تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 432 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

اگه نباشه جاش خالی می مونه shuhin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تا اواسط بهمن یا اواخر بهمن دیگه جوابش میاد.
    سلام
    بعد ورودیش کی میشه تقریبا؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    بعد ورودیش کی میشه تقریبا؟
    همون اواخر بهمن.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

- بین مدرک پودمانی و ترمی فرق هست؟ (مثلآ تو مدرک ذکر میکنند پودمانی یا همچین چیزهایی؟)
    - بعد از کاردانی اگر کارشناسی ناپیوسته قبول بشیم دیگه ازمون جامع نیاز نیست؟ و اگر جواب مثبت هست, درمورد دانشگاه های غیر علمی کاربردی هم صدق میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم:من تو شهر خودم قبول شدم رشته نرم افزار.اما به دلایلی از درس خودن منصرف شدم.چرا؟برای چی عمرمو تلف کنم .وقتی می بینم که این همه لیستانسه بیگار هستند یا مدرکشون قاب کردند رفتند سراغ کار دیگه ای.آخه این همه حسابداری میخواهیم چی کار..کار که نیست.
    حالا سوالم اینه که من 20 روزه پیش 370 شهریه مو ریختم به حساب دانشگاه.ایا میشه شهریه مو بهم بازگردونند؟
    منتظر جوابم

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم:من تو شهر خودم قبول شدم رشته نرم افزار.اما به دلایلی از درس خودن منصرف شدم.چرا؟برای چی عمرمو تلف کنم .وقتی می بینم که این همه لیستانسه بیگار هستند یا مدرکشون قاب کردند رفتند سراغ کار دیگه ای.آخه این همه حسابداری میخواهیم چی کار..کار که نیست.
    حالا سوالم اینه که من 20 روزه پیش 370 شهریه مو ریختم به حساب دانشگاه.ایا میشه شهریه مو بهم بازگردونند؟
    منتظر جوابم
    اول اینکه اشتباه نکن در اینده پشیمان خواهی شد

احتمالا شما یک ترم رفتی و حالا میخواهید انصراف بدهید پول کسب شده از شما پس داده نخواهد شد

در هنگام ثبت نام در دفترچه مورد شما رو توضیح داده است

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

- بین مدرک پودمانی و ترمی فرق هست؟ (مثلآ تو مدرک ذکر میکنند پودمانی یا همچین چیزهایی؟)
    - بعد از کاردانی اگر کارشناسی ناپیوسته قبول بشیم دیگه ازمون جامع نیاز نیست؟ و اگر جواب مثبت هست, درمورد دانشگاه های غیر علمی کاربردی هم صدق میکنه؟
    سخت دراشتباهید از من به عنوان یه برادر کوچیکتر نصیحت من هم وقتی دیپلمم رو گرفتم همین فکر کردم و خواستم وارد بازار کارشوم اما وقتی سرمایه نداری باید بری حمالی کنی اخر هم چندر قاض کف دستت بزارن شما اصلا احتمال نده کارواست پیدا نشه به این فکر کرن حداقل تو جامعه ادم حسابت میکنن
    از ما گفتن بود تصمیم با خودته

7. این کاربر از xgf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام برو بچ خسته نباشید چند تا سوال داشتم
    1-میشه واحد های پودمانی با ترمی تطبیق داد
    2-کسی اینجا گرافیک خونده میخواستم بدونم چه واحدهایی رو باید پاس کنیم( اگه میشه شهریه شم بگین)

با تشکر از بچه محلها

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام مجدد ببخشید دوستان یه سوال غیر تخصصی داشتم
    میخواستم بدونم من قبلا بیمه پدرم که بازنشته بود بودم ولی فقط دیپلم گرفتم درس نخوندم قطع شد ایا وقتی من وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم میتونم مجدد از این بیمه پدرم استفاده کنم و تحت پوشش اون قرار بگیرم؟ دانشگاه نامه اشتغال به تحصیل برای تامین اجتماعی میده؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منتظر جوابم
    همونطور که دوستان فرمودند در اینده پشیمان خواهی شد و اشتباه میکنی. ادامه بده!
    سلام مجدد ببخشید دوستان یه سوال غیر تخصصی داشتم
    میخواستم بدونم من قبلا بیمه پدرم که بازنشته بود بودم ولی فقط دیپلم گرفتم درس نخوندم قطع شد ایا وقتی من وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم میتونم مجدد از این بیمه پدرم استفاده کنم و تحت پوشش اون قرار بگیرم؟ دانشگاه نامه اشتغال به تحصیل برای تامین اجتماعی میده؟
    اره باید بشه
    اره از دانشگاه ازاد گواهی اشتغال به تحصیل میده. من برای بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح گرفتم و دفترچه ام را درست کردم.

11. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

همونطور که دوستان فرمودند در اینده پشیمان خواهی شد و اشتباه میکنی. ادامه بده!

اره باید بشه
    اره از دانشگاه ازاد گواهی اشتغال به تحصیل میده. من برای بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح گرفتم و دفترچه ام را درست کردم.
    من منظورم دانشگاه علمی کاربردی پودمانی بود نه دانشگاه ازاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •