کرک و پچ جدید براش نیومد ؟؟
من هنوز نصبش نکردم
کرک و پچ جدید براش نیومد ؟؟
من هنوز نصبش نکردم
کسانی که conviction جدید و خسته کنندرو قبول دارند خیانت کار هستند به splinter cell
این جدیده هم زود تموم شد و هیچ ربطی به سام فیشر نداشت
اولین conviction توش کاملان مشخص بود که سام بعد از double agent تقیر چهره داده تا از دست پلیس مخفی بمونه
این جدیده نه قیافش شبیه سام فیشر بود نه داستانش وخیلی منی که طرفدار این بازی هستم رو نا امید کرد
خیانت کار چیه دیگهکسانی که conviction جدید و خسته کنندرو قبول دارند خیانت کار هستند به splinter cell
این جدیده هم زود تموم شد و هیچ ربطی به سام فیشر نداشت
اولین conviction توش کاملان مشخص بود که سام بعد از double agent تقیر چهره داده تا از دست پلیس مخفی بمونه
این جدیده نه قیافش شبیه سام فیشر بود نه داستانش وخیلی منی که طرفدار این بازی هستم رو نا امید کردالکی جو نده
![]()
خب هر کسی یه سلیقه ای داره ... من که با این ورژن خیلی حال کردم![]()
من هنوزم اين بازي رو دوست دارم و هم داستانش رو
.راستي كسي از فيلم اين بازي خبري داره؟
يه سوال ديگه . deluxe edition چه فرقي با اديشن هاي قبلي داره؟ و منظورش چيه . يعني مراحل اضافه داره؟
تو اصلا دیدی اولیشو که همینجور یچی میگی؟
قبلا که یک خبرایی در مورد ساخت فیلمش بودمن هنوزم اين بازي رو دوست دارم و هم داستانش رو
.راستي كسي از فيلم اين بازي خبري داره؟
ولی دیگه خیلی وقته که اصلا صحبتی در مورد فیلمش نیست
البته همون فیلمش ساخته نشه بهتره...خیلی از گیم ها بودن که فیلمشون یک اثر کاملا ناموفق شد
به نظرم بهترین گیمی که فیلمش خوب ظاهر شد فیلم Silent Hill بود که نسخه دومش هم در راهه...بقیه زیاد خوب نبودن و انتظار دیگه ای از فیلمشون میرفت
Splinter cell هم از اون بازی هاست که طرفدار زیاد داره...مخصوصا کاراکتر بازی یعنی سم فیشر ...و حساسیت روی اون به نظرم زیاده و کافیه یک فیلم بد یا متوسط ساخته بشه تا همه چیز رو خراب کنه.
ولی اگه اثری خوب بتونن بیرون بدن من موافقم...ولی به نظر من کار سختیه و کلا خبر آنچنانی هم در مورد فیلمش موجود نیست
دوست عزیز شما هم زیادی سخت گرفتیتو اصلا دیدی اولیشو که همینجور یچی میگی؟
به نظر من هم که این نسخه مشکلی نداشت و بازی خوبی بود
قرار نیست که همیشه بازی یک روند تکراری رو طی کنه...بعضی وقتها نیاز به تغییر و تنوع هست
توی این نسخه هم این مسئله و تغییرات اعمال شد و خوب بود
شما هم اینقدر خودت رو اذیت نکن
کسی خبر نداره نسخه بعدیش کی قرار بیاد یکی از زیباترین و خاطره انگیز ترین و بهترین بازی عمرم همین بود
قسمت بعدی گفتن که اخته خواهد شد ولی فقط در حد سخن بوده
این یعنی چی؟
قسمت بعدی گفتن که اخته خواهد شد ولی فقط در حد سخن بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)