تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 180 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

در آغاز فعالیت vahid5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بابا سيو مرحله ي5 رو بزاريد اينجا

منو كشتيد چرا جوابمو نميديد

در آغاز فعالیت vahid5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام من وقتي مرحله ي 2 رو گذروندم وقتي كه ميخواد وارد مرحله ي 3 بشه بعد از فيلم لودينگ نمياد تصوير سياه ميشه
    اين براي چيه؟ گرافيكم جي فورس 8500 رمم 2گيگ

لطفا جوابمو بديد اگه تونستين سيو مرحله ي 4 رو برام بزارين تا بازي كنم
    باتشكر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان....

م یخواستم بپرسم...کرایسیس 2 xbox livesh برای همیشه رایگانه؟؟ یا الان من که بازی کردم چند روز رایگانه و تموم میشه؟

و خریدنیه آنلاینش؟؟

مرسی از نظرتون

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان....

م یخواستم بپرسم...کرایسیس 2 xbox livesh برای همیشه رایگانه؟؟ یا الان من که بازی کردم چند روز رایگانه و تموم میشه؟

و خریدنیه آنلاینش؟؟

مرسی از نظرتون
    نه تموم شدنی نیست و دائمی میتونید آنلاینشو بازی کنید چون مثله بعضی بازیها آنلاین کد ندارد !
    در ضمن شما آنلاینش رو بازی کردید راحت میشد بازی کرد ؟ تاخیر یا لگ داشت ؟ تیر میزدید همون موقع میخورد به طرف ؟

5. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتفاقا همین pc بدترین خسارت رو به شرکت crytek وارد کرده چون توی شماره یک crysis بازی لیک شد و ضرر بسیاری رو به کمپانی وارد کرد این هم از crysis 2 که این هم لیک شد برای pc !
    این رو هم بگم که اگر شماره بعدی crysis برای pc ساخته نشد خیلی تعجب نکنید چون نه تنها crytek بلکه خیلی از شرکتها از ما pc بازها و هکرها لطمه دیدن نمونش همین rock star که بازیهاش رو دیگه برای pc تولید نمیکنه !
    این ما بین کنسول حق pc رو نخورده بلکه pc هست که به حق خودش راضی نبوده و همیشه یا -- توی کارش بوده یا crack و یا ترینر !
    وقتی ما pc بازها توی آنلاین crysis 2 ترینر میزنیم دیگه جای هیچ حرفی نمیمونه !
    برادر من شما همه جای دنیا رو با ایران اشتباه گرفتی ؟
    همین شرکت ها اگر تو ایران نماینده رسمی داشته باشن مطمعن باش هر کسی عشق بازی داشته باشه اصلشو رو میخره .

در ضمن بازی های کنسول هم کرک میشه در حد حد تیم ملی اصلا کرک شدن ربطی به کنسول و PC نداره .

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برادر من شما همه جای دنیا رو با ایران اشتباه گرفتی ؟
    همین شرکت ها اگر تو ایران نماینده رسمی داشته باشن مطمعن باش هر کسی عشق بازی داشته باشه اصلشو رو میخره .

در ضمن بازی های کنسول هم کرک میشه در حد حد تیم ملی اصلا کرک شدن ربطی به کنسول و PC نداره .
    توی تمام دنیا هم افراد معمولا کم خرجترین راه رو انتخاب میکنند این امر تنها منحصر به ایران نیست مثلا شما برید سرورهای crack شده mw2 ببینید چند تا سرور هست و چند نفر بازی میکنند و بعدش برید سرورهای اصلی بازی ببینید چند نفر بازی میکنند خواهید دید در سرورهای crack شده نفرات بسیار بیشتری بازی میکنند سرورهای آلمان آمریکا ایتالیا و هر جایی رو که ببینید معمولا کرک شده ها بیشتر هست !
    اصلا برید تاپیکهای کشورهای دیگه ببینید هر بازی میاد چند نفر دنبال کرک اون میگردن و پیگیرش هستند !
    هیچ کس نمیتونه منکر این بشه که pc دست آدمها رو بیشتر برای استفاده غیر قانونی از بازیها باز میزاره مثلا همین crysis 2 در بخش آنلاین شما میتونید راحت یک ترینر بگیرید که هر کاری دلتون میخواد بکنید اما در کنسولها این قضیه بسیار کم هست یا بهتره بگم نیست !
    همانطور که بازیها در pc ساخته میشوند امکان دخل و تصرف کردن در آنها هم در pc خیلی راحت تر هست !
    بازیهای کنسول کرک نمیشوند دوست عزیز بلکه کنسول رو ه.ک میکنند و این ه.ک هم مشکلات بسیاری دارد از قبیل اینکه آپدیت فلان باید نباشه ، فلان کار رو نباید کرد ، مبادا به شبکه کانکت شد چون آپدیت میشه و ه.ک از کار میفته و ....... !!!
    Last edited by jimrako; 09-05-2011 at 18:26.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام دوستان....

و خریدنیه آنلاینش؟؟

مرسی از نظرتون
    تا آخر عمرتم بازی کنی رایگانه دوست عزیز خیالت تخت .

9. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اون پچی که قرار بود بیاد تا بازی روی دایرکت ایکس 11 کار کنه چی شد ؟ نیومده هنوز ؟
    پچ 1.4 چه تغییراتی ایجاد میکنه ؟!
    یکی جواب منو بده لطفا

داره خودمونی میشه MOHAMMAD MM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام

دوستان تو اون جایی که از زیر یه واحد متروکه داریم عبور میکنیم بعدش یه هیولای بزرگ چهارپا میپره باید بکشیمش. (اولین جایی که بزرگترین هیولای بازی ظاهر میبشه)

بعدش باید هیولا رو بکشیم . بعد از اینکه هیولا مرد فرمانده دیوار رو میترکونه و با دو تا ماشین میاد جلو و با یکی از سربازاش از یکی از ماشین ها پیاده میشن.

در اونجا من نمیدونم باید چی کار کنم چون فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.

اونجا دوستم گفت وقتی که جلوی فرماندمون میریم باهامون حرف میزنه و سوار ماشین میشیم و رگبار ماشین به من سپرده میشه اما من وقتی میرم جلوی فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.

مشکل از چیزیه؟

باید کاری رو انجام میدادم؟

ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اتفاقا همین pc بدترین خسارت رو به شرکت crytek وارد کرده چون توی شماره یک crysis بازی لیک شد و ضرر بسیاری رو به کمپانی وارد کرد این هم از crysis 2 که این هم لیک شد برای pc !
    این رو هم بگم که اگر شماره بعدی crysis برای pc ساخته نشد خیلی تعجب نکنید چون نه تنها crytek بلکه خیلی از شرکتها از ما pc بازها و هکرها لطمه دیدن نمونش همین rock star که بازیهاش رو دیگه برای pc تولید نمیکنه !
    این ما بین کنسول حق pc رو نخورده بلکه pc هست که به حق خودش راضی نبوده و همیشه یا -- توی کارش بوده یا crack و یا ترینر !
    وقتی ما pc بازها توی آنلاین crysis 2 ترینر میزنیم دیگه جای هیچ حرفی نمیمونه !

یکی میشه واسم توضیح بده دلیل این چیه که میگن کنسول از pc بهتره و اینکه شرکتا بازیاشونو در آینده بیشتر برای کنسول میسازن و pc رو ساپورت نمیکنن ؟ چون دیدم بحث سر همینه گفتم اینجا بپرسم.
    یکی جواب بده لطفا مثلا کرایسیس 2 برای پی سی یا کنسول چه فرقی داره با هم ؟
    کسی نمیگه pc بهتره. فقط اینکه pc قدرت سخت افزاری بیشتری می تونه از کنسول داشته باشه - حالا بحث قیمتش جدا -
    ولی اتفاقا برعکس . به دلیل اینکه سخت افزار کنسول همیشه ثابته و مشکلات اپگرید رو نداره و از این لحاظ (مالی) برای خیلی از گیمر های جهان بهتره به نظرم اینده در اختیار کنسول هاست. اگه کنترل کنسول ها در نسل های بعدی بهتر بشه (در حد pc) به نظرم pc رفته رفته فراموش میشه. هر دستگاهی به سمت وظیفه تخصیصش میره. بازی برای کنسول و مدیریت کشوری با pc
    در ضمن بحث -- و این ها هم نیست. چون بازی های کنسول ها هم لیک و -- میشن. الان میشه به راحتی بازی های کنسول ها رو مثل بازی pc از اینترنت تهیه کرد
    تنها بحث اینه که وقتی مایکروسافت یا سونی یه دستگاه تخصصیی فقط برای بازی کردن میسازن خب طبیعیه که ازش ساپورت هم بکنن.
    نمونش هم بازی های rockstar که داستان رلیز نشدن بازی هاش روی pc از وقتی شروع شد که مدیر بخش گیم مایکروسافت لوگو gta IV رو روی بازوش تتو کرد

13. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •