سلام
بعد ورودیش کی میشه تقریبا؟
سلام
بعد ورودیش کی میشه تقریبا؟
همون اواخر بهمن.
سلام. چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
- بین مدرک پودمانی و ترمی فرق هست؟ (مثلآ تو مدرک ذکر میکنند پودمانی یا همچین چیزهایی؟)
- بعد از کاردانی اگر کارشناسی ناپیوسته قبول بشیم دیگه ازمون جامع نیاز نیست؟ و اگر جواب مثبت هست, درمورد دانشگاه های غیر علمی کاربردی هم صدق میکنه؟
دوستان یه سوال داشتم:من تو شهر خودم قبول شدم رشته نرم افزار.اما به دلایلی از درس خودن منصرف شدم.چرا؟برای چی عمرمو تلف کنم .وقتی می بینم که این همه لیستانسه بیگار هستند یا مدرکشون قاب کردند رفتند سراغ کار دیگه ای.آخه این همه حسابداری میخواهیم چی کار..کار که نیست.
حالا سوالم اینه که من 20 روزه پیش 370 شهریه مو ریختم به حساب دانشگاه.ایا میشه شهریه مو بهم بازگردونند؟
منتظر جوابم
اول اینکه اشتباه نکن در اینده پشیمان خواهی شد
احتمالا شما یک ترم رفتی و حالا میخواهید انصراف بدهید پول کسب شده از شما پس داده نخواهد شد
در هنگام ثبت نام در دفترچه مورد شما رو توضیح داده است
سخت دراشتباهید از من به عنوان یه برادر کوچیکتر نصیحت من هم وقتی دیپلمم رو گرفتم همین فکر کردم و خواستم وارد بازار کارشوم اما وقتی سرمایه نداری باید بری حمالی کنی اخر هم چندر قاض کف دستت بزارن شما اصلا احتمال نده کارواست پیدا نشه به این فکر کرن حداقل تو جامعه ادم حسابت میکنن
از ما گفتن بود تصمیم با خودته![]()
سلام برو بچ خسته نباشید چند تا سوال داشتم
1-میشه واحد های پودمانی با ترمی تطبیق داد
2-کسی اینجا گرافیک خونده میخواستم بدونم چه واحدهایی رو باید پاس کنیم( اگه میشه شهریه شم بگین)
با تشکر از بچه محلها
سلام مجدد ببخشید دوستان یه سوال غیر تخصصی داشتم
میخواستم بدونم من قبلا بیمه پدرم که بازنشته بود بودم ولی فقط دیپلم گرفتم درس نخوندم قطع شد ایا وقتی من وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم میتونم مجدد از این بیمه پدرم استفاده کنم و تحت پوشش اون قرار بگیرم؟ دانشگاه نامه اشتغال به تحصیل برای تامین اجتماعی میده؟
همونطور که دوستان فرمودند در اینده پشیمان خواهی شد و اشتباه میکنی. ادامه بده!
اره باید بشه
اره از دانشگاه ازاد گواهی اشتغال به تحصیل میده. من برای بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح گرفتم و دفترچه ام را درست کردم.
من منظورم دانشگاه علمی کاربردی پودمانی بود نه دانشگاه ازاد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)