cell info اومده قست نتورک؟ D: واسه گوشیهای دیگه تو قسمت مسیج بود. یه بار دنبال cell info یه مدل میگشتم هر کاری کردم نتونستم پیداش کنم
cell info اومده قست نتورک؟ D: واسه گوشیهای دیگه تو قسمت مسیج بود. یه بار دنبال cell info یه مدل میگشتم هر کاری کردم نتونستم پیداش کنم
دوستان کسی این مشکلو داره ؟
دوست عزیز این فولدری که شما اشاره کردین زمانی نشون داده می شه که شما گوشیت را با یکی از سرویس دهنده ایمیل تنظیم کرده باشی! احتمالا از تنظیم اتوماتیک ایمیل استفاده کردی و برای پاک کردن اون باید اسم ایمیلی که ایجاد شده را پاک کنی
موفق باشی
دوستان اهل بازی اینجا رو هم ببینند:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443779/HTML]
سلام دوستان
خسته نباشید همگی
دوستان یه برنامه هست که با اینترنت میشه تلویزیون نشون میده اسمش اینه:any tv
میخواستم ببینم یه همچون برنامه ای برا موبایل هست؟ اخه با دیال اپ وحشتناک من یه ثانیه میبینم بعد باید 20 دقیقه صبر کنم برا ثانیه بعدی!!!میخوام با وایرلس دانشگامون tv ببینم
لطفا اگه میتونین اول این برنامه رو ببینین بعد کمک کنین اخه یه جای دیگه تو فروم همچون تاپیک زده بودم یه چیزایی گفتن که........بذار هیچی نگم
از این لینک میتونین دانلودش کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ابراز تشکر پیشاپیش از همکاریاتون![]()
دوستان سلام
من میخوام این گوشی رو بگیرم خیلی خوب بنظر میاد فقط میخواستم بدونم که سیستم جی پی آر اس داره برای اینترنت ایرانسل که به عنوان مودم هم بشه از اون استفاده کرد یا نه؟ خیلی مهمه اگه مثل 5130 باشه که دیگه نرم نخرم چون هر کاری کردم نشد.
اگه منظورتون اینکه از اینترنتش واسه کامپیوتر استفاده کنین ، باید بگم میشه ... من خودم استفاده کردم بدون دردسر![]()
سلام دوستان. ما هم چند روزی میشه این گوشی رو خریدم و خیلی ازش راضی هستم و اون نقص هایی که ازش گرفته میشد اصلا به چشم من نیومد (تا بدین جای کار).
حالا میخواستم بدونم برای این گوشی قاب محافظی وجود داره یا نه؟
دوستان یه مشکل عجیب .
من 5530 دارم و یکی از همکارانم 5800 . امروز یک عکس که با دوربین N95 گرفته شده را در دو گوشی ریختیم و هر دو به یه میزان زوم کردیم ولی در کمال تعجب کیفیت تصویر در 5530 بسیار بهتر از 5800 بود .
فکر میکنید برای چی این جوری شده ؟
سلام.. من به يه مشكلي بر خوردم.. قلم گوشي چند وقتي بود شل شده بود و همش ميافتاد!
امروز اون تيكه اي كه نگه دار قلم بود شكسته شد! خيلي هم ريز و كوچيك هست و اينقدر جاش تنگه كه ادم نميتونه خودش هم با كمي چسب بچسبونه! :( چيكارش كنم؟؟ ميترسم بدم بيرون بگن نميشه قاب عوض كنم و يه هزينه هنگفت! كسي راهنمايي ميتونه بكنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)