سلام.
خداروشکر .اینترنت من دیشب کلا قطع بود تا 7.30صبح![]()
سلام.
خداروشکر .اینترنت من دیشب کلا قطع بود تا 7.30صبح![]()
سلام.
اینترنت من هم به کل قطع بود. الکی کامپیوترو تا صبح روشن گذاشتم به امید اینکه وصل شه
گفتم: خدایا تنها ترینم گفت: پس من؟
گفتم: خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من؟
گفتم: خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟
Last edited by NeORiN; 17-12-2011 at 20:14.
حالا این روش رو کدوم کانکشن جواب میده. بریج یا PPPoE ؟
اگه میشه فایلو بذار.
واسه pppoe دیگه وگرنه بریج که مشکلی نداره... من چون از ترفند دانلود رایگان پارس (تا ساعت 7) استفاده میکنم تهش باید مودم رو ریست کنم که با pppoe مثل بریج نمیشه کار کرد
دستور کارش سادست من چون مدل مودمم دی لینک هست پنل ش از 192.168.1.1 باز میشه و ادرس ریست مودمم این هست:
پسورد هم نمیخواد ریست میکنه همینطوریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این کد رو هم که میزنید تو نوت پد و با پسوند .bat سیوش میکنید
حالا شما باید ببینی مودمت از چه ادرسی ریست میشه با یه سرچکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این میشه یه فایل اجرایی که من گذاشتم 6:59:30 دانلود متوقف شه و این فایل اجرا شه (ساعتم تقریبا با پارس هماهنگه) و همون 6:59:30 تو پنل انلاینم هم ثبت میشه
برای خاموش کردن پی سی هم که برنامه زیاد هست و دیگه با idm سیستم رو خاموش نمی کنم
ایشالا درست توضیح داده باشم
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
راستی مخابرات چرا ترکیده؟ پارس یکی دو روز پیش مشکل داشت ولی نه در این حد!
ممنون از توضیحاتتون. بله با این آدرس مودم من هم ریبوت می شه.
روش کارسازی بود
پس فقط باید این فایل با یه برنامه (مثلا با Auto Power-on & Shut-down) به صورت اتوماتیک اجرا شه تا مودم ریست شه.
---------------------
از چه نظر ؟! راستش این قطعی ها از جای دیگه آب میخوره !
من از PC Auto Shutdown استفاده میکنم
گذاشتم 7:01 سیستم رو خاموش کنه
حالا مگه شما همه مخابراتی نیستید؟؟ ریست واسه چیتونه دیگه؟
اون اب هم معلومه از کجاس منتها دزش بالا بوده واسه شما انگار که کلا قطعش کردن...![]()
مرسی.
من ریستو واسه کار دیگه میخواستم
آره دقیقا. جدیدا دزشو یه روز در میون میبرن بالا![]()
Last edited by NeORiN; 17-12-2011 at 23:17.
برای منم اینطوری حساب کردم الان رفتم ترافیک مازاد...
به زمین گرم بشینه این مخابرات
سلام
آقا من ديروز دانلود شبانه داشتم واسم روزانه حساب كردن
واسه شمام اينطوريه؟
256مخابراتزنگ زدم پشتيباني گفت " احتمالا درست ميشه فردا رييس مون مياد بهش ميگم من نمي تونم كاري كنم"برای منم اینطوری حساب کردم الان رفتم ترافیک مازاد...
به زمین گرم بشینه این مخابرات
رئیسشون؟!مگه گیم نته که یارو بیاد درستش کنه خب سیستمشون مگه مشکل داره؟ همیشه اینطوریه یا باز دارن دستاورد میدن بیرون سیستم هاشون قاطی کرده...؟! :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)