سلام
ممنون خیلی لطف کردید .
اینم لینک کمکی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون خیلی لطف کردید .
اینم لینک کمکی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iload; 27-08-2010 at 20:36.
سلام سیلسین جان مقاله هات خوبه فقط یه مثال ساده عملی هم توش بزاری انجام بدیم و اتفاق رخ داده رو ببنیم خیلی بهتر و موثر تره
صبر داشته باش برای این کار هم برنامه دارماگه همونطور که گفتم استقبال بشه از اموزش سوم به بعد میره توی فاز عملی
![]()
Last edited by silsin; 28-08-2010 at 11:20.
سلام بچه ها خیلی آموزش ها خوب هست ولی خداییش کم هست. ولی سعی کنید به فکر اونایی که dialup دارن هم باشید سعی کنید این ویدو های انگلیسی رو کم کنید چون من واقا انگلیسیم افتزاح هست. سعی کنید بیشر pdf فارسی بزارید. من بعد از چند وقتی که با این برنامه کار کردم نمی تونم متریال درست کنم یه دو سه تایی آموزش بود که از سایت MegaShare بود که نتونستم دانلود کنم.
وا قعا معذرت می خوام من الان کل این صفحه هایی که نوشتید و خواهید نوشت رو ذخیره می کنم. فقط سعی کنید از سایت های بهتر مثل rapidshare, 4shared استفاده کنید چون برای دانلود بهتر هستش![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
من با آنریل تازه کارم
وقتی یه آبجکت که از مکس با فرمت ase خروجی گرفتم وارد میکنم و به ویو پورت add میکنم هیچی تو صحنه نمایش نمیده
میشه راهنمایی کنید که باید چکار کنم
سلام دوست عزیز، به UDK خوش اومدی
قاعدتا شما یه جای کار رو اشتباه می ری و از اونجا که نمی دنم از چه طریقی عمل می کنی، نمی تونم دقیقا بگم راه حل چیه. کاری که شما می تونی بکنی اینه که دقیقا مرحله به مرحله و کلیک به کلیک، روند اکسپورت مدل ، ایمپورت داخل UDK و بعد اضافه کردن مدل به مپ رو توضیح بدی.
به عنوان یه راه حل ساده تر می تونی این مقاله رو بخونی براش:
راستی با گذاشتن مدل های خود UDK داخل مپ هم مشکل داری؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا.![]()
]سلام
دوست عزیز بذار دوستانه یه توصیه ای بهت بکنم، قبل اینکه بیشتر وارد UDK بشی، یه وقتی بذار و انگلیسیت رو تقویت کن، حتی اگه یکی دو ماه زمان ببره.
مسئله یه ویدئو و دو ویدئو، و یه آموزش و دو آموزش نیست، شما داری به صنعتی پا میذاری که کاملا آمریکایی هست و بیش از 90 در صد منابع انگلیسی هستن، به فرض هم که یه نفر بیاد از همه ی این ویدئوها PDF فارسی تهیه کنه (که همچین چیزی اتفاق نمی افته)، 3 ماه دیگه که کارت تخصصی شد می خوای چه کنی؟ در ضمن تمامی ابزار ها از جمله خود UDK انگلیسی هستن.
مثلا شما با فقط 2 ساعت این ویدئوها و کمی تمرین می تونی متریال های تا سطح متوسط بسازی. برای شروع هم با سری رسمی کار کن، مخصوصا که زیر نویس هم داره و مسلما فهمش برات راحت تره.
رو حرفام فک کن. تا بعد.![]()
اقایون
کسی جایی رو می شناسه که ویدئو های EAT3D:CASCADE رو داشته باشن .
توی یو دی کی برای سایه های اجسام سایه ها با لبه و دندانه دار تشکیل می شن .کسی می دونه چه جوری باید برطرفش کرد.
در ضمن یه سوال خارج از بحث کسی برنامه ای داری که حجم فایل ها رو خیلی کم کنه . مثلا 10 گیگ بشه 10 مگ
من اولی رو میدونم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کدوم سایه ها؟ سایه ای که روی BSP می افته، یا اونی که روی استاتیک مش ها میافته؟
برنامه ها فرق زیادی نمی کنن، همه از یه سری الگوریتم ریاضی استفاده می کنن. متوسط فشرده سازی هم 50% هست، حالا تو یه فایل 99% تو یه فایل 2%، ولی در کل همون 50 رو روش حساب کن. دنبال برنامه ای که همچین حجمی رو برات در بیاره هم نباش.
در ضمن در کل فرمت های باینری و مدیا چندان تو فشرده سازی فرقی نمی کنن، مثلا یه فیلم AVI یا یه عکس PNG رو 100 بار هم فشرده کنی، حجمش کم نمیشه، که هیچ،گاها زیاد هم میشه. چون اونا قبلا فشرده شدن.
در هر صورت من WinRar رو توصیه می کنم، خرابی فایل هاش از همه کمتره. در ضمن اگه حجم برات مهمه، موقع فشرده سازی متد فشرده سازی رو به جای Normal روی Best تنظیم کن. خودش هم می تونه فایل رو بشکنه برات.
فعلا.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)