تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 192 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من همش لپتاپم رو میز چوبی بوده.امروز که داشتم تو اینترنت سرچ میکردم به درایور کارت گرافیک خیلی شک کردم آخه درایور گرافیک ویستا رو این سازگار مسخره که نذاشته خود ایسر هم نذاشته منم که دیال آپ! 10 سال طول میکشه تا 200 مگ درایورشو دانلود کنم! الان رو ویستا خود win شناخته گرافیکو و درایور ati نیست اما رو xp که درایور نصب بود تست کردم به نظر میومد درست کار کنه.حالا امیدوارم از همین باشه و درست شه.ولی کلا حرارت بالا کار میکنه حداقل اینی که من گرفتم.حالا یا شانس ما بوده ! یا کلا اینجوریه که فک کنم تو مناطق گرم مشکل ساز شه

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم خیلی با ایسر مشکلی ندارم. به نظر من تو رنج قیمتی 700 800 تومن عالیه. دیگه نباید انتظار بیشتر از این رو داشته باشیم چون در غیر اینصورت قیمتش میشه مثل hp و sony و ...

3. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بابا ول کنین دعوا رو ...
    همین دیگه دل مارو زدین از این لپتاپ ، از بس بهش چیز گفتین .... (ولی خوبه باعث شدید که بیشتر از اینها دقت کنم )

ولی یه چیزه دیگه یکی از دوستان تو فروم های خارجی که چرخ میزده همه از 5738g تعریف میکردن .... قابل توجه ضد acer ها
    درسته
    به نقل از خبرگزاری حمید ویستا و تا اونجایی که یادمه این مدل امسال تا اول دسامبر 2009 پرفروشترین بوده
    با 33 ملیون فک کنم
    توی اروپا
    Last edited by mamo; 13-11-2009 at 01:35.

5. 2 کاربر از mamo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

mehran_4x
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    و ..........

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دعوا و بحث سر چی هست ؟
    کاربر عزیز mehran_4x شما وضعیت پروفایل و مسائلی که برای بقیه مبهم است رو مشخص کنید تا برای دوستان و من شفاف سازی بشه ( البته اینجا نه در پروفایل بنده )

قویا توصیه میکنم از بحث بیخودی و کل کل کردن بپرهیزید چون من مخالف سرسخت هستم

سعی کنید از بحث کلی انجمن لپ تاپ دور نشید و اینطور مسائل رو داخل تاپیک ها نیارید ، در پروفایل همدیگه مطرح کنید

کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما نماینده mehran_4x هستید که لینک پروفایلشون رو میدید ؟

بحث های بیخودی همینجا تموم .
    با تشکر
    Last edited by Pami; 13-11-2009 at 03:44.

8. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته من نميدونم مشكل چيه چرا كه من مسول اين موضوع نيستم
    اصلا در حد من نيست اين بحث
    اما نكته اينه كه بعضي افراد از روي علاقه شخصي به خريد خودشون برند خاصي رو تبليغ ميكنند و چون افراد نا آگاه هم ناچار اين اطلاعات رو قبول ميككنند من ناچار شدم اين صحبت رو بكنم
    شما خواهيد ديد ابن برند بعد از يكسال چه جوابي خواهد حتي شخص خود شما روي فروش 5738 تاثير گذار بودي البته افرين داره اما 36500 كليك شوخي نيست
    نميشه گفت تو اين رنج اين قيمت خوبه تمامي كاربران به نحوي مشكلات دارند و دچار مشكلات خواهند شد. من بعنوان كسي كه هم علمي هم عملي با اين موضوع كار داشتم اينو گفتم اما بعضي ها بعنوان كل كل اين موضوع رو تصور كردند
    اين وظيفه من هست كه وقتي خيلي از افراد از اين خريد نارضايتي دارند انتقاد كنم تعداد بسيار زيادي از افراد براساس گفته ها در اينجا خريد ميكنند من كاملا موافقم كه تفاوت خاصب بين برند وجود نداره فقط خود كالا و مدل شرط اما بهتره نظرات فروشندگان رو دنبال نكرد يه تعمير كار بهتر از هر كسي ديگه اي ميتونه اظهار نظر كنه اونم نه براساس كشش خودش بلكه براساس تجربياتش

علمي عملي

10. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلامی دوباره .... !!!

من به این نتیجه رسیدم که اکثر لپتاپ ها بالاخره عیوبی دارن ......

مثلا :
    5738g تاچ پد دضعیفی داره و lcd کیفیت خوبی نداره ...
    1015 گرافیکش خیلی ضعیفه و Hdmi نداره

اینجا آقای X میگه من اصلا نمیتونم تاچ پد بد رو تحمل کنم. ( حالا شایدم تاچ پدش بد نباشه ها ولی خب به عقیده ی آقای X همینجوریه دیگه ، کاریش نمیشه کرد)

آقای Y میاد میگه من اصلا گرافیک ضعیف رو ترجیح نمیدم. (گرچه شاید ضعیف برای کار و نیاز ایشون باشه و برای کس دیگه ای اینطور نباشه)

نتیجه :
    کسی که قراره لپتاپ بخره باید خودش نسبت به نیازهاش و شرایطش بسنجه که میتونه با کدوم یک از عیوب لپتاپه مورد نظرش کنار بیاد ....

X با 1015 حال میکنه چون lcd کیفیت داره ... بدنه محکمتره ... و ...
    ولی خب Y با معایب 5738g کنار میاد و حتی شاید حال هم بکنه ....

حالا بگذریم خلاصه .... بهترین کار فکر کنم همین باشه ... که اگه N مدل لپتاپ مد نظرمون داریم ... هرکدوم رو عیوب و مزایاش رو بنویسیم و باهم سبک سنگین کنیم و ببینیم که با کدوم کنار میایم ...
    گرچه از نزدیک دیدن لپتاپ هم که خیلی مهمه ... ممکنه اصلا اونجوری که تعریف میکنن نباشه ... (البته به عقیده ی طرف)

12. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

من جزو طرف Z هستم که هر دو رو دوست دارم ولی انتقاد میکنم

کلا به نظر من انتقاد سازنده نه مخرب ، که توش بیای به شخصی که پست داده توهین کنی (حتی به طور مستقیم) ، برای سناخت بهتر لازمه

و به نظر من همیشه خودت تصمیم آخر رو بگیر

باید رفت و از نزدیک دید و کار کرد ...

14. 2 کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا بگذریم خلاصه .... بهترین کار فکر کنم همین باشه ... که اگه N مدل لپتاپ مد نظرمون داریم ... هرکدوم رو عیوب و مزایاش رو بنویسیم و باهم سبک سنگین کنیم و ببینیم که با کدوم کنار میایم ...
    گرچه از نزدیک دیدن لپتاپ هم که خیلی مهمه ... ممکنه اصلا اونجوری که تعریف میکنن نباشه ... (البته به عقیده ی طرف)
    ببین دوست عزیز من این خیلی خوبه که شما نظر دیگران رو جویا میشی،ولی این شما هستی که می خوای خرید کنی،وگر نه هر دوستی یه نظر میده و شما کلا گیج میشی که چه انتخابی کنی.شما حتما از نزدیک مدلهایی که مد نظر داری ببین و از هر کدوم راضی تر بودی از نظر خودت دیگه شک نکن.
    همه ی لب تاپ ها عیوب و مزایایی دارن شکی در این نیست.شما خواستهاتو با بودجه ای که داری روی هم بذار و هر کدوم با این دو سازگار بود خرید کن.هر کدومم خریدی پیشاپیش مبارک باشه به قول بچه ها فنش برات بچرخه

16. این کاربر از siavash online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان ببخشید! من قصد را انداختن دعوا و کل کل نداشتم! بهتره جای کل کل به فکر بر طرف کردن مشکل بود تحقیق کرد که این مشکل رو نرم افزاری میشه حل کرد یا نه مشکل از acere اگه مشکل از acer هست خوب بقیه بچه ها هم باید بدونن که علاوه بر اون همه چیزای خوب این مشکلم داره - من از وقتی خریدم فقط همین قضیش اصابمو ریخته به هم وگرنه بقیه چیزاش نسبت به قیمتش خیلی عالی بوده که امیدوارم این مشکلشم نرم افزاری حل شه.

18. این کاربر از ooggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •