فول اسکرین میشه....تو کدوم گوشی لمسی نصف صفحه میاد؟من ندیدم.
فول اسکرین میشه....تو کدوم گوشی لمسی نصف صفحه میاد؟من ندیدم.
سلام...بابا این p30 ما رو دیوونه کرده....لامصب دو روزه هر چی میام تو میگه در حال بهینه سازیه برین یه 2 سال دیگه بیاین!!!
میگم یکی اینجا HD2 بدون گارانتی آورده میگه 630 منم فکر میکنم خوب میگه ولی نمیدونم کلکی تو کارشه یا نه...آخه اینجا نیست نزدیک به مرزه میرن قاچاقی گوشی میارن....بگیرم یا نه!!؟؟
دوستانی که می خواهند روی موبایل خودشان آنتی ویروس نصب کنند می توانند از کاسپرسکای استفاده کنند ورژن 8.0.0.75 بدون هیچ مشکلی روی سیستم نصب می شود و آپدیت نیز می شود اگر بخواهید بخرید می توانید از سایت کاسپر به مبلغ 20000 تومان بخرید.![]()
آخه حیف نیست پول بی زبونو بدین به چیزی که اصلا کاربورد نداره!!!
الان اکثر کاربرای حرفه ای وین مو مثل آریان بعد از کلی پاکت پی سی داریمعتقد هست که آنتی ویروس به هیچ دردی نمی خوره و فقط فضای رم رو اشغال میکنه
![]()
شما ظاهراً تا حالا نه ویروس گرفتید و نه اطلاعات سیستمتان از بین رفته که اگر این جوری بود به این صورت صحبت نمی کردید ثانیاً شما جز منفی بافی کاری دیگری بلد نیستید. با تشکر![]()
توی تمام عکس هایی که از HD2 دیدم بالای صفحه سمت راست یه قسمتی هست که یه فلشی هم به پایین داره. توی تاچ پرو که کار کردم باهاش به عنوان Task Managerعمل میکنه.
این آیکون تو گوشی من نیست.
عکسی که مهدی عزیز از گوشیش گذاشته هم میبینم که اون رو داره...
مشکل از کجاست؟
منفی بافی!!!!
منظورتون چیه؟؟ شاید منو اشتباهی گرفتین!!
چون این حرفی که من زدم همه ی اساتید تائید میکنن چون قبلا هم تائید کردن.
به هر حال دست شما درد نکنه که اطلاع رسانی کردین شاید یه بنده خدایی فکر کنه مشکلش با آنتی ویرو س حل میشه![]()
توی تمام عکس هایی که از HD2 دیدم بالای صفحه سمت راست یه قسمتی هست که یه فلشی هم به پایین داره. توی تاچ پرو که کار کردم باهاش به عنوان Task Managerعمل میکنه.
این آیکون تو گوشی من نیست.
عکسی که مهدی عزیز از گوشیش گذاشته هم میبینم که اون رو داره...
مشکل از کجاست؟
دوست عزیز شما باید Touch X Taskmanager رو نصب کنید.متاسفانه لینکشو ندارم.یک سرچ کوچولو بکنید میتونید پیداش کنید.
Last edited by Mr.Mimi; 18-01-2010 at 13:39.
دوستِ عزیز لطفاً در انتخاب کلمات دقت لازم رو به عمل بیاورید
من کِی تایید کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ای بابا سونی اريكسون هم یه خر گوشی ( گوشیِ بزرگ ) مثل اچ دی 2 داده بازار ؟؟؟؟؟
اولِ کار که موبایل اختراع شد و اومد بازار به اندازۀ یه چمدون بود !!!! بعد هی آب رفت و کوچیک شد . حالا داره برعکس میشه
به نظرم تا 3 - 4 سالِ دیگه ذوباره به اندازۀ یه چمدون بشه
=====================================
دوستان من همۀ تاپیک رو شخم زدم و تا شصتاد متر اون زیر میرا هم رفتم اما اون فیکسر رو پیدا نکردم
خیر امواتتون حداقل بگین اسمش چیه تا تو نت بسرچیم پیداش کنین
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)