تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 428 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقایون
    اموزش دوم انریل اسکریپت هم اماده شد .
    توی رپیدشر اپلود کردم که راحتره من نمی دونم شما چه مشکلی با این رپیدشر دارین که می گین جای دیگه بزار .
    در ضمن اگه از اینم مثل قبلی استقبال نشه دیگه ادامه نمی دم.
    بازم از دوستان می خوام درباره مقالم نظرتاتشون رو بگن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور که گفتم اگه استقبال بشه اموزش های دیگه ای هم تو راهه
    سلام

ممنون خیلی لطف کردید .

اینم لینک کمکی :

کد:
    کد:
    Last edited by iload; 27-08-2010 at 20:36.

2. 2 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام سیلسین جان مقاله هات خوبه فقط یه مثال ساده عملی هم توش بزاری انجام بدیم و اتفاق رخ داده رو ببنیم خیلی بهتر و موثر تره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

صبر داشته باش برای این کار هم برنامه دارم اگه همونطور که گفتم استقبال بشه از اموزش سوم به بعد میره توی فاز عملی
    Last edited by silsin; 28-08-2010 at 11:20.

5. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sadegh 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض پیشنهاد

سلام بچه ها خیلی آموزش ها خوب هست ولی خداییش کم هست. ولی سعی کنید به فکر اونایی که dialup دارن هم باشید سعی کنید این ویدو های انگلیسی رو کم کنید چون من واقا انگلیسیم افتزاح هست. سعی کنید بیشر pdf فارسی بزارید. من بعد از چند وقتی که با این برنامه کار کردم نمی تونم متریال درست کنم یه دو سه تایی آموزش بود که از سایت MegaShare بود که نتونستم دانلود کنم.
    وا قعا معذرت می خوام من الان کل این صفحه هایی که نوشتید و خواهید نوشت رو ذخیره می کنم. فقط سعی کنید از سایت های بهتر مثل rapidshare, 4shared استفاده کنید چون برای دانلود بهتر هستش

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من با آنریل تازه کارم
    وقتی یه آبجکت که از مکس با فرمت ase خروجی گرفتم وارد میکنم و به ویو پورت add میکنم هیچی تو صحنه نمایش نمیده
    میشه راهنمایی کنید که باید چکار کنم

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من با آنریل تازه کارم
    وقتی یه آبجکت که از مکس با فرمت ase خروجی گرفتم وارد میکنم و به ویو پورت add میکنم هیچی تو صحنه نمایش نمیده
    میشه راهنمایی کنید که باید چکار کنم
    سلام دوست عزیز، به UDK خوش اومدی

قاعدتا شما یه جای کار رو اشتباه می ری و از اونجا که نمی دنم از چه طریقی عمل می کنی، نمی تونم دقیقا بگم راه حل چیه. کاری که شما می تونی بکنی اینه که دقیقا مرحله به مرحله و کلیک به کلیک، روند اکسپورت مدل ، ایمپورت داخل UDK و بعد اضافه کردن مدل به مپ رو توضیح بدی.

به عنوان یه راه حل ساده تر می تونی این مقاله رو بخونی براش:

کد:
    راستی با گذاشتن مدل های خود UDK داخل مپ هم مشکل داری؟

فعلا.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

]
    سلام بچه ها خیلی آموزش ها خوب هست ولی خداییش کم هست. ولی سعی کنید به فکر اونایی که dialup دارن هم باشید سعی کنید این ویدو های انگلیسی رو کم کنید چون من واقا انگلیسیم افتزاح هست. سعی کنید بیشر pdf فارسی بزارید. من بعد از چند وقتی که با این برنامه کار کردم نمی تونم متریال درست کنم یه دو سه تایی آموزش بود که از سایت MegaShare بود که نتونستم دانلود کنم.
    وا قعا معذرت می خوام من الان کل این صفحه هایی که نوشتید و خواهید نوشت رو ذخیره می کنم. فقط سعی کنید از سایت های بهتر مثل rapidshare, 4shared استفاده کنید چون برای دانلود بهتر هستش
    سلام

دوست عزیز بذار دوستانه یه توصیه ای بهت بکنم، قبل اینکه بیشتر وارد UDK بشی، یه وقتی بذار و انگلیسیت رو تقویت کن، حتی اگه یکی دو ماه زمان ببره.

مسئله یه ویدئو و دو ویدئو، و یه آموزش و دو آموزش نیست، شما داری به صنعتی پا میذاری که کاملا آمریکایی هست و بیش از 90 در صد منابع انگلیسی هستن، به فرض هم که یه نفر بیاد از همه ی این ویدئوها PDF فارسی تهیه کنه (که همچین چیزی اتفاق نمی افته)، 3 ماه دیگه که کارت تخصصی شد می خوای چه کنی؟ در ضمن تمامی ابزار ها از جمله خود UDK انگلیسی هستن.

مثلا شما با فقط 2 ساعت این ویدئوها و کمی تمرین می تونی متریال های تا سطح متوسط بسازی. برای شروع هم با سری رسمی کار کن، مخصوصا که زیر نویس هم داره و مسلما فهمش برات راحت تره.

رو حرفام فک کن. تا بعد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اقایون
    کسی جایی رو می شناسه که ویدئو های EAT3D:CASCADE رو داشته باشن .
    توی یو دی کی برای سایه های اجسام سایه ها با لبه و دندانه دار تشکیل می شن .کسی می دونه چه جوری باید برطرفش کرد.
    در ضمن یه سوال خارج از بحث کسی برنامه ای داری که حجم فایل ها رو خیلی کم کنه . مثلا 10 گیگ بشه 10 مگ

داره خودمونی میشه ali_2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

اقایون
    توی یو دی کی برای سایه های اجسام سایه ها با لبه و دندانه دار تشکیل می شن .کسی می دونه چه جوری باید برطرفش کرد.
    در ضمن یه سوال خارج از بحث کسی برنامه ای داری که حجم فایل ها رو خیلی کم کنه . مثلا 10 گیگ بشه 10 مگ
    من اولی رو میدونم :
    کد:

12. این کاربر از ali_2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقایون
    سلام

کدوم سایه ها؟ سایه ای که روی BSP می افته، یا اونی که روی استاتیک مش ها میافته؟

برنامه ها فرق زیادی نمی کنن، همه از یه سری الگوریتم ریاضی استفاده می کنن. متوسط فشرده سازی هم 50% هست، حالا تو یه فایل 99% تو یه فایل 2%، ولی در کل همون 50 رو روش حساب کن. دنبال برنامه ای که همچین حجمی رو برات در بیاره هم نباش.

در ضمن در کل فرمت های باینری و مدیا چندان تو فشرده سازی فرقی نمی کنن، مثلا یه فیلم AVI یا یه عکس PNG رو 100 بار هم فشرده کنی، حجمش کم نمیشه، که هیچ،گاها زیاد هم میشه. چون اونا قبلا فشرده شدن.

در هر صورت من WinRar رو توصیه می کنم، خرابی فایل هاش از همه کمتره. در ضمن اگه حجم برات مهمه، موقع فشرده سازی متد فشرده سازی رو به جای Normal روی Best تنظیم کن. خودش هم می تونه فایل رو بشکنه برات.

فعلا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •