تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 481 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

سلام بابت عكس ها ممنون حالا فردا ميرم ببينم گيرم مياد چون واقعا عاشقش شدم
    خب يه چيز ديگه شايد اين دوستمون منظوش برنامه ي x-plore باشه من يه سوال در مورد اين برنامه دارم گلمحمدي جان شما برنامه ي xplore ورژن 1.45 رو گوشيت داري من امشب همينطوري رفتم داخل اين برنامه و وقتي رفتم توي tools و بعدش device info ديدم نوشته cpu speed گوشيم 206 مگاهرتز لطفا شما هم گاهي بكن اخه خيلي تعجب كردم دو حالت داره يا برنامه گير داشته يا گوشي من

2. 2 کاربر از 7evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1- شما میتونین راهنمای صوتی رو روشن کنین تا اصلا احتیاجی به نگاه کردن به موبایل نباشه...
    حتی میتونین وصلش کنین به ضبط ماشین تا با سیستم صوتی ماشین راهنماییتون کنه... فارسی هم که داره...

2- اگه شما از ورژنی که روش نصبش رو چندتا پست بالاتر گفتم استفاده کنین این مشکل توش وجود نداره. من به خوبی از Drive با راهنمای صوتی استفاده میکنم...

3- توی OVI میشه مسیر حرکت رو بر اساس نقاط شروع و پایان به عنوان favorites ذخیره کرد و چون برنامه مسیر درست رو هوشمند تشخیص میده با ذخیره این دوتا انگار کل مسیر رو ذخیره کردین. اما smartcom هم هست که من روی N95 ازش استفاده میکردم. اون برنامه میتونست مسیر رو مثل خط روی نقشه ذخیره کنه و بعدا دوباره load کنه...

4- اما در مورد دقت سرعت باید بگم که واسه من با OVI واقعا عالی کار میکنه... حتی تغییرات سرعت از خود سرعت سنج ماشین که عقربه ای هست دقیقتره... برنامه های اختصاصی دیگه ای هم واسه این کار هست که سرعت رو بزرگ و خوانا و دقیقتر نشون میدن... اگه درست یادم باشه offscreen هم یکی ازین برنامه ها رو داره...
    1- ورژنی که من داشتم 3.01 بود که قبلا دوستان در همین تاپیک معرفی کرده بودند و همه چیش خوب کار میکنه به غیر از همان مسیریابش که پس از 30 ثانیه غیر فعل میشه و به موقعیت یاب بر میگرده.

2- ورژن 3.03 را هم که شما معرفی کرده بودید نصب کردم ولی مثل خیلیهای دیگه که چه تو ایران و چه تو سایتهای خارجی (یکیش همان سایت ویواز در بلاگسپات که این ورژن را قبلا معرفی کرده بود) که همین مشکل را داشتند دفعه اول که برنامه نصب میشه بدون هیچ محدودیتی کار میکنه ولی از بار دوم به بعد به محض روشن کردن برنامه در عرض کمتر از 10 ثانیه خارج میشه. همه کاری هم کردم (البته به غیر از فرمت) که کار کنه از جمله چندین بار unistal و نصب دوباره، به همراه نقشه و با حذف کامل نقشه ها و پوشه citie، با حذف فایلهای شاخه اصلی diskcache و غیره و نصب x-plore و جستجوی همه فولدرها برای پاک کردن فایلهای باقیمانده و غیره ولی کار نکرد که نکرد. معلوم نیست که چه سری هست که دفعه اول تا وقتی که برنامه باز باشه کار میکنه ولی دفعه بعد بلافاصله قطع میشه. البته اگر هر چهار فایل موجود در شاخه اصلی diskcache را با هم حذف کنم وقتی برنامه (همین ورژن 3.03) را باز می کنم مدت زیادی قفل می کنه و بعد خارج میشه بر عکس وقتایی که در جود این فایلهای یا با حذف یکیشون فورا فایل حذف شده را بازسازی می کنه و خارج میشه.
    راه حلی براش سراغ دارید؟ کسی تونسته این مشکل فورا خارج شدن ورژن 3.03 را حل کنه؟ ربطی هم به وجود یا عدم وجود پوشه cities و محتویاتش نداره. برنامه اصلی را هم، هم توی حافظه اصلی و هم کارت نصب کردم و فرقی نداشت.

3- با این ورش ثبت مسیر در آغاز و پایان که شما گفتید آیا در هنگام مسیر یابی هم بعدا مسیر را با خط آبی و راهنمای صوتی نشون میده؟
    smartcom با قابلیت مسیریابی را روی ویواز امتحان کرده ای؟ smartcom برای ایران هم مثل OVI نقشه های خوب داره؟ منظورم علاوه بر تهران شهرهای دیگه هم هست.

4- منظور من از سرعت سنجی همون برنامه offscreen بود. من که تست می کنم حتی وقتی که با سرعت ثابت حرکت می کنم باز گاهی 5 تا 10 کیلومتر پایین بالا میره.

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

دوستان تمامی برنامه ها و تم های ورژن 5 روی این گوشی نصب میشه دیگه ؟

منظورم گارمین ، او وی آی مپ ، اسمارت مووی ، کور پلیر و اکسپلوره هست !
    صدای توی گوشی در حال مکالمه اش چطوریه ؟ اون مهمه ولی صدای گوشی و هدفونش مهم نیست !
    تا چقدر میتونه افت قیمت کنه ؟
    گوشی فارسی هست و کیبورد کامل فارسی ؟
    چیز خاصی در مورد این گوشی نیست ؟ که کسی نگفته باشه !
    من میخاستم ان نهصد بخرم ولی نشد دیدم بهترین گوشی توی این رنج این هست ! اگه کسی گوشی بهتری جز کمپانی های کپی کار کره ای سراغ داره معرفی کنه !

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

میدونم در خواستم ممکنه زیاد منطقی نباشه اخه خوده من شاهد بودم اقای گل محمدی چندین بار این پست رو به صورت لینک فرستادن
    اما چون اونموقع من اینترنت ایرانسلم فعال بود نیازی بهش نداشتم و توجه نکردم
    اما الان که گوشی فلش شده کلیه تنظیمات از بین رفته دیگه اون کد ایرانسل #5*3*140* جواب نمیده
    پس با عرض شرمندگی اقای گل محمدی لطف می کنی اون پستت رو که شیوه ایجاد access pointجدید بود برای ویواز رو ،لطف کنی؟
    بسیار زیاد ممنون
    +++++++++++++++++++
    ویرایش میشود خودم پیداش کردم
    دکمه حذف نداره اینجا؟؟پستم زائد به نظر میرسه
    Last edited by burberry; 15-08-2010 at 12:53.

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

از این گوشی خوشم اومد(کیبردارش) این جی پی اسش که نقشه داره نقشه کامل ایرانو داره؟؟؟؟؟صفحش خوبه؟؟؟بازی نصب شده بدون کیبردش رو با کیبرد می شه؟؟؟کدوم از همه نظر بهتره؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

واسه منم یه بار اینطوری شد
    من یه بار ورژن قبلی را نصب کردم
    بعد دوباره اینو نصب کردم
    فعلا درست کار میکنه
    دوستان تمامی برنامه ها و تم های ورژن 5 روی این گوشی نصب میشه دیگه ؟

منظورم گارمین ، او وی آی مپ ، اسمارت مووی ، کور پلیر و اکسپلوره هست !
    صدای توی گوشی در حال مکالمه اش چطوریه ؟ اون مهمه ولی صدای گوشی و هدفونش مهم نیست !
    تا چقدر میتونه افت قیمت کنه ؟
    گوشی فارسی هست و کیبورد کامل فارسی ؟
    چیز خاصی در مورد این گوشی نیست ؟ که کسی نگفته باشه !
    من میخاستم ان نهصد بخرم ولی نشد دیدم بهترین گوشی توی این رنج این هست ! اگه کسی گوشی بهتری جز کمپانی های کپی کار کره ای سراغ داره معرفی کنه !
    اره همشون نصب میشند
    البته کورپلیر در ورژن 5 مشکل داره
    بله منوی فارسی هم داره
    اگه هم نداشته باشه بعدا میشه اضافه کرد

میدونم در خواستم ممکنه زیاد منطقی نباشه اخه خوده من شاهد بودم اقای گل محمدی چندین بار این پست رو به صورت لینک فرستادن
    اما چون اونموقع من اینترنت ایرانسلم فعال بود نیازی بهش نداشتم و توجه نکردم
    اما الان که گوشی فلش شده کلیه تنظیمات از بین رفته دیگه اون کد ایرانسل #5*3*140* جواب نمیده
    پس با عرض شرمندگی اقای گل محمدی لطف می کنی اون پستت رو که شیوه ایجاد access pointجدید بود برای ویواز رو ،لطف کنی؟
    بسیار زیاد ممنون
    +++++++++++++++++++
    ویرایش میشود خودم پیداش کردم
    دکمه حذف نداره اینجا؟؟پستم زائد به نظر میرسه
    چرا اینهمه خجالتی؟
    بابا ترس نداره
    راحت باش
    بفرما اینم نقل قول از خودم :‌

خب بچه ها
    اشکال کار را پیدا کردم
    برای کسانی که gps وصل نمیشه
    مطالب زیر را بدقت بخوانید
    وقتی برنامه smortcomgps را نصب میکنید موقع باز کردنش یه صفحه میاد که میخواد یک Access Point باید تعریف کنید
    و چون اول کار هیچی نساخته این فقط ویارلس را میاره
    و وایرلس هم معمولا کنسل میکنیم
    بزرگترین اشکال هم همین جاست
    بعدا بزرو وصل میشه چون نمیتونه موقعیت ماهواره ها را دریافت کنه و کار مشکل میشه
    اما باید چه کاری کرد؟
    من یه بار برنامه gps را پاک کردم
    حتی پوشه های برنامه را هم پاک کردم
    اما بعد از نصبش اون پیغام که باید نحوه وصل شدن به اینترنت را انتخاب کنیم ظاهر نشد
    بنابرین گوشی را تنظیم کارخانه کردم
    قبل از نصب برنامه smortcomgps access point تعریف کردم بدین شرح
    قابل توجه کسانی که میخواهند gprs گوشیو نصب کنند
    وارد منو مسیر زیر شوید :
    Menu\Settings\Connectivity\Destintations
    حالا گزینه اول access point را انتخاب کنید
    Packet Data Available ظاهر میشه
    حالا باید اسمی را انتخاب کنید مثلا Irancell
    بعد 3 گزینه برای انتخاب میاره که گزینه اول Internet را انتخاب میکنید
    بعد پیغامی ظاهر میشه که Access Point ایجاد شد
    حالا از قسمت Destination گزینه دوم Internet را انتخاب کنید
    Access Point مورد نظر (Irancell) باید در این قسمت دیده شود
    در صورتی که که نیاز بود انتخابش کنید (چون یادم رفته خودش انتخاب میشه یا باید خودمون بکنیم)
    حالا دکمه قرمز را بزنید تا وارد صفحه اصلی بشید
    بعد برنامه SmortComGPS را نصب کرده و اجرا کنید
    موقع اجرا Irancell را انتخاب کنید برای اینترنت
    و بعد از تنظیمات برنامه gps داخلی را انتخاب کنید
    ok زده از برنامه خارج شوید
    حالا تو محیط باز برنامه را باز کرده و منتظر شوید به ماهواره وصل بشه
    مهم نیست بار اول چقدر بکشه تا وصل بشه
    مهم اینه که بعد از بار اول براحتی وصل خواهد شد
    امروز در زمانهای مختلف تست کردم و در همه زمانها زیر سقف براحتی وصل شد
    موفق باشید

از این گوشی خوشم اومد(کیبردارش) این جی پی اسش که نقشه داره نقشه کامل ایرانو داره؟؟؟؟؟صفحش خوبه؟؟؟بازی نصب شده بدون کیبردش رو با کیبرد می شه؟؟؟کدوم از همه نظر بهتره؟؟؟؟
    بله داره
    البته منظورت از gps کدوم برنامه بود ؟
    خودش یکی داره که اینترنتی مثل گوگل مپ
    صفحه اش اره خوبه
    در مورد بازیها زیاد نمیدونم
    ولی مطمئنا با کیبورد میشه اجرا کرد

8. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

گلمحمدي جان ميشه ايني كه در مورد xplore ازت واستم رو انجام بدي البته ببخشيدا پستم همون بالاست اولين پست

داره خودمونی میشه majidstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

گلمحمدي جان ميشه ايني كه در مورد xplore ازت واستم رو انجام بدي البته ببخشيدا پستم همون بالاست اولين پست
    سلام
    یادمه قبلا اینو جواب داده بودن مال همه این جوریه
    روی این برنامه ها نمیشه حساب کرد.

11. این کاربر از majidstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arian_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    کسی فرق باتری اصلی با تقلبی رو می دونه؟

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

پرو بگیرم یا عادی شو؟؟؟دوربین خیلی مهم نیس.....در کل کدوم بهتره؟؟؟؟؟الن بدون گارانتی کمترین قیمت چنده؟؟؟داخل پکش چیاست؟؟؟فول پک و عادی داره؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •