دوستان یعنی مشکل موتور EF7 پایه گازسوز هنوز حل نشده ؟
دوستان یعنی مشکل موتور EF7 پایه گازسوز هنوز حل نشده ؟
هنوز حل نشده دوست عزیز
مشکل هنوز پابرجاست
طبق آخرین اخباری که از نمایندگی معتبر ایران خودرو دارم شرکت هنوز نتونسته این مشکلات رو برطرف کنه
مشکلی وجود نداره. مشکل کیفیت پایین قطعات چینی هستش. اگه مشکل کیفیت تو اجناس چینی حل بشه این مشکل و هزار و یک مشکل دیگه تو صنعت خودرو سازی و هزار و یک صنعت دیگه تو مملکت حل می شه...
ببخشید دوست من. اگه مشکلی نیست پس جریان اون سمند های ef7 که گوشه نمایندگی منتظر تعمیر هستن چیه؟ مشکله دیگه برادر من
من دو تا سورن elx با موتور xu7 سراغ دارم که هر دو هم توی یه نمایندگی هستند
هر دو موتوراشون پیدا شده ,یکی مشکل سرسیلندر داشت یکی هم صدای وحشتناک موتور در حالت درجا
الان وضعیت خودرو سازی در مورد همه ی ماشینا افتضاحه ولی اینم قبول دارم که ef7 به خاطر طراحی ظریفی که داره به علت کیفیت پایین قطعات به نسبت بقیه بیشتر خرابی پیدا کرده
ولی در کل همشون یه آشغالن
سبز باشید
نگرفتی چی گفتم....
من یه سری شایعات شنیدم که نمیدونم راستن یا نه. میگن سرسیلندر های EF-7 که مشکل پیدا میکنن هندی هستن. مثل این که برای ارزون در اومدن رفتن از هند یه تعداد زیادی سرسیلندر خریدن که بعدا متوجه شدن ایرادی داشته و مجبور شدن همشونو یه دور تراش بدن. برای همینه که یه سری خوب در میاد و یه سری بد. اگه شانس نداشته باشین سر سیلندر هندی بهتون میفته که همون طور که میدونید دووم زیادی نداره. البته بازم میگم این رو فقط شنیدم. ممکنه درست نباشه.
من ef7پایه گازسوز مدل تیر 90دارم الان 8ماهه که کروز نصب کردم بدون هیچ مشکلی قیمت هم 375هزارتومن بود ازاونایی که رو پارس سفارشی میذارن اولش هم نمایندگی ها گفتن نمیشه ولی بردم بیرون مثه آب خوردن پولوگرفتن نصب کردن 2ساعت هم کارداشت.....
دوستان بیام به هم روحیه بدیم کسایی که ماشینه شون ایراد پیدا نکرده اعلام کنن تاآماردقیق دست مردم بیاد واقعا بجز یه سری ایرادات جزیی که هرماشینی ممکنه داشته باشه من باهاش مشکلی ندارم
در هر حال می گن نمیشه. دو مشکل وجود داره یکی سیستم مالتی پلکسر هست کهمانع از نصب کروز می شه و یکی هم گیربکس EF7 که همخانی با سیستم کروز نداره. خود ایران خودرو قبلا روی ماشینهای مونپتور ملی نصب می کرد ولی من خودم کلی سمند دیدم که دنده ها به خاطر نصب کروز و یا کوییک شیفتر از جا در میومدن برای همین آپشن ایران خودرو دیگه کروز نصب نمی کنه. کروز گیربکس EF7 باید طراحی بشه و تا حالا هم طراحی نشده. نمیدونم طرف یه چیزایی می گفت من نفهمیدم می گفت ماهک تو بیشتر موارد در میاد و کلی دردسر داره و .... در ضمن اگه نصب کنی ماشین از گارانتی خارج می شه دوست من. و بعد اون هم اگه گیربکست مشکل پیدا کنه هیچ کدوم از نمایندگی های مجاز تعمیرش نمی کنن (خودم افرادی رو دیدم که این مشکل رو داشتن) مگه اینکه به نمایندگی بگی تجهیزات کروزو در بیاره بندازه دور و اون هم به هزینه خودت.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)