ممنون دوستان. من نمیدونم چرا دکمه ی تشکر رو ندارم.
اینطور که به نظر میاد وی20 باید بگیریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان اون مدلهای دیگه که معرفی کردید همشون ال سی دی هستن، درسته؟
بعد این وی20 وقتی باهاش SD ببینی بازم تصویرش خوبه؟ چون فکر کنم یه جایی خوندم که بعضی تلویزیون های فول اچ دی رو اس دی خوب جواب نمیدن.
راستش این تجربه ی اولم تو FHD هست.
دوست گلم همينكه شما به جوابتون برسين خودش ميشه يك تشكر بزرگ .gif)
در مورد مدلهاي ديگه اره ال سي دي هستند و توي برنده اي خودشون جز بهترين ها بوده وهستند
در مورد v20 و تصاوير sd ميتونيد از دوستان در اين تاپيك به صورت كاملا تجربي بپرسين :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد اينكه full hd در تصاوير معمولي خوب جواب نميدن خوب بر ميگرده به upscaling پنا شما فرض كن تصويري كه رزولوشن 480*320 داره رو بخواي توي يك hdtv fullhd ببيني كه مثلا 46 اينچ هم هست فكر نميكني بخواد اين رزولوشن رو به 1920*1080 به قول معروف كش بياره
چيزي ازش زياد نمونه ؟
-توي نمايش تصاوير sd پنل هاي 1 مگ بهتر عمل ميكنند وcrt ها مسلما
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
ممنون از اینکه جواب دادین من گفتم 32 یا 37 باشه ولی c550 و c650 هیچکدوم 32 یا اینچ37 ندارند.
سامسونگ تو 32 هاش ال سی دی خوبش b690 فکر کنم باشه و تو ال ای دی هاش هم C6960 وC5550 اش خوبه.
اما تو 37 اینچش ال سی دی خوبش C585 هست و تو ال ای دی هاش هم C5550 خوبه.نظرتون راجع بهLCD 37 LG مدل 660 چیه؟
در کل من جوابمو نگرفتم دوباره سوالمو میپرسم بهترین تلویزیون 37 اینچ با توجه به انتظاراتی که من از تلویزیون دارم چیه؟ اگه 37 خوب نبود بهترین تلویزیون 32 اینچو بهم بگین.
همينطوره من روي اينچتون تمركز نكردم عذر ميخوام
مدل هاي جديد ال جي از جمله مدل مرد نظر گزينه خيلي خوبيه با توجه به اينكه دوستاني اينجا گرفتند وازش خيلي راضي هستند وفكر ميكنم قيمت مناسبي هم داشته باشه
با اين حال 37lh 700 فكر ميكنم هم هست گزينه خوبيه
-در مورد اينكه كدوم بهترينه سليقه شما تعيين ميكنه ببين كدوم ديزاين وامكانات وتصوير رو ميپسندي وانتخاب كن -در مورد usb كه مدنظرتون هست سام بهتر عمل ميكنه همينطور upscaling البته نظر شخصي من هست