دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتید خیلی متشکرم
ولی همونطور که گفتم اون دو نرم افزار دیگه در درجه دومند و فلوئنت با یک گرافیک آنبورد هم کارش راهمیفته
ومنظور من شبیه سازی محاسباتی است نه گرافیکی
با این حال ممنون
دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتید خیلی متشکرم
ولی همونطور که گفتم اون دو نرم افزار دیگه در درجه دومند و فلوئنت با یک گرافیک آنبورد هم کارش راهمیفته
ومنظور من شبیه سازی محاسباتی است نه گرافیکی
با این حال ممنون
Last edited by kizershoze; 10-06-2010 at 07:53.
سلام دوستان لطفا توجه کنید
بالاخره یکی اومود که بحث این گرافیک quadro رو وسط بکشه.
آقا من به شدت تو این چنت مدل گیر کردم.خیلی هم تو جاهای دیگه و هم اینجا پست زدم ولی جواب نگرفتم.حالا امیدوارم این دفعه دیگه جواب بگیرم.
بین Lenovo w510 F115 asus n61jq a موندم.
حالا سوال من اینه که این مدل لنوو رو اگه بخوام باید از دبی بام یارن.
قطعاتش هم cpu i7 720/Ram 4G 1066/VGA Nvidia Quadro 880-1gig/Hdd 320-7200/مانیتور غیر براق
مشخصات مدل f115 و N61jq هم که همه دارن.
1-کار من 3d هست و دانشجوی معماریم.autocad/3dmax و البته کمی بازی(مخصوصا pes) از برنامه های ضوری من هست.با توجه به اینکه گرافیک های معمولی مثل 5730 و 330m از سری Gamingهستند(لطفا کسی در این خصوص بحث نکنه چون من 100 در صد مطمئن هستم) و تو رندر(فقط رندر) هیچ نقشی ندارن ولی توکار با مکس تو حرکت کردن تو view port نقش دارن من گرافیک qoudro(که تو رندر تاثیر داره) رو انتخاب کردم.فقط موضوع سره ram 1066 لنوو هست که نمیدونم چقدر میتونه تو سرعت سیستم تاثیر بزره(نسبت به 1333).
2-من مانیتور برام خیلی مهمه(اول از همه کیفیت رنگ و زاویه دید و بعد هم رزولوشن ).یکی از دوستام سرسcwگرفته بود که 14 اینچ بود ولی بخاطر رزولوشن 1900*600 که خیلی بالاس منوهای 3dmax نوشته هاش شدیدا ریز بود که مجبور شدیم موقع کار با مکس رزولیشن کمکنیم.من من اصلا نمیخوام همچین مشکلی داشته باشم.نوشته هم میخوام خوندنش سخت نباشه(مخصوصا در مورد asus وF115 توضیح بدید که کدوم بهتره)
3-در مورد دوام بدنه و قرص و محکمی در کل کدوم مدل رو پیشنهاد میدید.(مخصوصا asus که من در این مورد هیچی ازش نمیدونم.خیلی با سونی و لنوو فرق داره؟)
4-این سری لنوو مانیتورش مات هست.سونی هم تو بعضی مدل هاش مات زده خواستم بدونم که از سری F مات توایران وجود داره یا نه یا اگه نه برچسبی چیزی هست که این کارو انجام بده؟تو کیفیت تاثیر چندانی داره؟
5-این هم لینک بررسی هر سه لپتاپ(قیافه زیاد برام مهم نیس.کیفیت مهمه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک n61Jq گیر نیاوردم ولی سرس n61jq با core i5 هست که فکر کنم فقط تو cpu و Vga با اونی که تو ایران هست فرق داره-لینک لنوو هم cpu i7820 هست ولی بقیه چیزاش با اونی من میخوام وردارم یکیه.به کیفیت مانیتور توجه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر (شبیه مقاله شد!) ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید.شرمنده که طولانی شد.
![]()
Last edited by sajjjjy; 10-06-2010 at 17:51.
کاملا تایید میشه .
توضیح بسیار کاملی بود .
اما تو یه مورد که خودم هم قبلا هم عقیده بودم مخالفم .
من هم میگفتم که ایران رهجو نمایندگی سونی هست و واقعا هم هست .
اما دقیت کرده باشید هر جا تبلیغی از ایران رهجو باشه مثلا روزنامه خبر ورزشی نوشته که " ایران رهجو نماینده محصولات کامپیوتری سونی ( سی دی رام ، دی وی دی رام ، MP3 و ... ) ولی هیچ اسمی از نوت بوک برده نشده پس عملا هیچ فرقی با بقیه نمایندگی ها نداره .
به نظرم ایران رهجو با امرتات و یا الماس هیچ فرقی با هم ندارن چون در هر صورت اگر که نوت بوک خدای نکرده خراب بشه همه باید بفرستن امارات تعمیر بشه .
البته باید توجه داشت که ایران رهجو 3 سال گارانتی میکنه اما امرتات 1 سال .
بهترین انتخاب برای شما به نظرم F115FM هست .
سراغ این هایی هم که i7 820QM دارند نرید چون عملا هیچ کاربردی ندارن و همین i7 720QM هم 11.2 گیگا هرتز قدرت داره و نیازی به دادن پول بیشتر و خریدن یه نوت بوک که توی گرافیک و صفحه نمایش هیچ حرفی واسه گفتن نداره نیست .
موفق باشید .
در مورد نمایندگی سونی و آمریکایی بودن شرکت vaio من قبلا مفصلا بحث کردم و فکر کنم کافی باشه حالا هر کی میتونه نظری بده ولی حقیقت مطلب اینه که در نرم بین المللی اسم این شرکت هارو نمیشه گذاشت نماینده رسمی و خدمات پس از فروش ( دقت کنین که موضوع بحث لپ تاپ VAIO هست ) ! به هر حال .....
دوستان واسه تعیین ارزش هر قطعه دو راه بیشتر نیست
1: مراجعه به کمپانی تولید کننده و مطالعه مشخصات فنی ( در مورد cpu core i7 820 or 720)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2: مراجعه به سایتهای تخصصی و معتبر benchmark و review ( مثل [کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو خیلی سایتهای دیگه ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت score را ببینین بعد خودتان تصمیم بگیرین که ارزش خرید داره یا نه...
Last edited by badkonaky; 10-06-2010 at 11:25.
خواهش میکنم ، هدف من آشنا کردن د یگران با لپ تاپ ها و ملزومات خاص طراحی صنعتی و مهندسی بود
ولی یه نکته رو هم در نظر بگیرین که گرافیک های worksation صرفا تولید تصویر نمیکنند بلکه در انواع پیشرفته آنها که PHYSX CARD هم دارند وظیفه محاسبات ریاضی و قوانین فیزیکی رو هم دارند و دارای یک پروسسور مجزا بنام PPU هستند که جدیدا حتی در بعضی گیم ها هم کاربرد پیدا کرده
برای اطلاعات بیشتر میتو نین اینجارو مطالعه بفرمایین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که گفتم اینجا غیر از ایران رهجو خبری از گارانتی های دیگه مثل امرتات یا الماس نیست به طور مثال گارانتی اسکات یا نیکام هستند که داخل خود مشهد تعمیرات رو انجام میدهند.و گارانتی می کنند.(اونطور که فروشنده ها می گفتند.حتی یکیشون می گفت اگه باور نداری آدرس میدم برو ببین)
دیروز که درحال گشت زدن تو بازار لپ تاپ مشهد بودم یکی از فروشندگان سونی می گفت بعضی از گارانتی ها اصلا وجود خارجی ندارند و درواقع سر شما با یک گارانتی الکی کلاه میره
بعضی گارانتی های دیگه هستند که یه پول اضافه می گیرند مثلا 50تومان 100تومن ولی این پول رو به صندوق ذخیره ی مربوط به گارانتی هاشون نمیریزن و اونو خرج می کنند بنا براین وقتی مشتری با لپ تاپ خراب میره پیششون چون پولارو خرج کردن دیگه زورشون میاد خدمات بدن.و باید شرکتی که گارانتی می کنه مطمئن باشه(طرف گارانتی اسکات داشت) وتبلیغ اونو می کرد .
آیا میشه به اینجور گارانتی ها اکتفا کرد؟
چاره چیست؟
سلام دوست عزیز .
فعلا بهترین گارانتی ها به نظر من برای سونی این ها هستند که هیچ فرقی هم با هم ندارند :
ایران رهجو - امرتات - الماس
این 3 تا فقط در تعدا سال گارانتی با هم فرق دارند .
الماس جدیدا میگن یکمی بد شده ولی ایران رهجو و امرتات هنوز قدرت قبلی خودشون رو دارند و خدمات خوبی ارائه می کنند .
اگر که خواستین بخرین حتما از این 3 تا بخرین وگرنه عملا گارنتی هیچ سودی نداره ولی به این 3 تا دیگه آخرش اگر که زیر بار نرفتند می تونید از طریق قضایی هم اقدام کرد و ارزشش رو هم داره چون قیمت تعمیر این نوت بوک خیلی بالا هست .
امرتات هم که فکر کنم از طریق پستی بفروشه ولی اگر که براتون فرستاد و خدای نکرده مشکلی داشت ( از نظر ظاهری و سخت افزاری چون من خودم یه F115 امرتات رو دیدم که صفحه نمایشش موج داشت ) دیگه چون پول رو دادین و سیستم هم از نظر اونا مشکلی نداره پس نمیشه بهشون گیر داد .
اگر که نمایندگی ایران رهجو در مشهد هست ایران رهجو هم می تونید بخرین ولی یکم قیمت بالا تری داره ولی رم 4 گیگ بیشتر نیست اما 3 سال گارانتی ارزشش رو داره .
در ضمن F116FG کیبورد بکلایت هم نداره .
شرکت هایی مثل امرتات فروش زیادی دارند و از این تعداد فروش مثلا از 100 تا شاید فقط 10 تا در سال اول دچار مشکل بشه و سود فروش 20 نوت بوک خرج تعمیر بشه به خاطر همین 80 تا سود هست پس خرج کردن سود 20 نوت بوک چیز زیادی واسشون نیست .
البته همین امرتات هم اگر که وارد نباشین می پی چونه ولی معتبر تر از گارانتی های مغازه ای هست چون اینا حداقل یه دفتر دارند و یه شرکت ثبت شده هستند .
موفق باشید .
سلام به همه دوستان
vaioman وmohammadi4net بقیه دوستان
لطفا در انتخاب بین مدل ایسوز و اف 115-6 سونی منو راهنمایی کنید
بدجوری گیرکردم چی کار کنم؟
آخه سونی فول اچ دی هست(واقعا میشه از دیدن فیلم لذت برد) و صفحه کلید(طراحی) خوبی داره و 2 گیگ رم بیشتر داره
از او طرف ایسوز یو اس بی 3 و گرافیک قوی تر و گارانتی بهتری داره
قیمت روز این مدل ها رو دارید؟؟؟
لطفا راهنمایی
سلام به همه دوستان
آخه سونی فول اچ دی هست(واقعا میشه از دیدن فیلم لذت برد) و صفحه کلید(طراحی) خوبی داره و 2 گیگ رم بیشتر داره
از او طرف ایسوز، یو اس پی 3 و گرافیک قوی تر و گارانتی بهتری داره
لطفا راهنمایی
سلام به همه دوستان
از او طرف ایسوز، یو اس پی 3 و گرافیک قوی تر و گارانتی بهتری داره
لطفا راهنمایی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)