یه چند روزی باتریشو در بیار و گوشی رو بذار تو برنج
یه چند روزی باتریشو در بیار و گوشی رو بذار تو برنج
دوستان بخواهم فریمور گوشی ام را عوض کنم پیامک هام و شماره تلفن ها پاک میشن؟
راهی برای back up گیری وجود داره؟
دوست عزیز از برنامه new pc studio استفاده کن
هم برای شماره ها هم برای پیامک هات
با سلاممن میخواهم این گوشی را بخرم اما چند سوال برایم پیش آمده که خواهش میکنم جواب دهید:1- آیا ممکن است منوهای گوشی ترکی باشد و بتواند اس ام اس های فارسی را درست نشان دهد؟ (فرستادن اس ام اس فارسی مهم نیست ولی توانایی گرفتن اس ام اس فارسی مهم است)2- اگر چنین چیزی ممکن نیست لطفا یک گوشی تاچ با حداکثر قیمت این گوشی معرفی کنید که این امکان را داشته باشد(گوشی قبلیم نوکیا 3120 است که این امکان را دارد)3- تا چه اندازه امید به موفق شدن پروژه jetdroid وجود دارد و زمان احتمالی آن کی است؟با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان گل p30
واقعیت من از این گوشی خیلی خوشم اومده می خواهم بخرمش من خودم n95 دارم تنها چیزی از این گوشی هم برام مهمه صداش تو هندزفیزی خواهشا دوستا اگر تست کردند صداش ((در هندزفیری)) از لحاظ کیفیت وبلندی در مقایسه با 5800 یا n95 چطوریه واقعا ممنون می شم اگر دوستی این سوال من راکامل جواب ده![]()
1-نه نمیشه.من خودم خیلی وقت دنبالش هستم.
2-لطفا تو انجمن مشاوره برای خرید مطرح کنین.
3-بوت لودر و کرنل آماده شده.اگه تولید کننده هاش یه خورده بیشتر کار کنن احتمالا تا آخر تابستون باید تموم بشه.
بی زحمت یه توضیحی میدید...که اصلا این jetdroid..چی هست..؟؟؟تا چه اندازه امید به موفق شدن پروژه jetdroid وجود دارد و زمان احتمالی آن کی است؟
سیستم عامل آنددروید برای جت میشه جتدروید.![]()
همون آندرویده که دارن روش کار میکنن که رو جت اجراش کنن که امیدوارم هر چی سریع تر این اتفاق بیفته.
بعدش دیگه ما هم به کمپ آندرویدی ها میپیوندیم و کلا application و ...![]()
دوستان براي جت نميشه پسورد گذاشت ؟ منظورم اينه كه وقتي با گوشي كاري نداري يه پسورد داشته باشه كه كسي نتونه باهاش ور بره . برنامه اي چيزي ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)