تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 472 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یعنی مشکل موتور EF7 پایه گازسوز هنوز حل نشده ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

هنوز حل نشده دوست عزیز
    مشکل هنوز پابرجاست
    طبق آخرین اخباری که از نمایندگی معتبر ایران خودرو دارم شرکت هنوز نتونسته این مشکلات رو برطرف کنه

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکلی وجود نداره. مشکل کیفیت پایین قطعات چینی هستش. اگه مشکل کیفیت تو اجناس چینی حل بشه این مشکل و هزار و یک مشکل دیگه تو صنعت خودرو سازی و هزار و یک صنعت دیگه تو مملکت حل می شه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مشکلی وجود نداره. مشکل کیفیت پایین قطعات چینی هستش. اگه مشکل کیفیت تو اجناس چینی حل بشه این مشکل و هزار و یک مشکل دیگه تو صنعت خودرو سازی و هزار و یک صنعت دیگه تو مملکت حل می شه...
    ببخشید دوست من. اگه مشکلی نیست پس جریان اون سمند های ef7 که گوشه نمایندگی منتظر تعمیر هستن چیه؟ مشکله دیگه برادر من

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ببخشید دوست من. اگه مشکلی نیست پس جریان اون سمند های ef7 که گوشه نمایندگی منتظر تعمیر هستن چیه؟ مشکله دیگه برادر من
    من دو تا سورن elx با موتور xu7 سراغ دارم که هر دو هم توی یه نمایندگی هستند
    هر دو موتوراشون پیدا شده ,یکی مشکل سرسیلندر داشت یکی هم صدای وحشتناک موتور در حالت درجا
    الان وضعیت خودرو سازی در مورد همه ی ماشینا افتضاحه ولی اینم قبول دارم که ef7 به خاطر طراحی ظریفی که داره به علت کیفیت پایین قطعات به نسبت بقیه بیشتر خرابی پیدا کرده
    ولی در کل همشون یه آشغالن

سبز باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نگرفتی چی گفتم....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه سری شایعات شنیدم که نمیدونم راستن یا نه. میگن سرسیلندر های EF-7 که مشکل پیدا میکنن هندی هستن. مثل این که برای ارزون در اومدن رفتن از هند یه تعداد زیادی سرسیلندر خریدن که بعدا متوجه شدن ایرادی داشته و مجبور شدن همشونو یه دور تراش بدن. برای همینه که یه سری خوب در میاد و یه سری بد. اگه شانس نداشته باشین سر سیلندر هندی بهتون میفته که همون طور که میدونید دووم زیادی نداره. البته بازم میگم این رو فقط شنیدم. ممکنه درست نباشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جواب بعضی سوالات شما:
    4- نه خیر نمی شه اصولا که کروز و هرچیز دیگه ای که به دنده و گیربکس ربط داشته باشه روی موتور EF7 نصب نمی شه. من که از آپشن ایران خودرو (مرکزی) پرسیدم گفت برای سیستم مالتی پلکس فقط می تونن پشت سری ال سی دی دار نصب کنن. بقیه چیزا رو نصب نمی کنن.
    5- نه باید ببرین نمایندگی های آپشن آپشن کنید. یکی تو یادگاره یکی هم تو جاده قدیم کرج یکی هم پل مدیریت
    6- نه خیر تولید نمی شه. اصولا روی EF7 گیربکس اتومات نصب نمی شه.
    7- کامپیوتر رو برداشتن کلا از سمندها. اصولا به هیچ دردی هم نمی خورد. الان سیستم کاملش همون مالتی پلکس هستش که می گی!

من ef7پایه گازسوز مدل تیر 90دارم الان 8ماهه که کروز نصب کردم بدون هیچ مشکلی قیمت هم 375هزارتومن بود ازاونایی که رو پارس سفارشی میذارن اولش هم نمایندگی ها گفتن نمیشه ولی بردم بیرون مثه آب خوردن پولوگرفتن نصب کردن 2ساعت هم کارداشت.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان بیام به هم روحیه بدیم کسایی که ماشینه شون ایراد پیدا نکرده اعلام کنن تاآماردقیق دست مردم بیاد واقعا بجز یه سری ایرادات جزیی که هرماشینی ممکنه داشته باشه من باهاش مشکلی ندارم

10. 2 کاربر از مرتضی2626 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من ef7پایه گازسوز مدل تیر 90دارم الان 8ماهه که کروز نصب کردم بدون هیچ مشکلی قیمت هم 375هزارتومن بود ازاونایی که رو پارس سفارشی میذارن اولش هم نمایندگی ها گفتن نمیشه ولی بردم بیرون مثه آب خوردن پولوگرفتن نصب کردن 2ساعت هم کارداشت.....
    در هر حال می گن نمیشه. دو مشکل وجود داره یکی سیستم مالتی پلکسر هست کهمانع از نصب کروز می شه و یکی هم گیربکس EF7 که همخانی با سیستم کروز نداره. خود ایران خودرو قبلا روی ماشینهای مونپتور ملی نصب می کرد ولی من خودم کلی سمند دیدم که دنده ها به خاطر نصب کروز و یا کوییک شیفتر از جا در میومدن برای همین آپشن ایران خودرو دیگه کروز نصب نمی کنه. کروز گیربکس EF7 باید طراحی بشه و تا حالا هم طراحی نشده. نمیدونم طرف یه چیزایی می گفت من نفهمیدم می گفت ماهک تو بیشتر موارد در میاد و کلی دردسر داره و .... در ضمن اگه نصب کنی ماشین از گارانتی خارج می شه دوست من. و بعد اون هم اگه گیربکست مشکل پیدا کنه هیچ کدوم از نمایندگی های مجاز تعمیرش نمی کنن (خودم افرادی رو دیدم که این مشکل رو داشتن) مگه اینکه به نمایندگی بگی تجهیزات کروزو در بیاره بندازه دور و اون هم به هزینه خودت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •