ووکمن یکی از بچههای گل این انجمنه
من که خیلی با پستاش حال میکنم
--
--
ووکمن یکی از بچههای گل این انجمنه
از بیانات ووکمن:ووکمن یکی از بچههای گل این انجمنه
احیانا شما نظر لطفتون به ما شامل شده است تا ما را مستفیض نماید.![]()
![]()
![]()
Last edited by my friend; 24-05-2007 at 06:32.
یه روز داشتم از مدرسه میومدم خونه یه ساعت فروشی سر کوچمون بود از دور که میومدم دیدم 3 تا دختر دمش وایسادن دارن ساعتارو میبینن ما هم دوران جوانی بود و جاهلی یه متلک بهشون انداختیمو رفتیم وقتی رسیدم خونه یه 10 دقیقه بعد دیدم زنگ میزنن آیفونو برداشتم دختر دائیم بود درو براش باز کردم نگو قرار بود برا نهار بیاد خونمون که بعدش بره کلاسش(مدرسش به خونه ما نزدیک تر بود)خلاصه اومد تو با مامانم سلام کرد وقتی مامانم رفت به من گفت حالا دیگه به دخترا متلک میندازی !!!!!!!منم اصلا" نمیخواستم جلو این سوتی داده باشم چون دختر مثبتی بود خودمو زدم به کوچه علی چپ گفتم من؟؟؟؟؟؟؟؟حتما" اشتباه گرفتی اونم گفت من خودم دیدمت من با دوستم دمه ساعت فروشی بودیم .... آقا ما دوزاریمون افتاد که عجب سوتی دادیم به خودش متلک انداختیم با کمال پر روئی گفتم iq من تو رو دیدم بادوستات وایسادی گفتم اذیتت کنم دیدم تو نگاه نکردی گفتم حتما" نشناختی منم رفتم یه وقت جلو دوستات فحشمون ندی اونم گفت آره جونه عمت. خلاصه دیگه برا ما درس عبرتی شد از پشت سر به کسی متلک نندازیم تا اینجوری سوتی ندیم
جالب بید جوون
Last edited by hamid_xp; 26-05-2007 at 19:51.
اي بابا ... همين كه پستام باعث شاد شدن دلي ميشهواسم كافيه ... اينم يه نوع مفيد بودنه ديگه
... مخلصيم دربست
من اومدنم اصلا خودش يه سوتي بزرگ بيده كه تو اين يارو كتابه !!! چي بود اسمش !؟...
آهان guinness بعنوان ركورد بزرگ ترين سوتي ثبت شده ...
حالا رفتنم هم همين طور خواهد بيد ...![]()
ووکی جون این شکلک ها رو از کجا میاری بابا؟
منم یادمه زمانی که چهارم دبستان بودم بعد جلسه امتحان املا وقتی که اومدم بیرون مامانم با دوست مامانم گفتن امتحان آسون بود. گفتم آره بعد می خواستم مثال بزنم به قدیم گفتک گدیم همه از خنده ترکیدیم!!!
یه بارم راهنمایی بودم نیمه خواب بودم معلم اومد بالا سرم گفت این حالت عرفانیه!!!اسم دوست منم عرفان بود گفتم عرفان چی میگی؟!!!!!!
همه از خنده حتی استاد ترکیدند!
انصافا خیلی باحالی .
و .... همچنین خیلی دوست داشتنی![]()
از چند تا سايت كش رفتم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباحالي از خودت بيده ... عزيزي ...
بابا مهدي بيش از اين شرمنده نكن ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)