خوبی باشه؟ با این پول چوبی هم میشه خرید؟!
    از این سینماها با این استیل خوشم میاد:
    کد:
    سوال در مورد این سینما در لینک بالا...قیمتش در بانه چنده؟ چطوری هستش فقط 2 تاش پایه بلنده بقیه رو رو زمین باید بذارم یا اونا هم پایه دارن و در عکس مشخص2 نیست؟

ممنونم
    Last edited by ehsan-inventor; 04-07-2010 at 11:56.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    من یه سینما در حد 500 تومن می خواستم بگیرم...(از بانه بگیرم بهتره یا از اینجا rقیمت خیلی فرق داره؟)
    بعضی دوستان گفته بودن بهترین سینما پایونیر و فیلیپس و الجی هستش،درسته؟
    کدوم مدلش خوبه که هم زیبا باشه هم کیفیت صدای خوب(قدرت صدا زیاد مهم نیست) و هم با امکانات خوبی باشه؟ با این پول چوبی هم میشه خرید؟!
    از این سینماها با این استیل خوشم میاد:
    کد:
    سوال در مورد این سینما در لینک بالا...قیمتش در بانه چنده؟ چطوری هستش فقط 2 تاش پایه بلنده بقیه رو رو زمین باید بذارم یا اونا هم پایه دارن و در عکس مشخص2 نیست؟

ممنونم
    این مدلی که انتخاب کردی مدل rs30 پایونیر هستش که در حال حاضر توی محدوده قیمت خودش جزو بهترین هاست.بلندگوهای عقب بدون پایه هستش که یا باید جایی داشته باشید قرارش بدید و یا براش پایه تهیه کنید.
    در مورد بانه اصلا اطلاعات ندارم که اصلا سینمای خانگی داره یا نه و اگه داره چه مدل هایی داره.
    با بودجه حدود 500 تومن شما چنتا انتخاب خواهی داشت.صفحات تاپیک رو اگر چند صفحه به عقب برگردید می بینید که بارها در این مورد بحث شده.

13. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

عكس رو توي سايت زيرآپلود كنيد!
    کد:
    بعد بروي مكان مشخص شده در تصويرزيز كليك وآدرس عكسي را كه آپلود كرديد وسايت بهتون ميده رو وارد كنيد!
    مثل همين عكسي كه آپلود كردم واينجا گذاشتم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این مدلی که انتخاب کردی مدل rs30 پایونیر هستش که در حال حاضر توی محدوده قیمت خودش جزو بهترین هاست.بلندگوهای عقب بدون پایه هستش که یا باید جایی داشته باشید قرارش بدید و یا براش پایه تهیه کنید.
    در مورد بانه اصلا اطلاعات ندارم که اصلا سینمای خانگی داره یا نه و اگه داره چه مدل هایی داره.
    با بودجه حدود 500 تومن شما چنتا انتخاب خواهی داشت.صفحات تاپیک رو اگر چند صفحه به عقب برگردید می بینید که بارها در این مورد بحث شده.
    ممنونم...میشه براش پایه تهیه کرد؟ یعنی پایه ای هست که بهش بخوره؟ به دیوار چی؟ میشه وصل کرد؟ آخه نمیشه که روی زمین بذارم !
    ممنونم از توجهتون

16. این کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •